2014 - Youtube vs. Spamcılar - Spamcılar Hazır mı ?:)

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Malum son zamanların en çok konuşulan konusu , youtube'un partner firmalara , hatta normal kanallarada uygulayacağı sıkı denetim mekanizması devreye girmeye başladı, Ocak'ta tam anlamıyla başlayacak gibi gözüküyor.

Şimdiden videolara eşleşenler , dünya engeli , telifler yağmaya başladı.
Özgüncüler (yani gerçek anlamda özgünden bahsetmiyorum, bizde başkasının videosunu alıp düzenlemekte özgün sayılıyor biliyorsunuz :D) sorun olmadığını düşünsede özgünlerede sıkıntı olmaya başladı.

Şimdi ben spam anlamam :D
Spamcı kardeşlerimizden youtube meydan okuyacak, hepimizi gazlayacak mesajlar bekliyorum.Birçok konuda youtube'a meydan okuyan mesajlar gördüm :D
Gelin bu konu altında yazın :D

Gözüken o ki, 2014 Youtube ve Spamcıların kapışması ile geçecek ve sonuç ne olacak bilemiyoruz :)

Spamci arkadaşlarımızın yorumlarını almak isterim en çok sizleri ilgilendiriyor :D:D

Spam devam eder her halükarda. Youtube u youtube yapan spamdır. Spamı engellerse ne hitleri kalır nede eskisi kadar para kazanabilirler. Diğer video sitelerinden farkı kalmaz.

Turan taktigiyle yardirin abi hicbi engel asilamayacak kafar zor degildir. Ben bile gaza geldim kalkip kanal acayim :D

Feri Cansele benzediği için ben Feri diyorum. Asıl adı Youtube arkadaşları Yutup diyor yalnız kalınca da Kuzu diyorum

milyonlarca dolar zarar edince aklı başına gelir bunların. o kadar reklamı 3-5 özgün video çeken kişimi tıklattırıyo sanıyo bunlar.

Biz spamci degiliz ki meydan okuyak :)
İmzam yeter yt ye

spamdaki paranın dadını alan ne olursa olsun vazgeçmez :)

youtubenin spamcıları yok etmek istediğini sanmıyorum zira youtubeyi youtube yapan içindeki spamlardır :)

Spamcılar daha fazla kazandırıyo Google'a öyle gözükmüyor olsada

arkadaşlar merhaba
malum son zamanların en çok konuşulan konusu , youtube'un partner firmalara , hatta normal kanallarada uygulayacağı sıkı denetim mekanizması devreye girmeye başladı, ocak'ta tam anlamıyla başlayacak gibi gözüküyor.

şimdiden videolara eşleşenler , dünya engeli , telifler yağmaya başladı.
özgüncüler (yani gerçek anlamda özgünden bahsetmiyorum, bizde başkasının videosunu alıp düzenlemekte özgün sayılıyor biliyorsunuz :d) sorun olmadığını düşünsede özgünlerede sıkıntı olmaya başladı.

şimdi ben spam anlamam :d
spamcı kardeşlerimizden youtube meydan okuyacak, hepimizi gazlayacak mesajlar bekliyorum.birçok konuda youtube'a meydan okuyan mesajlar gördüm :d
gelin bu konu altında yazın :d

gözüken o ki, 2014 youtube ve spamcıların kapışması ile geçecek ve sonuç ne olacak bilemiyoruz :)

spamci arkadaşlarımızın yorumlarını almak isterim en çok sizleri ilgilendiriyor :d:d

sıkı dur youtube daha yeni başliyoruz ...türküz lan biz :d:d:d

Devam edin böyle devam edin. Oturduğunuz yerden 3-5 kuruş kazanma fırsatı veriyorlar. Onuda elinizden alsınlar.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] nickinimi değiştirdin :D

---------- Mesaj saat 16:29:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:43 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar youtube spamsız yaşayamaz amacı adam fazla geldi, diyelim 1 m youtuber var bunun 500 binini pes ettirmeen yakamızı bırakmaz o yüzden göstermelik azaltalım bırakmış gibi yapalım tek vuruş sağlam vuruş yapalım youtube tehlikenin geçtiğini zannedince 3-5 serverını eritelim banka hesaplarını boşaltalım ne dersiniz ben sonuna kadar varım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri