Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam 200 bölümlük xxxxx de 2 video atmış 2haftada 800 izlenim almış hadi herşeyi geçtim abi videolar çerçeveli
![]()
Bu kadar basitmi bu mereti almak
Resmi demek youtubede başka yok demek gibi bişey zamanla gider oyazı
2 haftada 800k süper bi içerikmişbirde 1 saate yakın videolar ise en az 15k kazanmıştır
![]()
![]()
benim videolarımın bazılarında da yazıyor resmi diye
Resmi olayı tamamen saçma bir sistem şeklinde işliyor yakında gider o ibare.
Resmi olayı youtube da tek olunca çıkıyor demiş bir arkadaş lakin öyle bir şey değil. Özgün bir kanalım var ve bana ait bir video'dan yüzlerce kopya yapılıp atılmıştı. Ne zaman ki o videoların 200'üne birden telif gönderip kaldırttım, o vakit benim yeni yüklediğim videoya resmi ibaresi verildi. Ayrıca sildirmediğim yüzlerce kopyası da duruyordu gene uğraşamadım.Bence o eleman bir çok kişiye o hesaptan telif göndermiş..
beyler anlayın şunu youtube+adsense sistemi bot üzerine kurulmuş saçma bir sistem adamlar kendi onaylasa flag olabilir mi ? saçma videoya resmi denebilir mi ? adsense saçma birşey yüzünden kapanabilir mi ?
Yok hocam benim bazen yüklediğim videolarada geliyor bu spam kanalda![]()
Resmi olayı youtube da tek olunca çıkıyor demiş bir arkadaş lakin öyle bir şey değil. Özgün bir kanalım var ve bana ait bir video'dan yüzlerce kopya yapılıp atılmıştı. Ne zaman ki o videoların 200'üne birden telif gönderip kaldırttım, o vakit benim yeni yüklediğim videoya resmi ibaresi verildi. Ayrıca sildirmediğim yüzlerce kopyası da duruyordu gene uğraşamadım.Bence o eleman bir çok kişiye o hesaptan telif göndermiş. Burada saçma olan youtube gibi bir portalın olur olmadık her türlü telifi ciddiye alıp resmi ve gerçek videoları bile kaldırtması olayı. Yani benim kanalımdaki bana ait videoya sen telif gönder ne saçma ki video kaldırılıyor. Ha sonra açılır o ayrı..
Youtube Hesabını Kesti hocam büyük ihtimal dediğiniz gibi olmuş çünkü altındaki kanallar hala ayakta
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.