2 Yaşındaki Yiğenime Kanal Açtık

• Kullanıcı boss1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Çıkan yeni oyuncakları, marvel karakterlerini alıp, ''Yeğen''inizle beraber videoya çekerseniz, çok kaliteli bir kanala dönüşebilir. Bir yabancı kanal hatırlıyorum. Bi kadın, tüm oyuncakları, çocuğuyla beraber tanıtıyodu. Kanalın en son 8 milyon abonesi vardı :)

Çıkan yeni oyuncakları, marvel karakterlerini alıp, ''Yeğen''inizle beraber videoya çekerseniz, çok kaliteli bir kanala dönüşebilir. Bir yabancı kanal hatırlıyorum. Bi kadın, tüm oyuncakları, çocuğuyla beraber tanıtıyodu. Kanalın en son 8 milyon abonesi vardı :)

elimizden geldiğince tanıtıyoruz aslında ama hiç artış olmuyor izlenmelerde falan, ne yapmak lazım bilmiyorum araya episode falan yazasım geliyor :p

elimizden geldiğince tanıtıyoruz aslında ama hiç artış olmuyor izlenmelerde falan, ne yapmak lazım bilmiyorum araya episode falan yazasım geliyor :p

Hocam birden abone beklemeyin siz kaliteli videolar çekin zaten karşığını illaki alırsınız.

hiç gerek yok bence. özgün kanal sonuçta. gerekirse 1-2 sene kazanca mazanca bakmayacan. hatta videoda reklamlar bile olmasın. Sadece abone çekmeye çalışacan. Gerekirse adwords'e reklam vericen. Yani ben olsam öyle yapardım :D

2.5 yaşında ama maşallah çok akıllı, kanalın izlenmesi için bir senaryo kurgulayıp oynayabilirsiniz. Hoş tutmasa da video çekip atmaya devam edin Yeğeniniz için anı olur :)

hiç gerek yok bence. özgün kanal sonuçta. gerekirse 1-2 sene kazanca mazanca bakmayacan. hatta videoda reklamlar bile olmasın. Sadece abone çekmeye çalışacan. Gerekirse adwords'e reklam vericen. Yani ben olsam öyle yapardım :D

Twitter falan destekli gidiyorum bazı videoları twitterda yüksek takipçili hesaplardan paylaşıyorum başka neler önerirsiniz videolara hit ve abone için:)

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

2.5 yaşında ama maşallah çok akıllı, kanalın izlenmesi için bir senaryo kurgulayıp oynayabilirsiniz. Hoş tutmasa da video çekip atmaya devam edin Yeğeniniz için anı olur :)

ben de öyle diyorum ya tutmasa bile güzel anı olur yeni nesil çok şanslı :p

Anasayfada ek özellikleri açın öne çıkarılan video , popüler video kısımları gelecek onları yapın.

Bu arada Maşallah :)

Twitter falan destekli gidiyorum bazı videoları twitterda yüksek takipçili hesaplardan paylaşıyorum başka neler önerirsiniz videolara hit ve abone için:)

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

ben de öyle diyorum ya tutmasa bile güzel anı olur yeni nesil çok şanslı :p

sana benzer yüksek aboneli kanallara türkçe ingilizce yorum at :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri