2013 nasıl geçti???

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar artık 2013 yılının son günlerini yaşiyoruz..bu yıl sizin için nasıl geçti hem youtube işinizde hemde hayatınızda?

ilk ben yazayım..benim için çok güzel bir yıl oldu yt-ile bu yıl tanıştım hayatımda dönüm noktası oldu hiç düşünemiyeceyim paraları kazandım bir yılda.işler güzel gitdi ama özel hayatım sıfır oldu sadece okul ev halindeyim ama benim yt-ile işim sezonluk o,yüzden yazda özel hayat kendi akışına döner diye düşünüyorum :cool: benden bu kadar.yorumlarınızı bekliyorum..

inşallah 2014 her kes için cok güzel yıl olur :) şimdiden mutlı yıllar

2013 yükseliş yılım oldu-youtube den inanılmaz rakamlar kazandım,büyük borçlar ödedim.Allah herkese kazanmayı nasib etsin ;yılbaşında Antalya da,5 yıldızlı otelde tatildeyim,3 gün yokum :)

Youtube ile bu yaz stajım bittikten sonra tanıştım ve cidden hayatım değişti okulu üni sınavını tamamen boşladım sadece para kazanmaya bakıyorum ve doğru olanı yaptığıma %100 bir miktar kazandıktan sonra üniyi yurt dışında okumayı düşünüyorum kanallarım para kazanması kapandı pes etmedim sıfırdan açtım şu an günlük 1 dolar kazanıyorum yaza kadar da günlük 100 dolar kazanmayı hedefliyorum inşallah her şey yolunda gider :) Herkese mutlu yıllar!

youtube işinde=2-3 ayda daha para alamadım yenı yenı izlenmeye basladı vıdyolar. :D
gercek haytta ise= '' o eve baktıgımda içimi bir huzursuzluk kapladı aynı huzun aynı tiksinti '' diyordu Poe adlı yazar heh aynı huzursuzluk ve korku vardı.

Youtube ile bu yaz stajım bittikten sonra tanıştım ve cidden hayatım değişti okulu üni sınavını tamamen boşladım sadece para kazanmaya bakıyorum ve doğru olanı yaptığıma %100 bir miktar kazandıktan sonra üniyi yurt dışında okumayı düşünüyorum kanallarım para kazanması kapandı pes etmedim sıfırdan açtım şu an günlük 1 dolar kazanıyorum yaza kadar da günlük 100 dolar kazanmayı hedefliyorum inşallah her şey yolunda gider :) Herkese mutlu yıllar!

Arda kararlarından inşallah pişman olmassın kardeşim :)

b.k gibi monoton saçma bi yaşayışım war aynı şekilde bi 20 yıl gidecek sanırım

gayet güzeldi,çok şükür kazancımızı katladık diger gelirlere ek olarak youtube dan gelenlerle :)

Her şey state of war ile başladı ve Arda'nın kaderini değiştirdim ) Umarım her şey daha güzel gider senin için.

Bana gelecek olursak Öss sınavını kaybettim. Ve yazın kendimi full youtube'ye verdim. Kazancım önce günde 50 lira 100 lira derken şuan o paraları katladım baya. Şuan yine hazırlanıyorum sınavlara ama para tatlı geliyor tabi. Umarım bu sene kurtulurum. Üniversitede tam bir youtuber olarak işimin başına dönerim )

Belki biraz konu dışı olucak ama içimi dökmek istedim.Bu yıl 2.kez üniversite sınavına hazırlanıyorum ilk yılımda kazanamadım çok büyük bir hayal kırıklığı oldu yazın sinirden ağladığımı 2 gün kendime gelemediğimi biliyorum.Ama azim ediyorum bu yıl inşallah tıpı kazanıcağım.Kazanamazsın diyenlere inatta göstereceğim.Youtubele ekimde tanıştım iyikide tanışmışım nedenmi o kadar çok paraya ihtiyacım varki anlatamam?Babam yük taşıyarak el arabasıyla geçimimizi sağlıyor annem ev hanımı.Dershaneye 5 bin tlye kayıt oldum bu yıl,geçen yıl 4,500 tlye kayıt olmuştum babamın ne kadar zor çalıştığını o parayı denkleştirmek için kimden para borç ettiğini biliyorum.Hergün harçlık istemek o kadar zor geliyorki insanın yük olduğu duygusuna kapılması anlatılamaz.Gittiğim dershane bile o kadar nankörki öğrencimizdir durumu iyi değil diyip indirim bile yapmadılar.Benim geleceğim söz konusu ömür boyu yapıcağım mutlu olmak istediğim bir meslek söz konusu ama kimsenin umrumda değil herkesin gözü parada insanlık ölmüş demek yeridir.Nedenmi çok para kazanmam lazım ailemi hor gören küçümseyen o kadar çok insan varki akrabadan tutki çevreye kadar.Sırf bunlara inat aylık hedefim 20 bin TL.Belki çok,imkansız ama ben bunu başaracağıma inanıyorum.Yazın alnımın akıyla göğsümü gere gere Tıpı kazandım diyiceğim o kazanamazsın diyenlere o beni ve ailemi para için küçümseyenlerede 2 çift lafım olucak ve Allaha dua ettim bu parayı kazanırsam her ay 500 TL civarı lösev vb. kurumlara yardım yapacağım çünkü yardıma ihtiyacı olan o kadar çok insan varki.

Teşekkürler kusura bakmayın içimi dökmek içimden geleni söylemek istedim.

çok kötü 2014 e 500 tl ile gircem fransaya bakınca bu 200 euro ediyor ağlamak istiyorum :D :D

Arkadaşlar youtube'u üniversite sınavına değişmeyin, youtube ile en fazla 2-3 sene kazanabilirsiniz, ama üniversite hayat boyu para kazanmanızı sağlar.

Belki biraz konu dışı olucak ama içimi dökmek istedim.Bu yıl 2.kez üniversite sınavına hazırlanıyorum ilk yılımda kazanamadım çok büyük bir hayal kırıklığı oldu yazın sinirden ağladığımı 2 gün kendime gelemediğimi biliyorum.Ama azim ediyorum bu yıl inşallah tıpı kazanıcağım.Kazanamazsın diyenlere inatta göstereceğim.Youtubele ekimde tanıştım iyikide tanışmışım nedenmi o kadar çok paraya ihtiyacım varki anlatamam?Babam yük taşıyarak el arabasıyla geçimimizi sağlıyor annem ev hanımı.Dershaneye 5 bin tlye kayıt oldum bu yıl,geçen yıl 4,500 tlye kayıt olmuştum babamın ne kadar zor çalıştığını o parayı denkleştirmek için kimden para borç ettiğini biliyorum.Hergün harçlık istemek o kadar zor geliyorki insanın yük olduğu duygusuna kapılması anlatılamaz.Gittiğim dershane bile o kadar nankörki öğrencimizdir durumu iyi değil diyip indirim bile yapmadılar.Benim geleceğim söz konusu ömür boyu yapıcağım mutlu olmak istediğim bir meslek söz konusu ama kimsenin umrumda değil herkesin gözü parada insanlık ölmüş demek yeridir.Nedenmi çok para kazanmam lazım ailemi hor gören küçümseyen o kadar çok insan varki akrabadan tutki çevreye kadar.Sırf bunlara inat aylık hedefim 20 bin TL.Belki çok,imkansız ama ben bunu başaracağıma inanıyorum.Yazın alnımın akıyla göğsümü gere gere Tıpı kazandım diyiceğim o kazanamazsın diyenlere o beni ve ailemi para için küçümseyenlerede 2 çift lafım olucak ve Allaha dua ettim bu parayı kazanırsam her ay 500 TL civarı lösev vb. kurumlara yardım yapacağım çünkü yardıma ihtiyacı olan o kadar çok insan varki.

Teşekkürler kusura bakmayın içimi dökmek içimden geleni söylemek istedim.

İnşallah istediğin her şeye sahip olursun kardeşim

yt den kazandığımız paralarda yılbaşında alem yapacaz dermişim....

Yaşım 16 youtubela haziranda tanıştım 2 kere ödeme aldım 1000tl kazandım şuana kadar.
Ancak ölümler olmasaydı keşke.

31 senemin en kötü 1 yılı oldu 2013 .

2013 baya baya iyidi okulum bitti işimi bulmuştum zamanım oluyordu bu zamanı oyun oynayarak olsun nette dolaşarak şarkı dinleyerek geçiriyordum nisan ayında oyun videoları yükleyen arkadaşların videolarına yorum yapmak için actım nasılsa şu anda hatırlamıyorum para kazanma işi halletmişim adsensede tamam ama hiç bişi bilmiyorum video nasıl yüklenir falan filan bunu bile bilmiyordum 80 video olmuştu yarısı 3. eşleşen filan vardı bilmiyordum tabii 3 ihtar gelince kapandı yaz tatilne cıktım baya iyidi işte ekim ayında tanıştım forumla olsun ilk muslera hocamın 1 saatlik videosu ile başladım Allah razı olsun tekrardan şu anda kazanma dönemimde yükleşe girdim amaçım internet faturasını ödesem yeterdi şu anda ilk alıcagım parayla pc yeniliyecem azda birikmiş var 2014 daha hayırlı gecmesini diliyorum tüm kardeşlerim için hayırlı ve bol kazançlar şimdiden mutlu yılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri