2016 Mayıs Ehliyet Sınavına Girecekler

10 15gün sonra açıklanır bu kadar stres yapmayın sınav zaten kolay önemli olan direksiyon hakimiyetinizi ve park yeteneğinizi geliştirmeniz ayrıca sinyallerinize çok dikkat edin ....

Bu sınavda kolay diyenler ters köşe oldu. Adam bulmaca bile eklemiş sorulara çok farklıydı bu seferki. Eski soruları çözmüştüm ama benzeri soru 10-15 tanedir gerisi hep farklı.

Bu sınavda kolay diyenler ters köşe oldu. Adam bulmaca bile eklemiş sorulara çok farklıydı bu seferki. Eski soruları çözmüştüm ama benzeri soru 10-15 tanedir gerisi hep farklı.

ya pek zor değildi ama yinede hiç görmediğim sorularda vardı. o bulmaca sorusunun cevabı kırıkdı bu arada

ya pek zor değildi ama yinede hiç görmediğim sorularda vardı. o bulmaca sorusunun cevabı kırıkdı bu arada

Evet şaşırtmalıydı. Yukardan aşağı olan yer şıklarda yoktu ama yanlış hatırlamıyorsam orasıda burkulma.

Eklem yerininin anlık ayrılması - Burkulma
Eklem yerinin kalıcı ayrılması - Çıkık
Kemik bütünlüğünün bozulması - Kırık (doğru olan)

Sonuçlar açıklanmış tahmin ettiğim gibi 90la geçtim. Ama asıl sınav direksiyon Allah'ın izniyle onuda geçersem tamamdır.

2 temmuz cumartesi direksiyon sınavını ilk deneme geçtim. 6gün clio3 ile park çalıştım ama 3 gün kala clio4 ile sınava gireceğimi söylediler. Günde 1 kere toplam 3 park denemesinde başarısızdım ama sınav günü yaptığım park ile kendime şaşırdım ve geçtim. Bayramdan 3 gün sonra dosyamı alacam inşallah.

Son düzenleme:
şimdi çok zorlaşmış ya çok iyi zamanda almışım ehliyeti :D hakedenler alır inşallah gençler, başarılar

2 temmuz cumartesi direksiyon sınavını ilk deneme geçtim. 6gün clio3 ile park çalıştım ama 3 gün kala clio4 ile sınava gireceğimi söylediler. Günde 1 kere toplam 3 park denemesinde başarısızdım ama sınav günü yaptığım park ile kendime şaşırdım ve geçtim. Bayramdan 3 gün sonra dosyamı alacam inşallah.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin dostum. Bende 3-4 ay önce aldım. Normalde yokuşta dur kalk yapmayı pek sevmem eğitimde hep zorlanıyordum bir de lamba koymuşlar yokuşun tam başına sınav günü trafik yogunlugundan tam 7 kere yarım debriyaj yapmak zorunda kaldım hepsinde de arabayı kusursuz kaldırdım hoca bile şaşırdı. :) Sınavda hem ayrı bir güven geliyor insana hemde Allah inanana yardım ediyor bunu bilir bunu söylerim.

Sınavdan geçtim direksiyondan'da 2.denemede geçtim :D
ilkinde tam kırmızı ışıkları geçip sınav bitiş yerine geliceğim zaman stop ettirmiştim heyecandan .p

neyse şükür ki aldık sonunda sırada motor var :p

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin dostum. Bende 3-4 ay önce aldım. Normalde yokuşta dur kalk yapmayı pek sevmem eğitimde hep zorlanıyordum bir de lamba koymuşlar yokuşun tam başına sınav günü trafik yogunlugundan tam 7 kere yarım debriyaj yapmak zorunda kaldım hepsinde de arabayı kusursuz kaldırdım hoca bile şaşırdı. :) Sınavda hem ayrı bir güven geliyor insana hemde Allah inanana yardım ediyor bunu bilir bunu söylerim.

Valla çok doğru diyorsun. Sınava erken gitmiştim arka koltukta dönenleri görünce heyecandan kalpten gidecem sandım. Ama direksiyona geçince sanki kendi arabamı kullanıyormuş gibi hissettim. 2 gündür hala geçtiğime inanamıyorum. Ben zaten %100 parkta kalırım diye gittim nasıl yaptım bilmiyorum. Tek bildiğim Clio4 lerden nefret ettiğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri