2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar,

Mart ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir , 21 nisan pazartesi günü gece 12 ye doğru işleme girer son 2 ayda yaşanan aksaklıklar bu ay olmaz ise 22 nisan salı öğleden sonra 2 gibi banka hesaplarına yatar. Aynı aksaklıklar devam ederse 23 ü sabah 9 gibi banka hesaplarımıza yansır inşAllah.

Not: Arkadaşlar kazançların görsel paylaşımı forum Kurallarınca yasaktır. Kesinti oranları hesaplamak için vermiş olduğum yöntemi kullanabilirsiniz.

Örnek Şubat ayı kazancı 750 TL Kesinleşen 640 TL

750-640= 110 TL
110/750= 0.14

Yani kesinti %14

şubat pin bekliyoruz inşallah gelirde alırız paramızı :)
Bu arada bi laf vardır önlerden yerimizi alalım ilerde değerlenir buralar :D

şubat ayı kazancları mart ayı ödemelerinin kesinleşmediği adsensemin parasının kesinleşip ödenmesi dileğiyle yerimizi alalım :D

rekor kazancımı nisan da alacağım ...
umarım aksilik olmaz.

Nisanda Rekor Kazancımı Kazasız Belasız Alma Dileğiyle İlk Defa Adsenseden 4 haneli alıcam ayrıca creativedende 4 haneli bekliyorum bakalım :)

Hayırlısı olsun.

Kim Demiş İnternetten Paramı Kazanılır Diye :D Burdan Sayın Amcama Sesleniyorum. 2 Yıl Önce 400 Tl Kazandım Diye Başın Büyük Derde Girdi Dediler :D Şimdi 10 katına ne dicekler bakalım ee tabiki kazandıgımı söylemicem rakip istemez :D (Hele Bide Amca :D)

Aman Dereyi Görmeden Paçaları Sıvamayalım İnş. Kazasız Belasız Alırız Şu Parayı :cool:

beni bu ay adsense ban atmazsa birdaha yanıma yaklaşmasın, yemin olsun video gizledim dahada yükselmesin diye o kadar da basit kategori ki / günlük nerdeyse 1 teklik olucaktı :)

Bence hesap söyle daha kolay
1-640\750

Ayrıca bu ay rekor kıracağım inşaallah.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beni bu ay adsense ban atmazsa birdaha yanıma yaklaşmasın, yemin olsun video gizledim dahada yükselmesin diye o kadar da basit kategori ki / günlük nerdeyse 1 teklik olucaktı :)

Walla ben 1 Haftadır Adsense Kanal Bağlamıyorum Ama Açıp Denemeler yapıp Kenara Koyuyorum Mart PArasını Aldıktan Sonra Cesaret Bekliyorum :D

Walla ben 1 Haftadır Adsense Kanal Bağlamıyorum Ama Açıp Denemeler yapıp Kenara Koyuyorum Mart PArasını Aldıktan Sonra Cesaret Bekliyorum :D

aynen enson adsense günlük 985 oldu kanaldaki videoları gizledim bu ay açıcam :)

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 6 haneli rakam beklediğin söylentisi hakkında tüm frm kullanıcılarına bilgilendirme yapman bekleniyor... :D

I'll always remember you diyorum marta :D umarım bir aksilik olmaz ve martı güzel güzel hatırlamaya devam ederiz. Herkesin kazancı bol olsun martta kazanamayanda nisanda bol bol kazansın inşallah :)

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 6 haneli rakam beklediğin söylentisi hakkında tüm frm kullanıcılarına bilgilendirme yapman bekleniyor... :D

Allah Bizede Terfi Nasip Etsin 3 ten 4 e yükseldik 5 i dört gözle bekliyorum :D

Serkan Hocam 7 Haneli Kazanıyor Sanıyordum Ben :D

Merhaba Arkadaşlar,

Şubat ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir , 21 nisan pazartesi günü gece 12 ye doğru işleme girer son 2 ayda yaşanan aksaklıklar bu ay olmaz ise 22 nisan salı öğleden sonra 2 gibi banka hesaplarına yatar. Aynı aksaklıklar devam ederse 23 ü sabah 9 gibi banka hesaplarımıza yansır inşAllah.

Not: Arkadaşlar kazançların görsel paylaşımı forum Kurallarınca yasaktır. Kesinti oranları hesaplamak için vermiş olduğum yöntemi kullanabilirsiniz.

Örnek Şubat ayı kazancı 750 TL Kesinleşen 640 TL

750-640= 110 TL
110/750= 0.14

Yani kesinti %14

iki sorum olacak hocam,

şubat pinini bekliyorum pinim en geç ne zamana kadar girersem param nisan ayı içinde yatar ? Kesinleşen kazancım 200 Üstü

ikinci sorum pin olduda gelmedi(allah korusun inşallah biran önce gelir) kesinleşen kazancımız da 200 limitini geçiyor bu durumda ne olur

6 hane mi ? 1-2-3-4-5-6 ? şimdi xxx,xxx olarak mı yoksa xxxxxx,xxx olarak mı ? yoksa xxxxxx k mı ? 6 hanemi ? neyse ben bi atlayıp geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri