Acoustic
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ytozel.com
20 Bin Video İndirebileceğim Program ve VDS aramaktayım. Ne önerirsiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Program Olarak FreeMake İle Sorunsuz Olarak İndirebilirsin
Kesinlikle atube.Arama özelliği de var programın ve diğer programlar gibi kasma yapmaz.Yalnız bir anda 10 bin video indiriyor ancak onun çözümü de var , aynı anda birkaç kez açabiliyorsunuz programı.
Programın adını tam yazar mısınmuahmmetim lisanlı yt doeland kullan mindirmek isteidğins ayıyı sen belirlersin netten bul serialini
Ondada tek tek link girmek gerekiyor galiba direk kanal linkini ekleyerek yapılabiliyormu?
Programın adını tam yazar mısın?
Bu program indirimden önce videonun boyutlarını hesaplıyor, bu sırada program donuyor 40-50GB den sonra.toutube free dowlander - denginden anlasana la![]()
Bu program indirimden önce videonun boyutlarını hesaplıyor, bu sırada program donuyor 40-50GB den sonra.
la dostum ozman 5 k - 5 k indir
muahmmetim lisanlı yt doeland kullan mindirmek isteidğins ayıyı sen belirlersin netten bul serialini
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.