HENÜZ SATILMADI ŞATIŞ AKTİFDİR.
Son Güncelleme 10.02.2018
Son Güncelleme 10.02.2018
Merhabalar kendi kurduğum 2006 yılında açılmış youtube kanalımı satıyorum
Kanalın içeriği çeşitlidir komik videolar futbol videoları vs. oyüzden kanalın isminide tüm içeriklere uyacak sekilde tasarladım.Logo maskot ve kapak tasarımlarını özel olarak ayarladım.
Çok uzun bir süredir kullanmadığım halde aylık 6 bin civarı izlenme hala gelmektedir.
2012 den sonra izlenme süresi 268.000 DK'dır. 4500 saate tekabul etmektedir.Tabi bunun 2012 önceside var ama analytics kayıtları tutulmuyor.
Bu kanalı aktif olarak kullandıgım dönem 90 dolar civari bir para cekmiştim. Kanalın en büyük özelliği dediğim gibi eski olmasıdır 12 yıllık bir kanaldan bahas ediyoruz ve kanal her türlü içeriğe uygundur. İsterseniz futbol isterseniz komik videolar isterseniz bilgi videoları isterseniz kendi özgün videolarınız ile kanalı ileriye taşıyabilirsiniz.
Uzun lafın kısası tüm detay ve raporlar konu içerisinde görsel olarak mevcuttur. Ekstra bir detay isterseniz atarım pm ile belirtin atarım. Belli bir seviyeye gelmeden kanal linki istemeyin vermiyorum. Görmek isteyeceğiniz tüm detaylar konu içerisinde mevcut ciddi alıcıysanız pm ile skype adresi verin oradan görüşürüz. Sonrasında uzakmasaüstü yaparak kanala bakabilirsiniz.
- Kanal durumu
- Son 28 Gün
Ömür Boyu
Gelen Trafik
Video Yöneticisi Detayları
İstenilen fiyat 150 TL'dir. Pazarlık payı yoktur. Tek fiyattır.
Son düzenleme: