200k aboneli full özgün kanalIM satılık

handsomexx

Kayıtlı Üye
Kanaldaki video sayısı:300
Kanalın abone sayısı : (207.000) abone sayısı organiktir.
Toplam video görüntülenme sayısı Tüm yıllar toplam ort. : (55.000.000)
Hesap Kayıt Tarihi : ( 2015 )
Kanalın dili : TÜRKÇE
Kanaldaki videoların türü : (Bilgilendirme)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : (Topluluk kuralları, Telif hakkı ihtarları, Content ID hak talepleri) HAYIR
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : HAYIR
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : EVET
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : EVET
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : EVET
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : HAYIR
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Kanal ile çok ilgilenildiği takdirde kazanç iyi seviyeye gelir. İlgi ve alaka durumuna göre günlük 20tl -60 tl bandında kazanç sağlar

Kanalım full organik. Kendini ispatlamış büyük bir kanaldır.2015 yılında açılmış olan özgün bir kanaldır.İlgilenemediğim için satıyorum.Kendi alanında iyi bir seviyededir.Tamamen kendim tarafından hazırlanmış videolar barınmaktadır.
Adsense satılık değildir. Pinterest hesabıda içinde verilecektir.
ÜCRET ÇOK UYGUNDUR. 17.000 TL

hocam kanal linkini pm alabilirmiyim ? ve ödemede pos dan tek çekim yapılıp kendi içinde taksitlendirme şeklinde yapabileceğimiz bir ticaret düşünür müsünüz ?

Hocam merhaba kanala oyun videoları yüklenirse nasıl bir sonuç olur birde plaket aldınız mı acaba pm atarmısınız link

kanal gelir tablosu ile bilikte kanal url bilgilerini iletir misiniz

hocam kanal linkini pm alabilirmiyim ? ve ödemede pos dan tek çekim yapılıp kendi içinde taksitlendirme şeklinde yapabileceğimiz bir ticaret düşünür müsünüz ?
yok sağolun teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 08:24 ---------- Önceki Mesaj 08:23 ----------

Hocam merhaba kanala oyun videoları yüklenirse nasıl bir sonuç olur birde plaket aldınız mı acaba pm atarmısınız link

hocam kanal youtube dan onaylı bir kanaldır. oyun videoları kesinlikle bu kanalda tutmaz.

---------- Spam Engelliyici 10:14 ---------- Önceki Mesaj 08:24 ----------

kanal gelir tablosu ile bilikte kanal url bilgilerini iletir misiniz

pm atıldı

kanal adı ve son 6 aylık kazancını pm alabilirmiyim

İlgi ve alaka durumuna göre günlük 20tl -60 tl bandında kazanç sağlar

Kısa bir ödeme hesapladım günde 40 tl kazansa 40 x 365 = 14,600 TL yapıyor sen bu kanalın parasını 1 yılda kazanıyorsun ve bu kanalı 1 yıllık gelirine satıyorsun ben olsam süpheli bir islem olarak görürdüm

nedem mi ? en az böyle bir kanalın ederi 30 Bin tl etmesi lazım 2 senede kendini amorti etmesi için o fiyat isdemelisin bence sende bir is dikkat edin dolandırılmayın arkadaslar

İlgi ve alaka durumuna göre günlük 20tl -60 tl bandında kazanç sağlar

Kısa bir ödeme hesapladım günde 40 tl kazansa 40 x 365 = 14,600 TL yapıyor sen bu kanalın parasını 1 yılda kazanıyorsun ve bu kanalı 1 yıllık gelirine satıyorsun ben olsam süpheli bir islem olarak görürdüm

nedem mi ? en az böyle bir kanalın ederi 30 Bin tl etmesi lazım 2 senede kendini amorti etmesi için o fiyat isdemelisin bence sende bir is dikkat edin dolandırılmayın arkadaslar

bana bak düzgün konus bilmeden konusma dolandırılmayın felan diyorsun.. nasıl laflar bunlar. ilk başta zaten 30 bin den başlattım ilk satışda ama kanal satılmadı sonra yeni konu ile satış başlattım ve bu fiyatakadar düştüm. ben kanalı ilgilenemediğimden satıom.işlerim çok yoğun. kanal az video atmaktan kanal eriyor 20 tl ye kadar düştü diyorum . bunda ne var. konuyu saptırmayın almıcaksan yorum atma , beni tanımıoyrsun yalan yanlış yorum yapıyorsun:mad:

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------

kanal adı ve son 6 aylık kazancını pm alabilirmiyim

pm atıldı

bana bak düzgün konus bilmeden konusma dolandırılmayın felan diyorsun.. nasıl laflar bunlar. ilk başta zaten 30 bin den başlattım ilk satışda ama kanal satılmadı sonra yeni konu ile satış başlattım ve bu fiyatakadar düştüm. ben kanalı ilgilenemediğimden satıom.işlerim çok yoğun. kanal az video atmaktan kanal eriyor 20 tl ye kadar düştü diyorum . bunda ne var. konuyu saptırmayın almıcaksan yorum atma , beni tanımıoyrsun yalan yanlış yorum yapıyorsun:mad:

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------

pm atıldı

Bak bana dostum burada satıcısın her seyle karşılaşacaksın sakin ol herkez yorum yapabilir insanları uyarmak suc değil seni tanıyan varmı burada peki ?

Bak bana dostum burada satıcısın her seyle karşılaşacaksın sakin ol herkez yorum yapabilir insanları uyarmak suc değil seni tanıyan varmı burada peki ?

sen uyarmaya değil konuyu satışı baltalamaya gelmişsin... üyelik tarihime bir bak sana ne ifade ediyor acaba .. yorumların dürüstce ve yapıcı olun yıkıcı olursa ve şahsımı hedef alırsa tepkim de böyle olur kimse kusura bakmasın

Bende pm attım cevap gelmedi o yüzden yorum attım tamamdır bundan sonra yorum atmıyorum

Bir üst yorumda satılmış diyor satıcı, yorum atma demiyorum post kasmak için yapmayın bunu. Satıcılarla direkt olarak iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca forum kurallarını da gözden geçirin.

Bir üst yorumda satılmış diyor satıcı, yorum atma demiyorum post kasmak için yapmayın bunu. Satıcılarla direkt olarak iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca forum kurallarını da gözden geçirin.

Konuyu gördüm direktmen yorum attım tek , tek yorumları okuyamıyorum malesef kanalın satıldığını satıcı konuya yazsa yorum atmazdım zaten. Birde neden yorum atmak post kasmak için uğraşayım onu anlamadım bana bir yararı yok zaman kaybı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri