20 bin aboneli kanal ne kadar eder ??

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar 1 yıldır ilgilenilmeyen videolar full özgün aboneler full organik videolar profesyonelce editlenmis Türkçe kanal günlük 3-4 tl kazanan kanal ne kadar eder ??

video atmaya devam et para kazanmana bak :D satma bence

buradada merak ettim :) hocam nasıl bir içeriğiniz var :) 20k abone, günde 3-4 tl :) arada zilyon fark var :) benim dandikmi dandik, abonesi bile doğru dürüst olmayan 1k aboneli, bir spam kanalım vardı, tek kanaldı kapandı, onda bile günde ort. 5-6 tl yi buluyordu :)

100 lira etmez. Ama istersen ben 250 lira vereyim hadi iyi günüme denk geldin? :p

Dostum böyle şeyler her zaman arz talep meselesi. Biri gelir 3000 liraya alır diğeri 500 vermem der. Sen ne istersen kanalın fiyatı da o olur özgün sonuçta emeğine fiyatı sen biçeceksin.

[MENTION=32032]agssp[/MENTION]

arkadaş özgün kanal diyor kısa videolarla fazla bbg olmaz adam günde 500 k hit alır 300 tl kazanır ben 50k hit alır 400-500 tl kazanırım olay böyle yani. ama sonuç ne oluyor spam her zman büyük risk özgü ise her zaman ekmek yersin ömürlüktür

[MENTION=32032]agssp[/MENTION]

arkadaş özgün kanal diyor kısa videolarla fazla bbg olmaz adam günde 500 k hit alır 300 tl kazanır ben 50k hit alır 400-500 tl kazanırım olay böyle yani. ama sonuç ne oluyor spam her zman büyük risk özgü ise her zaman ekmek yersin ömürlüktür

benimde aklıma ilk kısa videolar geldi, vine gibi videolar ama emin olamadım, daha önce özgün kanalım olmadı, nasipse yakında bomba gibi olucak :) umarım bu değerler korkutmaz beni.

arkadaşım, hayırlı fiyat araştırmaları dilerim sana :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri