20 tane kanal var gelir günlük 1 doların altında

SukruKOYUNCU

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar neredeyse 2 aydır günde 3 saat kadar uğraşıyorum fakat 1 doların üstüne çıktığı nadir oluyor bir ton borç var ek gelir olsun diye uğraşıyorum yoksa uğraşmam sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdi bir kaç arkadaş forumdaki konuları oku uygula diyecek bütün konuları okudum.

Ayrıca sürekli youtube to youtube yapıyorum vede kanalları elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.

izlenme olmadıktan sonra isterse 50 kanalın olsun hiç fark etmez kanallar yeniyse güncel tut sürekli yeni şeyler atmaya çalış zamanla yükselir.

facebook sayfan varsa orada filan paylaş videolarını , tek youtube a yüklemekle iş bitmiyo malesef

izlenme olmadıktan sonra isterse 50 kanalın olsun hiç fark etmez kanallar yeniyse güncel tut sürekli yeni şeyler atmaya çalış zamanla yükselir.

günlük izlenim 2 k tıklamada 10 - 30 tık arası tbm 0.5 - 0.10 arası

facebook sayfan varsa orada filan paylaş videolarını , tek youtube a yüklemekle iş bitmiyo malesef

sayfa yok kardeş olsa oraya da atardım :(

bende de aynıydı 20 tane kanal sayıyordum gelir 1 dolar falandı, sonra kanalları tek tek elden geçirmeye başladım farkettimde çoğu boş kanallarımış 50-100 video etiket yok açıklama yok video yüklemeye başlayınca arttı. türkçe olduklarından dolayı gelir az buseferde 7 dolar civarı yabancı kanal açıcam artık

bende de aynıydı 20 tane kanal sayıyordum gelir 1 dolar falandı, sonra kanalları tek tek elden geçirmeye başladım farkettimde çoğu boş kanallarımış 50-100 video etiket yok açıklama yok video yüklemeye başlayınca arttı. türkçe olduklarından dolayı gelir az buseferde 7 dolar civarı yabancı kanal açıcam artık

günlük 7 dolar iyi bir para keşke bende o kadar kazanabilsem günde :)

60 tane kanalda boşta yatıyor onları da bilerek bağlamıyorum tbmyi düşürür filan diye.

60 tane kanalda boşta yatıyor onları da bilerek bağlamıyorum tbmyi düşürür filan diye.

kardeşim bütün konuları okudum diyorsun ama olmadı şimdi. TBM düşecek diye kanal adsenseye bağlanmaz mı hiç, hem de 60 tane :) TBM yüksek günlük 1 dolar mı istersin, TBM düşük 5-6 dolar mı? Adsenseye bağlamayacaksanız bana verin ben bağlayayım kendi adsenseme :) Şaka bir tarafa bağla kanalları adsenseye arkadaşım, bekleme.

Hocam bildiğim kadarıyla TBM düşer diye birşey yok.Şöyle düşün 2 kanalın var birisinin tbmsi 0.10$ diğer 0.2$,ikisinin de 1 tık aldığını düşün toplam kazandığım para 0.12$ olur ve adsense paneline böyle yansır TBM bölümünde de 0.6$ yazar.Oradaki TBM ortalamadır.Sen yalnızca adsenseye birinci kanalı bağlayasaydın alacağın tık 1,ortalama TBM 0.10,kazançt 0.10 olurdu.Bilmem anlatabildim mi

Hocam bildiğim kadarıyla TBM düşer diye birşey yok.Şöyle düşün 2 kanalın var birisinin tbmsi 0.10$ diğer 0.2$,ikisinin de 1 tık aldığını düşün toplam kazandığım para 0.12$ olur ve adsense paneline böyle yansır TBM bölümünde de 0.6$ yazar.Oradaki TBM ortalamadır.Sen yalnızca adsenseye birinci kanalı bağlayasaydın alacağın tık 1,ortalama TBM 0.10,kazançt 0.10 olurdu.Bilmem anlatabildim mi

Anladım onlara da video çekip atayım şu kategoride ilerle dediğiniz bir kategori varmı kazancı arttırabilecek ?

Anladım onlara da video çekip atayım şu kategoride ilerle dediğiniz bir kategori varmı kazancı arttırabilecek ?

Valla benim de öyle pek kazancım yok ama telefon vs videoları fena değil gibi.özellikle android telefonlar,uygulamalar vs.

Arkadaşlar bende fazla kazanmıyorum kazancım 5-10 dolar arası ama benim başıma tahlihsizler geldiği için kazancımda düştü neyse devamm.
Öncelikle isterseniz açın 100 kanal içi boşsa bir şey olmaz.Fazla kanaldan önemli bakacağın kanal sana getiri sağlar.15 kanal ya da 10 kanal mı açtın.Öncelikle oturmasını bekliyeceksiniz kanalların.O kanallar ilgileneceksin kanal açma kanallarında ilgilen.İşte imleme yap çeşitli sitelerle facebook,twitter diğer sitelerde var.Başlıklarınız yabancıysa güzel olsun.Etiketlerini açıklamalarınız video ile alakası olsun ve bunları fazlaca girin.
Örneğin adam bottan 50 video atıyor.Ama videolar görseniz ne başlık iyi ne açıklama ne etiket hepsi kötü tabiki izlenme almaz.Sömür at sömür at o başlıkla o video çıkar mı çıksa da kaçıncı sayfada çıkar.Videolarınız resimleri ile oynayın.Diğerlerinden farkınız olsun.Abone yavaş yavaş artar.Karışık kanal açmayın tek kategori olsun.+16 ve türk içerikler bence uzak durun.Şimdi günde alıyorsunuzdur 1-2 dolar tamam mı bu yükselecektir 3 dolara hoopp açıyorsunuz türk kanalı fazla izlenim almadınız ne oldu en azından 1-2 dolar alıyordunuz tbm düşürdü mahvetti kazancınızı engel oldu size.Türk içerikten kazanmak istiyorsanız videonun çok yüksek izlenmesi lazım tbm düşükde olsa para alırsınız.+16 uzak durun hep kanalınız her zaman kapanma riski vardır.Hem reklam çıkmaz doğru videolarda hem youtube topluluk ihtarı almak çok hoş bir şey değil (:
Haber kanalı açmayı düşünüyorsanız kazanırsınız.Ama her zaman ilgi ve şefkat ister.Diğerlerin çok bundan ilgilenmek zorundasınız.Komedi kanalı açtınız.Videolarını izlenmiyor.Başlık,etiket,açıklama ve video resmi güzel izlenme yok.Biraz bekleyin zaten her şeyi doğru yapmıısınız.Kesinlikle izlenir belki 2 ay sonra patlıyacak belli olmaz.Örneğin hababam sınıfı 1975 çekildi halen izleniyor.Çünkü komedi kalıcı tv programları haberler falan geçicidir.Onun kalıcı videolar izlenme her zman alırsınız.
Kanallarınızla ilgilenin adam kanalları ile ilgilenmiyor.Açıyor başka kanal boş boş kanal açıyor.Arkadaşlar fazla kanal açmanın yöntemi şudur.Kanallarınızı tamamlarsınız sonra diğerine geçersiniz.Yani şu değil bot yada vds ne kullanıyorsanız.Ben şu kanalı sömüreyim videoları attım.Başlık,etiket,açıklama boş ver gitsin kim uğraşacak derseniz.OLMAZZ bu o videoların başlığa bakın bazıları 4 kelime örneğin funny diye başlık bu aranmada çıkar mı dikkat edin.Yani sömür geç at.Böle olmaz sömürdün her şeyi tam yaptın ilgilenin tek kanallarla.
Bazı arkadaşlar var diyor ki ne yapsam izlenim alamıyorum.Olmuyor olmuyor bunu sadece o arkadaşlara diyorum.O zaman dizi atın örneğin yarın bir dizi var saat 20.00 dizi bitti 1 saat için atmaya bakın.Ama dizi izlenen bir dizi olsun izlenim alırsınız.Yada tv programı örneğin beyaz show çok kişi atıyor.Evet siz de o zaman daha erken atmaya bakın.
Arkadaşlar birşeyler yazmak istedim.Bu işten eğer şansızlığım olmassa burda bir yazım olucak.Gerekli bilgileri dicem.Ama daha birşey kazandığımız yok.Şu dediklerimi yapın.Boş emek vereceğinize dolu emek verin

sosyal medya çok etkili.
2 ay önce başladım şu an 2 kanalım var günlük ortalama 8,04$ kazanıyor. üstelik tbm 0.02$ ile 0.01$ arasında.
web sitelerinize yaptığınız seo'nun aynısını kanalınızada yapın..

halen daha tam anlamıyla seo çalışmalarına başlamadım üstelik. bu iki bayram arası seo çalışmalarına ağırlık vermeyi düşünüyorum..

dediğim gibi her kanalınıza özel sitenizmiş gibi yaklaşın ve ona göre seo yapın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri