2014 adsense görüntüleme gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nafizetun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu işte yeniyim ve bişey sormak istiyorum,
RT den bi kaç arkadaşın hazırladığı videolarla işi biraz öğrendim.
Youtube yüklemelerine dün başladım ve şuan toplam 200 görüntüleme oldu 20 video yükledim ancak adsense hesabında bu tıklar hiç gözükmüyordu, ama 1 saat önce 4 adet görüntülenme olmuş ve ara ara sayfayı yeniledikce artıyor şuan 10 adet görüntülenme var.
Şimdi soruma gelirsek normalde görüntülenmeler anlık olarak işlenmiyor mu ?
Yoksa bi denetime girip o şekilde mi görüntülenme sayısı adsenseye yansıyor ?
Ve adsense de bi çizelge var 10 görüntüleme .50 krş 1TL gibi artıyor ve benim çizelge 1TL üzerinde ancak altta detaylı açıklamada tahmini kazanç 0.00 olarak gözüküyor her görüntülemede bunun sebebi nedir.
Teşekkürler :)

Arkadaşlar bu işte yeniyim ve bişey sormak istiyorum,
RT den bi kaç arkadaşın hazırladığı videolarla işi biraz öğrendim.
Youtube yüklemelerine dün başladım ve şuan toplam 200 görüntüleme oldu 20 video yükledim ancak adsense hesabında bu tıklar hiç gözükmüyordu, ama 1 saat önce 4 adet görüntülenme olmuş ve ara ara sayfayı yeniledikce artıyor şuan 10 adet görüntülenme var.
Şimdi soruma gelirsek normalde görüntülenmeler anlık olarak işlenmiyor mu ?
Yoksa bi denetime girip o şekilde mi görüntülenme sayısı adsenseye yansıyor ?
Teşekkürler :)

Hoş geldiniz hocam,

Öncelikli olarak forumdaki konularımızı arama butonumuzu kullanarak incelerseniz sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın, forum kurallarımızı incelerseniz, daha dikkatli davranabilirsiniz.

Sorunuzun cevabı; Adsensede görüntüler anlık yansımamaktadır. Belirli aralıklar yansıma yapmaktadır. Bu yansımalar kimi kişilerde 10 dakikada olmakta iken, kimi kişilerde 30 dakika olabilmektedir. Benim iki farklı adsensem de belirttiğim zaman aralıklarında görüntülemeler gözükmektedir.

Herhangi bir denetime tabi olmaz, ay sonu hesap kesiminde sahte tıklamalar var ise, süzülür ve sizlere alacağınız miktardan bir kesinti yapılarak ödeme yapılır.

Saygılarımla

Öncelikle hoşbulduk ve ilginiz için teşekkür ederim :)
Forumda bakındım biraz ama başka bir sitede bi arkadaş şu şekilde bi konu açmış yeni olduğunu düşündüğüm için ve burada öyle bir konu görmediğim için bu şekilde konu açtım :)
""""
Youtubenin 2014 yılında yaptığı bazı değişiklikler yüzünden son günlerde youtube üzerinden para kazanmak çok sıkıntılı olmaya başladı. Şimdiki sorun 2014te açılan özellikle 7 Ocak 2014'ten itibaren açılan youtube kanal ve yeni adsense hesaplarını ilgilendiriyor.

Bir süredir 2014te açtığım kanallarda beklediğim gelir performansını yakalayamadığım için endişeliydim ve yaptığım araştırmalar sonucunda youtube tarafında sinsi bir çalışma yapıldığını öğrendim.

2014te yeni açılan kanallarınızda
videonuzu yüklediniz
para kazanma aktifleştirdiniz
adsense bağladınız

bekliyorsunuz ki para kazanacağız... ama kanallarda gösterim olmasına rağmen, videolarda reklam çıkmasına rağmen adsense panelinize herhangi bir şey yansımıyor. Normalde adsense paneline anlık yansırdı, youtube panelinde ise kazanç 7 güne kadar beklemeli yansırdı.

2014te açılan yeni kanallarınızdan eğer hiçbir gelir veya reklam gösterimi adsense panelinize yansımıyorsa hemen youtube kanalınıza girin ve bir videonuzu izleyin. Bu esnada sayfa kaynağına bakın ve kendi adsense yayıncı numaranızı arayın. Eğer kendi adsense numaranızı göremiyorsanız ve başka adsense numaraları görüyorsanız o kanaldaki reklam gösterimini durdurun. Çünkü siz videomda reklam çıkıyor diye seviniyorken reklam geelirleri google kasasına giriyor çünkü google kendi adsense yayıncı numarasını koyuyor.

Bugün kontrol ettim. ocak ayında açtığım tüm yeni kanallarda bu durumu gördüm. Benim adsense yayınca numaram yerine google kendi adsense yayıncı numarasını eklemiş. Hemen para kazanmayı pasif hale getirdim.

Youtube böyle bir uygulamayı aslında dolaylı yoldan duyurmuştu. 2014'te videoların daha sıkı kontrol edileceğini söylemişti ama kontrol ederken çıkan reklamlardan gelecek geliri kendi cebine atacağını söylememişti.

Tavsiyem yeni kanallarınızı beklemeye alın ve eski kanallarınıza yoğunlaşın
""
Mesela burada belirtmiş olduğu "Benim adsense yayınca numaram yerine google kendi adsense yayıncı numarasını eklemiş" ben de aynı durum mu söz konusu diye merak ettim ve sitede davetiyeli üyelik sistemi olduğu için soramadım :)
Ben videolarımın yayıncı numarasına nasıl bakabilirim bu durum bende var mı yok mu diye anlayabilmek için :)
Ve benim adsense hesabıma videoları 24 saat önce yükledim 200 görüntüleme olduktan 15 16 saat sonra adsenseye 10 adet görüntüleme düştü bu normalmidir yani ?
Çok yormakta istemiyorum sizi :)

---------- Mesaj saat 01:48:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:54 civarında gönderildi. ----------

Biraz daha araştırdım sitede buna benzer bi konu açılmış :)
Ve sorularımın cevabını orada buldum teşekkür ederim konu kapanabilir :)

Öncelikle hoşbulduk ve ilginiz için teşekkür ederim :)
Forumda bakındım biraz ama başka bir sitede bi arkadaş şu şekilde bi konu açmış yeni olduğunu düşündüğüm için ve burada öyle bir konu görmediğim için bu şekilde konu açtım :)
""""
Youtubenin 2014 yılında yaptığı bazı değişiklikler yüzünden son günlerde youtube üzerinden para kazanmak çok sıkıntılı olmaya başladı. Şimdiki sorun 2014te açılan özellikle 7 Ocak 2014'ten itibaren açılan youtube kanal ve yeni adsense hesaplarını ilgilendiriyor.

Bir süredir 2014te açtığım kanallarda beklediğim gelir performansını yakalayamadığım için endişeliydim ve yaptığım araştırmalar sonucunda youtube tarafında sinsi bir çalışma yapıldığını öğrendim.

2014te yeni açılan kanallarınızda
videonuzu yüklediniz
para kazanma aktifleştirdiniz
adsense bağladınız

bekliyorsunuz ki para kazanacağız... ama kanallarda gösterim olmasına rağmen, videolarda reklam çıkmasına rağmen adsense panelinize herhangi bir şey yansımıyor. Normalde adsense paneline anlık yansırdı, youtube panelinde ise kazanç 7 güne kadar beklemeli yansırdı.

2014te açılan yeni kanallarınızdan eğer hiçbir gelir veya reklam gösterimi adsense panelinize yansımıyorsa hemen youtube kanalınıza girin ve bir videonuzu izleyin. Bu esnada sayfa kaynağına bakın ve kendi adsense yayıncı numaranızı arayın. Eğer kendi adsense numaranızı göremiyorsanız ve başka adsense numaraları görüyorsanız o kanaldaki reklam gösterimini durdurun. Çünkü siz videomda reklam çıkıyor diye seviniyorken reklam geelirleri google kasasına giriyor çünkü google kendi adsense yayıncı numarasını koyuyor.

Bugün kontrol ettim. ocak ayında açtığım tüm yeni kanallarda bu durumu gördüm. Benim adsense yayınca numaram yerine google kendi adsense yayıncı numarasını eklemiş. Hemen para kazanmayı pasif hale getirdim.

Youtube böyle bir uygulamayı aslında dolaylı yoldan duyurmuştu. 2014'te videoların daha sıkı kontrol edileceğini söylemişti ama kontrol ederken çıkan reklamlardan gelecek geliri kendi cebine atacağını söylememişti.

Tavsiyem yeni kanallarınızı beklemeye alın ve eski kanallarınıza yoğunlaşın
""
Mesela burada belirtmiş olduğu "Benim adsense yayınca numaram yerine google kendi adsense yayıncı numarasını eklemiş" ben de aynı durum mu söz konusu diye merak ettim ve sitede davetiyeli üyelik sistemi olduğu için soramadım :)
Ben videolarımın yayıncı numarasına nasıl bakabilirim bu durum bende var mı yok mu diye anlayabilmek için :)
Ve benim adsense hesabıma videoları 24 saat önce yükledim 200 görüntüleme olduktan 15 16 saat sonra adsenseye 10 adet görüntüleme düştü bu normalmidir yani ?
Çok yormakta istemiyorum sizi :)

---------- Mesaj saat 01:48:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:54 civarında gönderildi. ----------

Biraz daha araştırdım sitede buna benzer bi konu açılmış :)
Ve sorularımın cevabını orada buldum teşekkür ederim konu kapanabilir :)

Merhabalar,

Anlayışın için teşekkürler. Araştırma yapmana sevindim. Umarım artık forum arama butonunu daha aktif bir şekilde kullanabilirsin.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri