200 Tl degerinde ciddi bilgi ciddi kazanc

=) hocam video yüklemek bu işin en kolay tarafı zoru izlettirmek benimki izletmek için imleme sitelerini veriyorum ... =) ama yaptığınız çok yanlış ... bilmenizi isterim..

off kitabı okudum şimdi üzüldüm vallahi, şahsen ben sizin yerinizde olsam çok sinirlenirdim..

lalaliri miydi lirilari miydi larasay mıydı .... ben hiç kedi köpek videosu görmedim bu adamın kanallarında :D

+ olarak kendi yaptıklarınıda paylaşmamış öle üfürükten bi e book yazıp yollamış

Kardes o konuyu hatırladım bende alacakdım ama para yok dıye alamamısdım cok uzulmusdum ıyıkıde almamısım . vallaha kardes gecmıs olsun yapcak bişey yok haram zıkkım olsun ınsanların emeklerıyle heveslerıyle oynuyorlar allah cıkartır ondan yanına kalmaz. haram para cebımze gırmesınde varsın bızden cıksın bosver . calısmakdan baska yolu yok bu ısın kafaya ıyı takdım 4 gundur adam akıllı uyumuyorum bende denemeler yapıyorum ınsallah bulcaz bı yolunu

Bende alsammı diye düşünüyordum bunu iyiki almamışım ama bunu adamın burnundan fitil fitil getirirdim paramı mecbur iade ederdi.

evet arkadaşlar bende bu işe yeniyim bende böyle oyunlara gelmem arkadaşa geçmiş olsun diyorum kendinide fazla suçlamış önemli olan ders alman youtube kendi taktiğini kendin bul boş ver milleti tekrar geçmiş olsun ayrıca dosyayı indirdim bakalım bir işe yarıyacağı yok ama okuyalım

bu kitaba 200 tl! insanların ümitleriyle oynuyorlar valla ben olsam bende fitil fitil burnundan getirirdim
ben bu kitaba 1 lira dahi vermem

arkadaşlar içeriğini okudum ben bunu zaten yapıyorum ve 250 tl değil 5 lira zor eder doğrusu nasılda milleti kandırıyolar birbirine yakın videolarını bul 10 tane kes en iyilerini bir video yap bu mu yani 250 tl yazık bee ayıpp cidden ayıp günah o arkadaş o parayı yerken mutlu mu acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri