2000 izlenim + 20 beğeni + 20 abone + 3 yorum

• Kullanıcı lazo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

lazo61

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar paket olarak hazırlamış olduğum bu kampanyanın fiyatı sadece 20 TL

%100 gerçek izlenimdir. sahte izlenim ASLA söz konusu değildir. Kullanıcıların %70 i US kaynaklı olup tamamı yabancı kullanıcılardır. izlenimden dolayı youtube un banlaması gibi bir durum mümkün değildir. Bu fiyata 50.000 sahte izlenimde yaparız fakat kanalınızın kapanma ihtimali çok yüksektir. Bundan dolayı böyle birşey kesinlikle yapmamaktayız. Bu pakette yorumlar olmayacaktı fakat deneyimler sonucunda yoruma sahip videolar daha çok izlenmekte. o yüzden az da olsa yorum yapmayı uygun bulduk. yorumlar ingilizce yazılacaktır

hocam ref kabul ederseniz olalım yoksa direk ödeme yapabilirim memmun kalınırsa sürekli çalısılır

not: iletisim için bi kaç bilgi ekleyin skype vs

evet arkadaşlar paket olarak hazırlamış olduğum bu kampanyanın fiyatı sadece 20 TL

%100 gerçek izlenimdir. sahte izlenim ASLA söz konusu değildir. Kullanıcıların %70 i US kaynaklı olup tamamı yabancı kullanıcılardır. izlenimden dolayı youtube un banlaması gibi bir durum mümkün değildir. Bu fiyata 50.000 sahte izlenimde yaparız fakat kanalınızın kapanma ihtimali çok yüksektir. Bundan dolayı böyle birşey kesinlikle yapmamaktayız. Bu pakette yorumlar olmayacaktı fakat deneyimler sonucunda yoruma sahip videolar daha çok izlenmekte. o yüzden az da olsa yorum yapmayı uygun bulduk. yorumlar ingilizce yazılacaktır

Fiyat pahali değil mi? 2000 izlenimden o kadar parayı cıkarması biraz zor

Hocam izlenim tamam da beğeni ve yorum organik değil herhalde ? bende alabilirim yarın sabah işime yarabilir

konuda da belirttiğim gibi bu fiyata 50.000 sahte izlenimde çekebiliriz. ama kanalızın kapanma ihtimali çok yüksek. teşekkürler

---------- Mesaj saat 15:20:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:56 civarında gönderildi. ----------

pmler gönderilmiştir

arkadaşım senden sahte izlenim yap diyen yok ne diye bunu ikidebir söylüyosunki
zaten sahte izlenimin kime ne faydası varki
benim anlamadığım
biz adsenseden 2k izlenime ortalama 2 yada 3 dolar kazanıyoruz
sen kalkmış diyosunki 2k izlenim 20 TL diyosun
Biz şimdi 2K izlenime 30 40 dolar kazansak çok süper fikr diyicemde ama adsensenin bize 2k izlenimimize verdiği ücret 2 yada 3 dolar ortalama
ve her türlü zararda oluruz
bişey daha söyliyim sen bunu partnerli kanallar için yapıyorsan buna bişey diyemem
eğer partnerli kanallar için yapıyorsan bunu konunda belirtmelisin
adsense ile youtub yapanlar için 2k izlenime 20 TL çok çok pahalı

benim anlamadığım
Biz şimdi 2K izlenime 30 40 dolar kazansak çok süper fikr diyicemde ama adsensenin bize 2k izlenimimize verdiği ücret 2 yada 3 dolar ortalama
bişey daha söyliyim sen bunu partnerli kanallar için yapıyorsan buna bişey diyemem

2k izlenime 30 40 dolar kazandirabilecek olsa adam niye sana 20 liraya boyle bi paket satmaya calissin? Kendisi video atar izlettirir kendisi kazanir 30-40 dolari. te allaam harbi dusunerek mi yaziyosunuz su tarz yorumlari. Mantikli gelmiyosa almazsin olur biter.

benim anlamadığım

ustume vazife degil ama olur da izlenim almaya kalkarsan kanalini kaybetme diye bastan uyarayim. sen isin mantigini yanlis anlamissin. izlenim o videodan para kazanmak icin alinmaz. zaten izlenim cekerken para kazanmayi kapatman gerek. forumda arama yaparak daha fazla bilgi bulabilirsin.

2k izlenime 30 40 dolar kazandirabilecek olsa adam niye sana 20 liraya boyle bi paket satmaya calissin? Kendisi video atar izlettirir kendisi kazanir 30-40 dolari. te allaam harbi dusunerek mi yaziyosunuz su tarz yorumlari. Mantikli gelmiyosa almazsin olur biter.

sen niye üstüne alınıyosun anlamadım
bukadar sinirlenecek ne vardı anlamadım amma sinirlendin
belliki sen konuyu açan adamın multi üyeliğisin
yoksa beni bi dövmediğin kaldı gel dövde rahatla
niye bukadar sinirlendin anlamadım

sen niye üstüne alınıyosun anlamadım
bukadar sinirlenecek ne vardı anlamadım amma sinirlendin
belliki sen konuyu açan adamın multi üyeliğisin
yoksa beni bi dövmediğin kaldı gel dövde rahatla
niye bukadar sinirlendin anlamadım

Evet anam multi uyeligiyim :D Yahu sirf laf olsun diye yorum yapiyosunuz. Izlenim neden alinir bi kere biliyo musun? Mantiklimi sence adamin 30 40 dolar kazandirabilecegi seyi 20 liraya satmasi? Manyak mi bu adam?

Evet anam multi uyeligiyim :D Yahu sirf laf olsun diye yorum yapiyosunuz. Izlenim neden alinir bi kere biliyo musun? Mantiklimi sence adamin 30 40 dolar kazandirabilecegi seyi 20 liraya satmasi? Manyak mi bu adam?

tamam belki bir yanlışım var
sen niye beni resmen dövercesine azarlayarak söylüyosun
sanırım kişiliğin uslubun böyle hiç durma helal sana aferin valla harbi delikanlı adammışsın
ister gerçek hayatında olsun siter forumda olsun kim sana göre yanlış bişey söylese hemen azarla onu helal valla

Herşeyin doğalı kaliteli , organik çalışın organik... 2000 izlenim dediğin vadinin bir fragmanını koy yayınlandığında ertesi gün 10.000 zaten bunlara kafa yorana kadar arama kategorisinden izlettirebileceğiniz video arayın.

tamam belki bir yanlışım var
sen niye beni resmen dövercesine azarlayarak söylüyosun
sanırım kişiliğin uslubun böyle hiç durma helal sana aferin valla harbi delikanlı adammışsın
ister gerçek hayatında olsun siter forumda olsun kim sana göre yanlış bişey söylese hemen azarla onu helal valla

Gercekleri soylemek ne zamandan beri azarlamak oldu? ben sana bisey sordum. Cidden mantiklimi adamin 30 40 dolar kazandiracak seyi 20 TL ye satmasi? Ayrica evet, uslubum serttir biraz.

arkadaşlar lütfen konuyu baltalayıcı hareketlerde bulunmayalım. fiyatı uygun bulanda var pahalı bulanda. herkesin görüşüne saygımız var. ama birşeyler yazarkende mantıklı düşünerek yazarsak sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri