2018 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Analytics ayarlardan TL yaparak adsense kesinleşecek ödemeyi %99 a yakın bir oranla doğru olarak görebilirsiniz.

Adsense kesinleşmeler bugün gerçekleşecektir. Ödemelerin işleme girme günü 21 cumartesi, pazartesi günü de hesaplara geçer.

Kesinti Hesaplama

Herkese bol ve hayırlı kazançlar.

Benim adsense üstünden hiçbir şekilde kazançlar görünmüyor. Sadece kesinleşince görünüyor. İçerik barındırıcısı yutub da olsa görünmüyor. Denemediğim yöntem kalmadı nasıl olacak acaba?

Her ay konu biraz daha geç açılıyor böyle giderse 3-5 aya kadar ödeme konusu ayın 20 sinde açılır :)
Herkese bol kazançlar ...

Herkes umudu o kadar kesmişki konu son günlere kalıyor kaç aydır.
Herkese hayırlı olsun, inşallah az çok ödemelerimizi yine alırız.

kanal bende bile kalmadı neredeyse :D yüklü bir son miktar daha alıp özgün içerik üretmek için kolları sıvayacağım sanırım.

Bence umudu kesmek degil kazanan yine kazaniyor sadece rutinlesmis bir sey icin bu kadar heyecan hissetmiyorlar..

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun Analytics sayfasına bir türlü ulaşamıyorum başka bu sorunu yaşayan var mı?

Kesinleşme olana kadar güncellemeyelim arkadaşlar, diğer konularla ilgili şeyleri başka konularda görüşebilirsiniz. Kesinleşme olduğunda güncelleme yapar gören arkadaşlar, anlayışınız için teşekkürler.

yüklü miktar alıp özgün mü olacaksınız :) hala spam kafası :) al bir tane kanal yap ona özgün :)

hayır, 3d çizimler yapabiliyorum ve ses efektlerinde çok iyiyim. Çocuk kanallarına bulaşmak istemiyorum o yüzden sevdiğim bir katagori de çalışmak eğlenceli olacaktır benim için. Motosiklet tanıtım, yeni model özellikleri anlatacağım bir kanal yapacağım sanırım.
Bu arada konuyu güncellemişim, özür dilerim direkt bildirim geldiğinden görmeden yazdım.

Kesinleşme olana kadar güncellemeyelim arkadaşlar, diğer konularla ilgili şeyleri başka konularda görüşebilirsiniz. Kesinleşme olduğunda güncelleme yapar gören arkadaşlar, anlayışınız için teşekkürler.
Size Özelden Birşey Yazmam lazım fakat yazamıyorum ne yapmam lazım

%21 ile TR kesinleşmiş, ana sayfaya da yansımış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri