2016 Yılı Reklam arası süreniz nedir?

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar her geçen gün youtube sözleşmesi şartları şurtları değişiyor

2016 son güncelleme Reklam Arası Süreniz Nedir ?

bazı videolarda 2 4 6 8 10 yapıyorum
bazı videolarda 7 14 21 .. yapıyorum ikisini karşılaştırdığım zaman 7 14 21 daha kaliteli kazanç bıraktığını düşünüyorum fikirleriniz nedir ?

herzaman için 7:30,14:30.. kullanırım gayet iyi bence.

adsense ne diyor min 7 dk ara ile reklam koyun diyor . Zaten 10. saniyede reklam çıkıyor ilk reklam min 7:10 koyulmalı ..

7:15,14:25,21:35,28:45,35:55,43:10,50:20,57:30....

adsense ne diyor min 7 dk ara ile reklam koyun diyor . Zaten 10. saniyede reklam çıkıyor ilk reklam min 7:10 koyulmalı ..

7:15,14:25,21:35,28:45,35:55,43:10,50:20,57:30....

Adsensenin öyle birsey dedigini nerde okudunuz hocam? madem öyle bir madde var neden daha sık koyma hakkimiz var? Ayrica ben hep ilk reklami 1.dk ya ekliyordum yapmamali miyim?

Her zaman 7dk aralıklı koyun, bir sakatlık çıkmasın ilerde.

Videosuna göre değişir aslında mesela vine kategorisinde tbm yerlerde gezdiği için 30 dk lık videoya 10 tane reklam arası atanda var ama dizi gibi bir kategoride izlenme oranı zaten yüksek tbm de normalse 10 dakka aralıkla koymak iyidir.
2016 yılı içersinde ben kendi adıma konuşacak olursam to ve tbm değerlerinin (özellikle to) baya yükseldiğini fark ettim geçen yıllarda aynı kategori ve hatta aynı bölümlerden oluşan kanallarım bu yıla göre kesinlikle daha az kazandırdı.
Tabi spam can cekişmeseydi ve son adsensem çalınmasaydı son 6 ayda ev alacak kadar parayı cebe indirmiştim.
2016 bence diğer yıllardan karlı geçecek gibi özellikle adsense banına alternatiflerin ve çözümün 6. Aydan sonra geleceğini düşünüyorum ben

Adsensenin öyle birsey dedigini nerde okudunuz hocam? madem öyle bir madde var neden daha sık koyma hakkimiz var? Ayrica ben hep ilk reklami 1.dk ya ekliyordum yapmamali miyim?

adsensede değil youtube diyor min 7dk arayla koy diye . Yapmamalısın yukarda reklam aralığı verdim onu kullan

7 dk Az Arayla ve Sıklıkla Reklam Koymak Sakıncalı. Kullanıcılar Tarafından Devamlı Flaglanırsınız.

7:05, 14:10, 21:15, 28:20, 35:25, 42:00

5:00, 10:00, 20:00, 30:00, 40:00, 50:00, 1:00:00, 1:10:00, 1:20:00

10-15 dk arası video atıyorum 3 dk arayla koyuyorum fakat tbm çok düşük video ortasına sadece 7.dakikaya koysam kazancı arttırır mı ?

Önceden 4 dk ara ile koyuyordum partner kanallarıma iyi getiriyor 6-7 aylık kanallarım var bi sıkıntı olmadı şükür. Tavsiye ederim.

Youtube'un cevabı belli.Reklam arasının ne kadar olacağı ile ilgili katı bir kural yok.

Kod:
https://support.google.com/youtube/answer/6175006?hl=tr

adsensede değil youtube diyor min 7dk arayla koy diye . Yapmamalısın yukarda reklam aralığı verdim onu kullan

Hocam bunu okudugun bir yer var mi? Youtube'un dedigini söylüyorsunuz. Yoksa kendinizce mi sakincali bu aralikta reklam koymak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri