2023 ARALIK Ayı Kazançları, 2024 OCAK Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı Rewossky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Yine bir kesinleşme döneminden herkese ; Merhabalar

Ödemelerimiz net bir tarih olmamakla beraber her ayın 6-12 arası kesinleşiyor.
Genel olarak 11'i gün içerisinde kesinleşen veri yansır ve ayın 22'si hesaplara geçer. 22'si tatile denk gelirse, onu takip eden ilk iş günü hesaplarda olur.

Çalışan hakkını alır umarım.
Bol kesinleşenleriniz olsun.

İngiltere adsense kesinleşti...

delirlememek elde degil geçen ayda aynısı oldu ytanalytic kazanc 42 bin tl kesinleşen tutar 13 bin tl kafayı yemek üzereyim 2 aydır böle gecen ayda aynısını yaptılar

delirlememek elde degil geçen ayda aynısı oldu ytanalytic kazanc 42 bin tl kesinleşen tutar 13 bin tl kafayı yemek üzereyim 2 aydır böle gecen ayda aynısını yaptılar

Bende de 10k civarı eksik yansıtılmış. Çok sayıda kanalım var pek nokta atışı hesaplayamasam da bir kanalımda 27k gelir var iken onun bağlı olduğu adsense'de 23k kesinleşen var

Bende de 10k civarı eksik yansıtılmış. Çok sayıda kanalım var pek nokta atışı hesaplayamasam da bir kanalımda 27k gelir var iken onun bağlı olduğu adsense'de 23k kesinleşen var

Video silme gizleme gibi işlemler varmıydı.

Aynı durum bende de var kafalarına göre geliri düşürüyorlar

Para kazanması kapanan kanal şuan için kesinleşmedi.

Video silme gizleme gibi işlemler varmıydı.

bende bazı videoları liste dışı yapmıştım dizi bölümlerini yorumlama yapıyordum kanalda ondan supheleniyorum geçen ayda aynısı oldu sanırım liste dışı yapınca kesinleşme kismi oluyor 3k izlenimde 10 dolar alacagım yerde 3 dolar kesinleşmiş mesela o videoda

yib99M.png

maalesef bende de durum böyle yaklaşık 26k para vardı 946tl düşmüş.

13 :30 dan önce yatsaydı fon alırdım, yarını bekliyeceğiz yatırım için.

Konuyla alakasız olacak ama halk bankasından istisna için hesap açtırmıştım gelen paradan kesinti yapmamış, tüm işlemleri doğru yaptım ve bankacının söylediği blokeli hesabın ibanını vermiştim. adsense banka ekleme onayı için yolladığı ufak miktardan para kesti ama adsense ödemesinden gelen para için kesmedi ne yapmam gerekli bu durumla karşılaşan var mı? Edit: Birkaç saat sonra diğer hesaba geçerken kesinti otomatik yapıldı. Sorunla karşılaşanlar olacaktır, faydası olsun diye editliyorum.

Son düzenleme:
Konuyla alakasız olacak ama halk bankasından istisna için hesap açtırmıştım gelen paradan kesinti yapmamış, tüm işlemleri doğru yaptım ve bankacının söylediği blokeli hesabın ibanını vermiştim. adsense banka ekleme onayı için yolladığı ufak miktardan para kesti ama adsense ödemesinden gelen para için kesmedi ne yapmam gerekli bu durumla karşılaşan var mı? Edit: Birkaç saat sonra diğer hesaba geçerken kesinti otomatik yapıldı. Sorunla karşılaşanlar olacaktır, faydası olsun diye editliyorum.

diğer hesaba geçerken ne demek hocam tam olarak açar mısınız? aynı sorun bende de var aşamalarımı anlatayım

1-elektronik vergi dairesinden içerik üretici dilekçesi verdim
2-gelen dilekçeyle bankaya gittim ama banka dilekçenin önemli olmadığını ticari iban açacağını ve bu iban bilgilerini elektronik vergi dairesine eklemem gerektiğini söylediler
3-ticari hesabım açıldı ve ibanı elektronik vergi dairesine ekledim.
4-eklendiğine dair bir dilekçe geldi.
5-ibanımı adsense ekledim

tüm bunlardan sonra ufak bir para geldi 0.16krş gibi ondan bir kesinti almadı. neyse dedim anca alacaklar herhalde

ama dün adsense geliri hesaba yattı ondan da bir kesinti yok

bir yerde bir şeyleri eksik mi yaptım acaba?

bu arada banka garanti bankası

diğer hesaba geçerken ne demek hocam tam olarak açar mısınız? aynı sorun bende de var aşamalarımı anlatayım

1-elektronik vergi dairesinden içerik üretici dilekçesi verdim
2-gelen dilekçeyle bankaya gittim ama banka dilekçenin önemli olmadığını ticari iban açacağını ve bu iban bilgilerini elektronik vergi dairesine eklemem gerektiğini söylediler
3-ticari hesabım açıldı ve ibanı elektronik vergi dairesine ekledim.
4-eklendiğine dair bir dilekçe geldi.
5-ibanımı adsense ekledim

tüm bunlardan sonra ufak bir para geldi 0.16krş gibi ondan bir kesinti almadı. neyse dedim anca alacaklar herhalde

ama dün adsense geliri hesaba yattı ondan da bir kesinti yok

bir yerde bir şeyleri eksik mi yaptım acaba?

bu arada banka garanti bankası

Banka hesabı açarken iki tane hesap açıyor birisi blokeli hesap olarak geçiyor ki paranın yatacağı yani ibanı verilecek hesap o oluyor. diğeri de normal kullanımlara açık hesap oluyor. Para önce blokeli dedikleri yani kesintinin olacağı hesaba geliyor oradan diğer hesaba otomatik %15 kesinti ile kendisi aktarıyor. O süre zarfında benim kesinti olmadığı için bir panikle sorumu sormuştum sonrasında bankaya gittim. Bankacı diğer istisna hesaplarıyla kıyasladı geç düştüğü oluyormuş dedi. 4-5 saat sonra diğer hesaba kendisi aktardı. Kaldı ki blokeli hesaptan diğerine geçmezse bankacı bile müdahale edemiyor, kartınızla dahi paranız görünmüyor, diğer hesaba geçmesini beklemek zorundayız. Uzun ve ayrıntılı yazıyorum ki görenler faydalansın.

Yazdığın işlemleri ben de aynı şekilde gerçekleştirdim. Ama sana anlattığım gibi aynı işlemi yaparken iki hesap mı açıldı yoksa işlemi bilmiyordu da tek hesap mı açtı onu bankayla görüşmeniz lazım. Çünkü ben onay ödemesini alırken kesinti yapmıştı o zaman tamam sorun yok diye düşündüm. Yani onay ödemenizden de kesinti yapması lazım. Dediğim gibi bankayla görüşün hesabın açılışını kontrol etsin. Bankalara yazı gitmiş bu konuda o yazılara göre açmaları gerekiyor. Benim gittiğimde de gişe görevlisi bilmiyordu ama o yazıya göre açtı ve bana bu ibanı girmeniz gerekiyor dediği ibanı işlettim vergi dairesi sistemine ve adsense ödeme sistemine. Yani blokeli hesap ibanını. Bu bilgiler doğrultusunda bankayla görüşün farklı bir sıkıntı varsa da ancak onlar çözer, benim tahminim hesap ya yanlış açıldı ya da blokeli olan hesabı açtıysa da onun ibanını belirtmediler size. Başlık bu konunun başlığı olmadığı için tepki gelebilir o açıdan başka sorunuz olursa ki bildiğim her şeyi aktardım ama yine de olursa özelden yazın bildiğim bir şeyse cevaplandırayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri