20 tane kanalı

• Kullanıcı alptug1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

alptug1

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar diyelim ki 20 tane kanalım var bunları adsenseye bağlarken nasıl bir yok izlemeliyim
her kanala farklı ıpden mi girip bağlamalıyım yoksa tek ıpden girip tüm kanalları bağlamalıyım
aynı ıp den girmenin bir zararı olur mu ıp değiştirisem toplu kapanmalardan kurtuluryum teşşekürler

bi kanalı oluştur bitir bağla iğ değiştir yenisini oluştur yükle bitir bağla.

burdan yazıyorum böyle konuları pm ile bana sorun, söz sabırla cevaplıcam :D 2dk sonra kilitleniyor bu konu kişi üzülüyor :D

evet hocam tek tek bağlarken ip değiştir, çerez temizle, temiz browserdan gir

ben bu gun 20 tane bağladım geçen gunde 20 tane bırden bağladım bi sıkıntı çıkmadı şimdilik ama çıkmayacak diye bi şeyde yok yatırım tavsiyesi değildir :)

Ben aynı ip`le adsenseye 15 kanalı bağladım bişey olmadı aksine ip değiştirirsen sorun olur adsenseye durmadan farklı iple girmen gerekecek.

Kanallar temiz açılmışsa sorun olmaz. Bunun dışında işimi sağlama alayım diyorsan sadece IP değiştirme, çerezleri de temizle. Tercih senin.

100 kanala aynı ip den giriyorum 6 aydır sorun yok hayırlısı:D

eşleşen telif dünya geneli gelme ihtimali olan kanalları sakın bağlama 1 kanal 19 kanalı götürür haberin olsun.

aynı adsenseye bağlıyorsun zaten ip değiştirsende pek bir şey fark etmez :D

Bizim internet sabit ip arkadaşlar bunca zamandır kanal bağlıyorum çerez falan silmeden bişey yapmadan şuana kadar sıkıntı yok bakarsın hepsi birden gitti :D

aynı adsense bağlıyorsunuz sonuçta. Neden başka kişilermiş gibi ayrı ayrı IP den girmeihitiyacı duyuyorsunuz anlam veremiyorum. Ayrı adsenseler kullanacak olsanız anlarım ama bunu anlamıyorum. Spam yapıyorsanız yakalanırsanız tüm kanallar etkilenir.Farklı IPlerden bağlanmak bunu değiştirmez. Ayrı IPlerden bağlanmak da bunu geciktirmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri