Selamlar.
2014'ün ilk saatlerinden beri genel olarak türkiye genelinde
video önü reklamlari sikintisi basladi.
bazi arkadaslarimiz anlasmalar bitti diyor ondan reklamlar cikmiyor diyor
üstünden 3 is günü gecti
hala bi degisim yok
bazen bazi videolarda video önü reklam cikiyor galiba bana kalirsa o reklamlarda
iceride parasi hala kalan yani örnek 10 milyon tiklamalik reklam alanlarin videolari
ben film calisiyorum ve tr adsenselerimin kazancimin %80ini video reklamlardan aliyorum daha dogrusu normal videoda olsa video önü reklamlarin kar payi digerlerine göre %75 almanca ingilizce italyanca film kanallarin üstüne daha koyarak ilerliyor. o ülkelerde bir SIKINTI yok
arastirma yaptim az,video önü reklamlar adword üzerinden saglanmiyormus
youtubeye video ekliyorsun ordan yönetiyorsun video reklamlari adword ise flash metin zengin medya türü reklamlari gösteriyor web sitelerinde gösterir gibi.
forumlari gezerken baska bi forumda su söz kafama takildi
''Zira youtube Türkiye video paylaşımından para kazanma yolları şu an için aktif görünmüyor. Sebebbi de yine bizim açgözlülerin yüzündendir.
Telif hakkı olan videoları bile düşünmeden kendi videosuymuş gibi ekleyenlerin yüzünden, yani yoğun şikayetler sebebiyle youtube den para kazanma şansı şimdilik ortadan kalmıştır.''
ya gercekden youtube türkiyeye karsi bi tavir icerisinde vay halimize.
cidden bu olay ufaklari yutar büyükleri ufak yapar.
düsüncelerim sadece bir varsayimdir.
insallah yanilirim.
2014'ün ilk saatlerinden beri genel olarak türkiye genelinde
video önü reklamlari sikintisi basladi.
bazi arkadaslarimiz anlasmalar bitti diyor ondan reklamlar cikmiyor diyor
üstünden 3 is günü gecti
hala bi degisim yok
bazen bazi videolarda video önü reklam cikiyor galiba bana kalirsa o reklamlarda
iceride parasi hala kalan yani örnek 10 milyon tiklamalik reklam alanlarin videolari
ben film calisiyorum ve tr adsenselerimin kazancimin %80ini video reklamlardan aliyorum daha dogrusu normal videoda olsa video önü reklamlarin kar payi digerlerine göre %75 almanca ingilizce italyanca film kanallarin üstüne daha koyarak ilerliyor. o ülkelerde bir SIKINTI yok
arastirma yaptim az,video önü reklamlar adword üzerinden saglanmiyormus
youtubeye video ekliyorsun ordan yönetiyorsun video reklamlari adword ise flash metin zengin medya türü reklamlari gösteriyor web sitelerinde gösterir gibi.
forumlari gezerken baska bi forumda su söz kafama takildi
''Zira youtube Türkiye video paylaşımından para kazanma yolları şu an için aktif görünmüyor. Sebebbi de yine bizim açgözlülerin yüzündendir.
Telif hakkı olan videoları bile düşünmeden kendi videosuymuş gibi ekleyenlerin yüzünden, yani yoğun şikayetler sebebiyle youtube den para kazanma şansı şimdilik ortadan kalmıştır.''
ya gercekden youtube türkiyeye karsi bi tavir icerisinde vay halimize.
cidden bu olay ufaklari yutar büyükleri ufak yapar.
düsüncelerim sadece bir varsayimdir.
insallah yanilirim.