2000 video çizgifilim atıp 1950 sini $ yapan arkadaş burdamı.

serkannakres

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bugün 1 hafta önce rastladıgım bir arkadaşın kanalına takibim sonunda 2000 videonun 1950 tanesini ünlemden kurtarıp dolar yanar vaziyette bıraktı ve bunu diğer kanallarında da yaptı şimdi merak ettiğim konu bunu nasıl yaptı bunu yapan arkadaş kim ise gerçekden çok sağlam bir takdiği var ve bunu paylaşssın demiyorum ama en azıdan kendisini cani gönülden tebrik ediyorum kanalı ile alakalı bir açık yakaladım bakalım onu bende deniyorum tutar inş.

Aynı şekil bende dün gece bende birine rasladım kardeşim o videoları atarken takibe aldım sabah kalktımda tam 1300 adet cayır cayır yaktı arkadaş :D

benım kanallarımdan biri olabilir mi acabaa :D

%100 partnere geçirdi ünlemi kimse çözemez. Çözülecek bir durum değil.

Zenginin parası fakirin çenesini yoruyor işte, başka bir durum yok.Bizede ciğerci kedisi gibi bakmak kalıyor malesef...:cool:

ünlem olmasa varya şimdi hayalimdeki arabayı almıştım belkide nerden çıktı bu ünlem yaw olan zamana oluyor

Bunlar bir gecede olacak iş değil o 2000 video için günler öncesinden hazırlık yapılmıştır. En son yükleme işini sağlam up hızı olan bir vdsden bi gecede yapılmıştır. Elimde iyi bir makina olsa değil 2000, 10000 video yine yakarım. Ama gerek yok günlük 100tl sabit tutayım fazlasında gözüm yok çok şükür.

Videoların üstünde oynama yapmıştır.
Yoksa mümkün değil 2.000 videodan 100 tane ancak $ yanardı.

Ben çizgi kategorisinde üstünde oynamadan video atınca kaç tanesinin yandığını yanmadığını yazdım forumda bir konum mevcut.
O işler o kadar basit değil malesef.
%99.99999999999999 partnerdir o kanallar.
Boşuna dert etmeyin yani.
:D

son olarak keşif ettiğim bir olay ise arkadaş videoları 5 saatte 5 video civarında atıyor ve 1 saaatten aşşagı yok buda demekki kesin vds falan kullanıyor aynı zamanda videoda oynama olsa o videoları bende attıgımda bende mutlaka %70 dolar yanar ama 1950 videoyu 5 kanala aynısını yapmış ve bende yaptıgımda bende 36 tane dolar yandı 13 tanesi 10 dakkalık video iidi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri