2 Üniversite birden okumak

cloudenq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuan gıda mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Şimdi YGS/LYS sınavına girsem puanı tuttursam uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği okuyabiliyor muyum? yani 2 üniversite birden

ve

düşük puan alırsam gıda mühendisliği riske giriyor mu?

benimde 2.ögretimde kaydım var ama gitmiyorum bu yılda yazıldım ygsye giricem puanın düşüyor 30 40 puan civarı düşer ama 2 tane okuyabiliyormuşsun

şuanki bölümün riske girmez bilgisayar altyapın varsa avantaj olur uzaktan okursun ama gıda bölümüde bilgisayar bölümüde sağlam bölümler çalışabilirim derseniz iyi olur 2 üniversite okumak :D

Bilgisayarım fena değildir uzaktan hallederim alırım diplomayı Gıdayıda biraz çalışırsam yaparım herhalde :D

uzaktan bilgisayar mühendisliği he :D başarılar

Bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak söylüyorum ki, o bölümü okurken uzaktan bilgisayar mühendisliğini bitir, alnından öpeyim. :D

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

şuanki bölümün riske girmez bilgisayar altyapın varsa avantaj olur uzaktan okursun ama gıda bölümüde bilgisayar bölümüde sağlam bölümler çalışabilirim derseniz iyi olur 2 üniversite okumak :D

edit: Ayrıca iki üniversite birden okuyamıyorsun. Açıktan bölümler okuyabilirsin.

Bilgisayar altyapısıyla alakası yok hocam bölümün. İlk seneler ağırlaştırılmış F tipi matematik :D

Bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak söylüyorum ki, o bölümü okurken uzaktan bilgisayar mühendisliğini bitir, alnından öpeyim. :D

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Bilgisayar altyapısıyla alakası yok hocam bölümün. İlk seneler ağırlaştırılmış F tipi matematik :D

hocam uzaktan eğitimin sorularını kolay yapmazlarmı acaba :D sonuçta dersleri netten takip edicez

2 üniversite , açık öğretim şeklinde okuyabilirsin.Onun içinde sınava girmene gerek yok.Üniversite okuyanlara zaten direk açık öğretimde 2.ci üniversite şansı tanınabiliyor.
Eğer ygs lys girip tercih yaptıktan sonra kazanırsan şuan okuduğun bölüme olan kayıt otomatikmen silinir.O yüzden açık öğretimde okuyabilirsin.Açık öğretimde de okuduğun bölümle alakalı bölümleri seçemiyorsun.

ben ön lisans muhasebe bitirdim.

şuan işletme lisans okuyorum 2. sınıfım örgünde.

Aöf maliye okuyorum aynı zamanda 4.sınıfım.

okursun heralde..

2 üniversite , açık öğretim şeklinde okuyabilirsin.Onun içinde sınava girmene gerek yok.Üniversite okuyanlara zaten direk açık öğretimde 2.ci üniversite şansı tanınabiliyor.
Eğer ygs lys girip tercih yaptıktan sonra kazanırsan şuan okuduğun bölüme olan kayıt otomatikmen silinir.O yüzden açık öğretimde okuyabilirsin.Açık öğretimde de okuduğun bölümle alakalı bölümleri seçemiyorsun.

yani o zaman sınava girmeme gerek yok . Bu açıköğretim tercihleri ne zaman yapılıyor ve açık öğretimde bilgisayar mühendisliği varmı?

yani o zaman sınava girmeme gerek yok . Bu açıköğretim tercihleri ne zaman yapılıyor ve açık öğretimde bilgisayar mühendisliği varmı?

Tercih zamanları ne zaman bilmiyorum google'dan bulabilirsin vardır muhakkak, , iktisat , işletme , Uluslararası ilişkiler vs. gibi bölümler var sadece.

Şu anda senin yerinde olmak isterdim cloudenq

Şu anda senin yerinde olmak isterdim cloudenq

neden ki :D

mümkün değilmiş herhalde ya çünkü lise diplomasının esasını üniversiteye verdiğim için diğer üniversiteye ne vericem :D yasal olarak mümkün değil felan diyorlar :D

2. üniversite sadece açık öğretimle oluyor. Öbür şekilde kaydını silmeden diğerine kayıt yaptıramazsın. Bende bi devlet üni sinde okuyorum bir de aöf de okuyorum. Hem üni de okudugun için sınava girmeden direk kaydolabiliyorsun anadolu üniversitesinin bölümlerine.

neden ki :D

mümkün değilmiş herhalde ya çünkü lise diplomasının esasını üniversiteye verdiğim için diğer üniversiteye ne vericem :D yasal olarak mümkün değil felan diyorlar :D

Yaş itibariyle senin yerinde olsaydım kesinlikle programcılık okurdum.Ben o ikinci üniversiteyi kastetmedim.

Böyle birşey mümkün olsa keşke :) 3.sınıftayım , bir an önce bitse de yüksek lisans zamanı gelse diye bekliyorum.

2 adet 2 yıllık üniversiteyi aynı anda okumak yasak diye biliyorum.

Okusa ne olur ki o kadar dersi aynı anda verebileceğini de hiç sanmıyorum.Süper zeka olmak lazım.Millet 1 üniyi ne zorluklarla bitiriyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri