200tlye nasıl yatırım yapılabilir

200TLyi nasıl harcasam bana fazlasıyla geri döner tavsiyeleriniz nelerdir

en faydali olani 200TL degerinde cok hitli organik olma sartiyla güzel bir facebook sayfasini almak ve orada videolarini paylasmak... ben bunu yapardim...

Fakat bu günümüzde organik dedigimiz facebook sayfa üyeleride bot cikiyor cok zor...

Youtube işinde yeni isen yapacağın en akıllıca yatırım bilgiye olandır.
Youtube işini en iyi şekilde öğrenmek için kullan

1 adet videoyap botu
1 kg çekirdek
1 adet vds (olabilir)
20 adet hazır çorba
1 adet dinlendirici gözlük
1 kg çay
1 kg şeker sonra yüklen videolara vur kırbacı
ha bu arada
50 adet koray hocamdan onaylı mail :D:D:D:D:D:D

videoyapı denedim ama o kadar verim alamadım

videoyap, vds falan bunlar sadece işinizi çok çok kolaylaştıracak aracılar hocam olay gene kendinizde bitiyor belli bir kaynağınız yönde ilerlediğiniz bir kategoriniz yoksa. video at kazanmayı bekle çok zor durum bi gerçekten..

bende arkadaşa vds videoyap botu almadan önce ufak denemelerle kategori belirlemesini öneririm, onun haricinde facebook sayfası olabilir ama çok hit beklemek zor olur 200 liralık bi sayfadan.. günlük 2-3 lira anca bırakır oda zor şansa kalmış yayılırsa hesabı videolar.. onun haricinde bir şey diyemem şuanda bütçesini genişletmek için bekletmesi parayı daha doğru.

bana ver 10 gün sonra 250 vereyim :)
şaka değil para lazım adsense ödemesine kadar :D
------------------------------------------------
bot al ,bol bol kanal aç...

videoyap, vds falan bunlar sadece işinizi çok çok kolaylaştıracak aracılar hocam olay gene kendinizde bitiyor belli bir kaynağınız yönde ilerlediğiniz bir kategoriniz yoksa. video at kazanmayı bekle çok zor durum bi gerçekten..

bende arkadaşa vds videoyap botu almadan önce ufak denemelerle kategori belirlemesini öneririm, onun haricinde facebook sayfası olabilir ama çok hit beklemek zor olur 200 liralık bi sayfadan.. günlük 2-3 lira anca bırakır oda zor şansa kalmış yayılırsa hesabı videolar.. onun haricinde bir şey diyemem şuanda bütçesini genişletmek için bekletmesi parayı daha doğru.
videoyapta youtubedenmi video çekiyorsunuz yoksa başka sitelerdenmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri