2014 Pomeme başvuruacaklar var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
Bu sene başvuracaklar varmı arkadaşlar ? ben nette bakdım tam bilgi bulamadım başvuru tarihleri fln hiçbişey yok yada daha açıklanmadı. Pomem süreci hakkında daha önce tecrübeli olanlar var mı ?

4 sene önce kamyo da sözlü mülakatta elenmiştim orda sporu fln çok rahat yapmıştım çok kolay gelmişti tam puana yakın almıştım, pomem de daha mı zor ve muayenede çok kurcalıyorlarmı askeriye kadar bilgisi olanlar ve başvuru yapacaklar varsa bilgi alışverişi yapalım belki denk gleiriz mülakat yerlerinde fln :D

seneye başvurucam ama bu konuda çok bilgi ve araştırma yaptım kpss 60 puan şartı var sonra mülakat sağlık var bunları geçince polissiniz 6 ay eğitimi var sonra ilk maaş 4500 tl civarıdır sonraki maaşların 2500 civarıdır başka sormak istediklerin varsa öm yada konu alıntıla cevaplıyım pek bilmediğim birkonu yok

seneye başvurucam ama bu konuda çok bilgi ve araştırma yaptım kpss 60 puan şartı var sonra mülakat sağlık var bunları geçince polissiniz 6 ay eğitimi var sonra ilk maaş 4500 tl civarıdır sonraki maaşların 2500 civarıdır başka sormak istediklerin varsa öm yada konu alıntıla cevaplıyım pek bilmediğim birkonu yok

9 ay hocam artık o :)

öyle hocam öyle

15 20 gün önce geldi pomemden mezun olan arkadaşlar

canik 55 i vermişler

9 ayda okutmuşlar

evet hocam benim kardeşimde 6 ay okulda egitim gördü ilk görev ankara çıktı 20 gün önce ankara ya geldi 2 hafta sporlu eğitim aldı ve direk göreve başladı hatta maas bile aldı:)

<<< alıntı >>>
Pomem alımı resmi olarak temmuz sonu eylül basi gibi açıklanır 61 puan alan kisinin de şansı var 80 alan kisinin de şansı var yaş sınırı askerlik yapmayanlar için 27 den gün almamis olması gerekiyor askerlik yapan arkadaşlar için yaş siniri 29 lazer operasyonunu kabul ediyorlar diş eksiği 5 den fazla olmayacak protez dişi kabul ediyorlar boy bayanlar icin 162 cm erkekler icin 167 cm en az sinava girmeden önce pomem mülakat sorulari var onlari nette rahatlikla bulabilirsiniz alım olmayacak diye bir takım balon haberlere inanmayın dediğim tarihleri bekleyin allah hepinizin gönlüne göre versin...
<<< alıntı >>>

öyle hocam öyle

15 20 gün önce geldi pomemden mezun olan arkadaşlar

canik 55 i vermişler

9 ayda okutmuşlar

Aynen o şekilde.Maaş mevzusuna da gelince ilk maaş 4500 diye bir şey yok o sadece başlamadan her memurun aldığı gibi 1 maaş peşin çalışmadan alıyorsun o emekli olurken de son maaşını alamıyorsun.

Aynen o şekilde.Maaş mevzusuna da gelince ilk maaş 4500 diye bir şey yok o sadece başlamadan her memurun aldığı gibi 1 maaş peşin çalışmadan alıyorsun o emekli olurken de son maaşını alamıyorsun.
aynende hocam sonuçta çift maaş gibi yani kimse hayrına 2 maaş vermezde emekli olana kadar ohohohohho

Hocam çift maaş gibi düşünmeyin mesela mesleğe 12 ağustosta başladın sana 15 ağustosta sadece maaşını verebilirler 2.500 mesela :)
bana çift maaş gibi geldi neyse kazandıkda tek sorun 2500 tl olsun bu sene kpss giricez bakalım ama 3. sınıf bitti o yüzden 1 sene daha var

Hocam ben Pmyo okuyorum ve bildiğim kadarıyla bu sene pomem e alım yok

polis olupta yt hala spam yapanlar varmıya 2500 yeter bir insan boşverin ben girince direk bırakırım :)

herkesin mesajlarını okudum bende 6 ay biliodum 9 ay olmuş yeni öğrendim. maaşlar konusunda herkes bişey söylüuor. [MENTION=8385]Narqotik[/MENTION] alım olmaz olurmu hocam varmış memurlar.net de flşn gördüm

herkesin mesajlarını okudum bende 6 ay biliodum 9 ay olmuş yeni öğrendim. maaşlar konusunda herkes bişey söylüuor. @Narqotik alım olmaz olurmu hocam varmış memurlar.net de flşn gördüm
hersene alım olmucak diyorlar ama normalda 2023 kadar düzenli alım var ama bu sene pmyo alımı yarı yarıya düştü ya bu alımı koruma memurlarına yaparlar yada pomem çok alım yaparlar yada cezaevi memuru ne alıncaktı yani birşey alımı fazla yapılcak pmyo okulları yarısı boşta olacak

hersene alım olmucak diyorlar ama normalda 2023 kadar düzenli alım var ama bu sene pmyo alımı yarı yarıya düştü ya bu alımı koruma memurlarına yaparlar yada pomem çok alım yaparlar yada cezaevi memuru ne alıncaktı yani birşey alımı fazla yapılcak pmyo okulları yarısı boşta olacak

valla ben baktım alacaklarmış alım olmadan olurmu ya öyle şey olmaz

Emniyette değişim olacağı için Pomem konusu biraz karışık o yüzden internet sitelerini iyi takip edin derim. Çünkü Polis Akademisini kapatma gibi bir durum söz konusu ve Polis olarak önceliklerini Polis okullarına yönlendirip oradan tek tip memur mezun ettikten sonra meslek içi sınavlar ile yükseltme yapılacakmış.. Konuyu takip etmenizi tavsiye ederim. Şu ortamda herşey karışık maalesef..

İlgili haberlere bakabilirsiniz.
Polis akademisi tarih olacak - A Haber -01 Haziran 2014

Emniyette değişim olacağı için Pomem konusu biraz karışık o yüzden internet sitelerini iyi takip edin derim. Çünkü Polis Akademisini kapatma gibi bir durum söz konusu ve Polis olarak önceliklerini Polis okullarına yönlendirip oradan tek tip memur mezun ettikten sonra meslek içi sınavlar ile yükseltme yapılacakmış.. Konuyu takip etmenizi tavsiye ederim. Şu ortamda herşey karışık maalesef..

İlgili haberlere bakabilirsiniz.
Polis akademisi tarih olacak - A Haber -01 Haziran 2014

ağustosun ortalarına doğru herşey netleşir sanırım daha önceki seneler başvurular ağustos ayı ortalarında olmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri