2 yıldır bu işteyim

• Kullanıcı atas6303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

atas6303

Kayıtlı Üye
2 yıldır bu işteyim ama aktif olarak 2-3 ay video atmışımdır
güzel paralar kazandım

partnerliği merak ettim hiç araştırmadım

hep tek adsenseden para aldım

Acaba bişeyler kaybettimmi partner kanalım yok diye

Adsenseden parani sorunsuz aliyorsan eyer, partnere gerek yok bence.
Dolandirici network cogaldi.Kazandigimizi alamiyoruz.En guvendigin partner heran bir kazik atabiliyor. Bekler durursun param ne zaman odencek diye.Yok kanal kapandi, yok telif yedin, yada kanalin saglam olsa bile bu seferde partner calisanlari tatilde olur. Partner herzaman bir bahane bulur yani. Odeyenler yok mu ? Var. Ama onlarinda gelecek ay kandirmayacagi, parani odeyecegi ne malum?Adsenseden parani aliyorsan hic bulasma partnere falan.

partneri, adsense günlük kazancı 4haneleri geçerse düşünebilirsin..

adsense de bir anda bütün kanallar uçmasa çok daha iyi olacak. 2 aydır para alamıyorum bu yüzden

Adsenseden sorunsuz para alıyorsan partnere geçmene gerek yok.
Spamcıysan riske değmez.

ne gibi bir faydası olur ?

günlük 4haneli ve üzeri kazançlarda adsense riske girer diye duydum.. eğer böyle bir durumun varsa yeni açacağın kanalları partnere bağlayabilirsin.. bunun haricinde partnerin hiç bi faydası yok zararı var.. henüz şimdi bilmem kaç k izlenen kanalım kapandı partnerdi ve parasını alamayacağım muhtemelen..

adsensede böyle bi durum yok kanal kapansada alıyorsun parayı..

Ban yemiyorsan :D sürekli işleme giriyorsa adsense boşver partneri adsense en iyisidir

günlük 4haneli ve üzeri kazançlarda adsense riske girer diye duydum.. eğer böyle bir durumun varsa yeni açacağın kanalları partnere bağlayabilirsin.. bunun haricinde partnerin hiç bi faydası yok zararı var.. henüz şimdi bilmem kaç k izlenen kanalım kapandı partnerdi ve parasını alamayacağım muhtemelen..

adsensede böyle bi durum yok kanal kapansada alıyorsun parayı..

bana sanki biraz anlamsız geldi. Günlük 4 hane kazanç aylık 5 haneye dönüşecek bu rakamla networke güvenmek mantıklı gelmedi yada bilmiyorum en azından ben öyle düşündüm. nihayetinde googlenin kendi hizmeti.

bana sanki biraz anlamsız geldi. Günlük 4 hane kazanç aylık 5 haneye dönüşecek bu rakamla networke güvenmek mantıklı gelmedi yada bilmiyorum en azından ben öyle düşündüm. nihayetinde googlenin kendi hizmeti.

hocam ben mi yanlış anlattım acaba o kanalllarla gir demedim ki zaten YENİ kanallarla partnere gir diyorum.. adsensi riske atmamak için..

hocam ben mi yanlış anlattım acaba o kanalllarla gir demedim ki zaten YENİ kanallarla partnere gir diyorum.. adsensi riske atmamak için..

ben yanlış anladım :) özür dilerim :) ben zannettim ki adsense yüksek kazançta riskli diyorsunuz :) hay allah bende tam tersini biliyorum diyordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri