20.34 TL Şubat pin çıkar mı yola ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler şubatı 20.34 ile kapadım buna çok yakın miktar kazanıp pini yola çıkan oldu mu hiç ? ve sizce yola çıkar mı pin kesinti sonrası 20 TL kalma ihtimali var mı

Merhaba beyler şubatı 20.34 ile kapadım buna çok yakın miktar kaza pini yola çıkan oldu mu hiç ? ve sizce yola çıkar mı pin kesinti sonrası 20 TL kalma ihtimali var mı

Benim geçen ay 59 tl den 2 tl den az kestiler ama genelde en az % 10 kesinti oluyormuş.yani çok zor bi durum

hiç belli olmaz bazen 20 nin altında kesinleşir bazen bi bakmışsın 20 nin üzerindede kesinleşebilir. Tamamen şansa bağlı :D

Pine takılma hocam kazanmana bak 3 ay ödeme almadım ben Dolar hesabı olduğu için TL hesaplarda Pin girince 5 iş günü içinde ödeme alıyosun.

Pine takılma hocam kazanmana bak 3 ay ödeme almadım ben Dolar hesabı olduğu için TL hesaplarda Pin girince 5 iş günü içinde ödeme alıyosun.

yani takma diyorsun pini anladım hocam gerçi benim için toplu halde gelmesi daha iyi olacak çünkü gelecek ay xxx rakam alırsam ben onu dayanamaz harcarım ama bana XXXX rakam lazım iphone 5s için biriksin o zaman :D

Hocam pini girince nasıl 5 gün içinde ödemeyi alıyorsunuz ki :confused: ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri