20$ Dolar Gelirli Freedom Kanal

zazax33

Yasaklanmış
Kanal Adi : (SADECE ALICIYA)
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Belirtmek istemiyorum (ingilizce değil)
Abone Sayisi : 50
izlenim Sayisi : 30 K
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 20-25 $

Kanal Satış Fiyatı 1000 TL

içinde 130 dolar var

Analytics Kisminin Capsi :

bQp2BG.png

Son düzenleme:
Yepyeni kanal, onu geçtim daha 20 dolara yeni çıkmış kanal ve 1500 lira. ayrıca dizi kanalı.
Bu kanala en fazla 600 tl verirdim. şahsi fikrim.

günlük ortalamayı göremedim.ayrıca freedom kesintilerini hesaplayarak satmaya çalışsan daha iyi.bir aydır içinde 350biriken kanalı satamadım :D senin de elinde kalır.

ben 600 tl veriyorum mod lardan referans verecek olursan pm at tabiki bana bu kanalı satıp ertesi gün aynı kanalın kahverengini açmazsın umarım

benım bıldıgım 30 gunu dolmamıs kanal ne kadar kazandırıyor olursa olsun 30 lıra degılmıydı enf azla forumda bole bı konu yokmuydu

aracı mod bulursanız haleldebiliriz işi..Sıkıntın olmasın kopyalam gibi derdim yok satma nedenim daha yuksek kazanç getiren kanalımın olması.

şu anki kanal analiz kısmının capsini atarmısın bakalım 1,5 günde kaç para kazanmış kanal tabi zahmet olmaz ise

pardon konuyu yeni açmışın zaten 16 agustos görünce dünüde görmek istedim hemen yansımaz kusura bakma uğraştırdım bir yarın olsun bakalım kazanç giderek artıyormu bakalım hep beraber

Son düzenleme:
bir önceki mesajda açıklama yaptım tekrar kusura bakma

Son düzenleme:
tam olarak nereyi dediğinizi anlayamadım ustteki resimde gunluk ne kadar kazandırdıgını gosteriyor

Edit: Analdım dediğinizi ancak analytics 2 gun geride geldiği için suandada aynısı gorulmekte

O resimdeki kazanc gunluk kazanc degildir. O brut gelir kazanci. Gunluk kazancina buradan bakabilirsin.

https://www.youtube.com/analytics?o...t,rpg=21,rpa=r,rps=3,rpd=3,rpr=d,rpp=0,rpgr=0

Yani kanalinin son gun kazanci orada yazan gibi 29 dolar degil. Analytics'dede gorunuyor zaten neredeyse 15 dolarin biraz ustunde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri