20 TL'ye Youtube abone,Facebook beğeni ve Twitter takipçilerimizi arttırmanın yolu

Video çekimi yapılmasını istiyor musunuz?

• Evet

Oy: 2 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle neden direk anlatımı yapmak yerine sizin bu konudaki düşüncelerinizi sorduğumu merak edenler için ufak bi açıklama yapayım.

Bu yolda cebimizden ufak bi mebla çıkacak ve aramızda Youtube'den çok kazananlar olduğu gibi az miktarda kazanıp kazandığı parayı direk bu yola aktarmak istemeyenlerde olacaktır o yüzden ilk önce bu konuyla ilgilenenlerin sayısına bakmak istedim çünkü uzun bi video olacak ve belki tekrar tekrar başa sarmam gerekecek birde tabi videoyu upload etme süreci var ki benim internetimle bunun en aşşağı 2 saat süreceğine kesin gözüyle bakıyorum.O yüzden direk anlatım yapmayıp bu yolu tercih etme nedenimde anlayışınızı bekliyorum :)

Bi anket ekledim çoğunluğa göre video çekimi yapıp konuyu editleyeceğim arkadaşlar.

Merak edilen soru olabilir ben böyle bi konu görsem ilk aklıma gelecek soruyu yazıp cevabını veriyorum sizde sorunuz olursa sorabilirsiniz :)

Neden ücretli,ücretsiz bir yolu yok mu?
Kullanacağımız program ücretli olduğu için ücretli arkadaşlar (Program benim değil gavurun biri yapmış iyi ki de yapmış:) ).Ücretsiz bir yolu vardı ama program artık çalışmamakta.

konuyu takip ediyorum.böyle birşeyi anlatırsan memnun olur herkez

Hocam programın işleyişi nedir ? Ondan bahseder misiniz ?

Hocam programda demeyelim aslında site üzerinden yapıcaz tüm olayı ben sadece size siteyi kullanmayı öğreteceğim.Site aslında sadece Twitter takipçilerimizi arttırmaya yönelik ama sitede bulunan ek özellikleri lehimize çevireceğiz.

Hocam programda demeyelim aslında site üzerinden yapıcaz tüm olayı ben sadece size siteyi kullanmayı öğreteceğim.Site aslında sadece Twitter takipçilerimizi arttırmaya yönelik ama sitede bulunan ek özellikleri lehimize çevireceğiz.

Sen sitenin adini soylesen sadece? Illaki ingilizcesi olanlar var forumda,video anlatimina gerek yok uzun uzun sende yorulma yani.

Bu tur sistemler zaten mevcut,kredi kazanarak bile follower kazanabiliyosun.Sonucta buda panelle calisiyor oda.Eninde sonunda followerlarda dusus yasanir.Ne kadar mantikli para odemek bilemiyorum

addmefast varken bu tip siteler pek rehabet göremez.addmefasttan çok rahat kasabilirsiniz abone vs

Bu tur sistemler zaten mevcut,kredi kazanarak bile follower kazanabiliyosun.Sonucta buda panelle calisiyor oda.Eninde sonunda followerlarda dusus yasanir.Ne kadar mantikli para odemek bilemiyorum

Takipçilerde düşüş gibi bi şey söz konusu değil hocam

Ücretli hesap ile ücretsizin farkı nedir ? Ücretsiz hesaptan takipçi kopyalayamıyor muyuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri