2000 TL civarı laptop önerisi

stannis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kısa ve net olarak 2000 lira civarı olan ısınma problemi olmayacak bi laptop önerebilirmisiniz. Bugün teknosa ve mediamarket e gittim biraz araştrma yaptım internetten almak içime siniyo direk olarak mağazadan almayı düşünüyorum vatan bilgisayarada gidebilirm. Önerileriniz için teşekkürler.

Geçen kuzenlerin bi hp laptop var yarım saat dizime koydum geleceğim yanıyodu :D

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] Asus X550jk-xo012d 8gb I5-4200h 500gb 15.6 2gb Notebook 32810871

Dün aldım bugün kurulumu vs yaptım bence gayet iyi makine ayrıca fiyatı 1700 lira civarı bu fiyata böyle sistem var mı? GTX serisi kartlara bir bak istersen kaçtan başlıyor fiyatları :) tek eksiği ssd onu da daha sonra alıp takıcam.

Hocam bence bu kötü bir sistem 2K için. i5 ve çözünürlük de düşük. Ben i7, full hd ve 750gb'ı 2300'e falan almıştım.

Ekran kartı neydi hocam ? Gt840M olabilir mi ? Benim önerdiğimden daha iyi sistemler var tabi ki ama burada para 128 bit ekran kartına gidiyor Gtx850M'e

Asus X550jk-xo012d 8gb I5-4200h 500gb 15.6 2gb Notebook 32810871 - n11.com

Böyle bir sistemi 2k ya bulamazsın kaçırma derim..Hem Asus, hem 128 bit ekran kartı, hem de 5.nesil i5 lerden daha iyi 4200h işlemcisi var..8 Gb ram de ekstrası

Hocam bence bu kötü bir sistem 2K için. i5 ve çözünürlük de düşük. Ben i7, full hd ve 750gb'ı 2300'e falan almıştım.

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] Asus X550jk-xo012d 8gb I5-4200h 500gb 15.6 2gb Notebook 32810871

Dün aldım bugün kurulumu vs yaptım bence gayet iyi makine ayrıca fiyatı 1700 lira civarı bu fiyata böyle sistem var mı? GTX serisi kartlara bir bak istersen kaçtan başlıyor fiyatları :) tek eksiği ssd onu da daha sonra alıp takıcam.

Arkadaşlar bugün araştırma yaptım biraz bazılarının fotosunu çektim şu makinalar hakkında ne düşünüyosunuz ?

Sizce eksileri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz :) Kendim pek anlamıyorum bayadır pc alıcaktım bana ısınma problemi olmasın öle çok oyun delisi biri değilimdir hd olarak film izlemek isterim :) Ayrıca bu ram i nasıl ssd yapabilirm arkadaşlar çok farkı varmış

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

[MENTION=15087]stannis[/MENTION] oyun amaçlı mı alıyorsun?

Arkadaşlar bugün araştırma yaptım biraz bazılarının fotosunu çektim şu makinalar hakkında ne düşünüyosunuz ?

Sizce eksileri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz :) Kendim pek anlamıyorum bayadır pc alıcaktım bana ısınma problemi olmasın öle çok oyun delisi biri değilimdir hd olarak film izlemek isterim :) Ayrıca bu ram i nasıl ssd yapabilirm arkadaşlar çok farkı varmış

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Dostum ikisinde de ekran kartı çöp..Intel HD Graphics alsan daha iyi diyeceğim neredeyse..Ayrıca o işlemcilerin i5 5. nesil veya i7 olmasına aldanma..Az önce ki yazımda kastettiğim buydu i5 4200h işlemci bu iki işlemciden de daha iyi..Bunları kafamdan uydurmuyorum hepsi test sonuçları..İnternetten alışveriş için çekiniyorsan bimeks ve mediamrkt'ta ilanları takip et kampanyaları vs..Ama bu laptoplar o fiyatlar için çok kötü..

Bu arada SSD'nin ram ile bir ilgisi yok..SSD harddisk gibi depolama birimidir..Tek farkı harddiske göre inanılmaz hızlıdır

[MENTION=15087]stannis[/MENTION] gösterdiğin modellere kıyasla Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bi bu model çok daha önde işlemci ve ekran kartı çok daha iyi 8 ve 12 gb ramli versiyonları da mevcut bu modelin.Dün aldım bugün sabah geldi saat 1 den beri çalışıyor ısınma neredeyse yok çok az ısındı.

[MENTION=15087]stannis[/MENTION] gösterdiğin modellere kıyasla Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bi bu model çok daha önde işlemci ve ekran kartı çok daha iyi 8 ve 12 gb ramli versiyonları da mevcut bu modelin.Dün aldım bugün sabah geldi saat 1 den beri çalışıyor ısınma neredeyse yok çok az ısındı.

bu sitedenmi almıştın hocam ?
Harbiden ben teknolojiden çok geri kalmışım böle araştırmasam gidip birini alırdım :)

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Dostum ikisinde de ekran kartı çöp..Intel HD Graphics alsan daha iyi diyeceğim neredeyse..Ayrıca o işlemcilerin i5 5. nesil veya i7 olmasına aldanma..Az önce ki yazımda kastettiğim buydu i5 4200h işlemci bu iki işlemciden de daha iyi..Bunları kafamdan uydurmuyorum hepsi test sonuçları..İnternetten alışveriş için çekiniyorsan bimeks ve mediamrkt'ta ilanları takip et kampanyaları vs..Ama bu laptoplar o fiyatlar için çok kötü..

Bu arada SSD'nin ram ile bir ilgisi yok..SSD harddisk gibi depolama birimidir..Tek farkı harddiske göre inanılmaz hızlıdır

Anlıyorum hocam çok teşekkürler peki senin güvendiğin bir yer varmı site olarak ve fiyat - performansı tam karşılayan bir makina ? 2000-2200 olabilir şu anki aldığım pc yi 2006 da almıştım aldıktan sonra 10 yıl kullanmak istiyorum :)

Ebrar bilgisayarda çok uygun fiyatlar var ancak çok şikayet almış bir firma..N11 de güvenilir bir satıcı var ancak [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION] hocam pcdepodan belirli saatlerde indirime girdiğini ve çok uygun fiyata aldığını söyledi..Kendisi bizzat satın almış biri olarak bu öneriyi benden daha iyi yapar..

Notebook & Ultrabook - N56VZ - ASUS
elimde bu cihaz var.Eğer almak istersen 2. el olarak satabilirim
i7 işlemci 16gb ram 256gb ssd var 4gb ekran kartı var içinde.Her türlü oyunu oynayabiliyorsun rahatlıkla.Cihaz ateş ediyor diyebilirim :)
izmirdeyim eğer alacaksan kaçırma derim 2bine bırakırım.

Hocam 8 gblık modelimi aldınız birde nereden aldınız acaba öğrenebilirmiyim 1.700e?

Notebook & Ultrabook - N56VZ - ASUS
elimde bu cihaz var.Eğer almak istersen 2. el olarak satabilirim
i7 işlemci 16gb ram 256gb ssd var 4gb ekran kartı var içinde.Her türlü oyunu oynayabiliyorsun rahatlıkla.Cihaz ateş ediyor diyebilirim :)
izmirdeyim eğer alacaksan kaçırma derim 2bine bırakırım.

Neden satıyosun hocam özelliklerini daha ayrıntılılı olarak anlatabilirmisin i7 kaçıncı nesil vs ne zaman almıştın nerden almıştın :)

Neden satıyosun hocam özelliklerini daha ayrıntılılı olarak anlatabilirmisin i7 kaçıncı nesil vs ne zaman almıştın nerden almıştın :)

grafikci birinden aldım yaklaşık 6 ay önce.Cihaz çok güzel Intel® Core™ i7 3610QM işlemci.0 cihaz almak istersen özelliklerden yoksun kalacaksın malesef.Ben çok araştırdım zamanında bu gibi konuları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri