20 dakika sonra hayata "Merhaba" dedi.

Herseye Kadir Olan Rabbime şükürler olsun.. Ana Baba olanlar evlat sahibi olanlar için çok anlamlı bir hadise..

Allah herkese evlat nasip etsin inşallah. Kendi cocuğunuzun dünyaya gelmesine şahitlik etmek onun daha doğduğu andan itibaren anneye olan bağlılığını görmek, büyüdüğüne anne baba olarak şahit olmak bambaşka birşey. Yaradanın en büyük mucizesidir bence.
Evlenmeyi düşünen ama erteleyen kardeşlerime nacizane bir tavsiye; biran önce evlenin. Tabi aile sorumluğunun bilincinde olabilecekler için geçerli bu söylediğim.
Babalık ve annelik duygusu öyle birşeyki bu duyguyu tattığınızda ömrümü boşa geçirdim dersiniz.
Bak şimdi oğlumu özledim eve gidiyorum mutlumusunuz 😂

Bende oğlumun yanından a önce ayrıldım, videoyu izledikten sonra geri dönesim geldi. Sanırım bugün işimi en erken saatte bitirip dönücem.
30 yaşında evlenen birisi olarak kimseye hemen evlenin demiyorum ancak dünyanın en güzel şeyi insanın çocuğu olması sanırım. Muhteşem ötesi bir duygu, özellikle size sarıldığı an yaşam sanki farklı bir evrene taşınıyor. Kendinize daha dikkat etmek zorunda hissediyorsunuz, trafikte bile herkese eyvallah demeye başladım tartışma çıkmasın diye. Her konuda çocuğun var Sinan diyorum kendime, frenliyorum. Çapkınlık falan inanın bana aklımın ucundan geçmedi çocuğum olduğundan beri. Düşünün öyle bir sorumluluk oluşuyor ki insanda, her akşam içmeye giden arkadaşlarımı parkta çocuklarını oynamaya getirirken görüyorum...

Ancak, bu sorumlulukları alabileceğinize inandığınızda çocuk sahibi olun. Yoksa günahsız, hiçbir kötü duyguya sahip olmayan küçücük çocuklar ziyan olur. Çocukların nasıl birey olacağını ebeveynler belirler..

inş sağlıklı,iyi ahlaklı ve huylu, ailesine ve vatanına faydalı bir oğlum olur. Allah herkesede böylesini nasip etsin.Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri