2023 ARALIK Ayı Kazançları, 2024 OCAK Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı Rewossky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Banka hesabı açarken iki tane hesap açıyor birisi blokeli hesap olarak geçiyor ki paranın yatacağı yani ibanı verilecek hesap o oluyor. diğeri de normal kullanımlara açık hesap oluyor. Para önce blokeli dedikleri yani kesintinin olacağı hesaba geliyor oradan diğer hesaba otomatik %15 kesinti ile kendisi aktarıyor. O süre zarfında benim kesinti olmadığı için bir panikle sorumu sormuştum sonrasında bankaya gittim. Bankacı diğer istisna hesaplarıyla kıyasladı geç düştüğü oluyormuş dedi. 4-5 saat sonra diğer hesaba kendisi aktardı. Kaldı ki blokeli hesaptan diğerine geçmezse bankacı bile müdahale edemiyor, kartınızla dahi paranız görünmüyor, diğer hesaba geçmesini beklemek zorundayız. Uzun ve ayrıntılı yazıyorum ki görenler faydalansın.

Yazdığın işlemleri ben de aynı şekilde gerçekleştirdim. Ama sana anlattığım gibi aynı işlemi yaparken iki hesap mı açıldı yoksa işlemi bilmiyordu da tek hesap mı açtı onu bankayla görüşmeniz lazım. Çünkü ben onay ödemesini alırken kesinti yapmıştı o zaman tamam sorun yok diye düşündüm. Yani onay ödemenizden de kesinti yapması lazım. Dediğim gibi bankayla görüşün hesabın açılışını kontrol etsin. Bankalara yazı gitmiş bu konuda o yazılara göre açmaları gerekiyor. Benim gittiğimde de gişe görevlisi bilmiyordu ama o yazıya göre açtı ve bana bu ibanı girmeniz gerekiyor dediği ibanı işlettim vergi dairesi sistemine ve adsense ödeme sistemine. Yani blokeli hesap ibanını. Bu bilgiler doğrultusunda bankayla görüşün farklı bir sıkıntı varsa da ancak onlar çözer, benim tahminim hesap ya yanlış açıldı ya da blokeli olan hesabı açtıysa da onun ibanını belirtmediler size. Başlık bu konunun başlığı olmadığı için tepki gelebilir o açıdan başka sorunuz olursa ki bildiğim her şeyi aktardım ama yine de olursa özelden yazın bildiğim bir şeyse cevaplandırayım.
Bu hangi banka bende öyle birşry yok

Bu hangi banka bende öyle birşry yok

Halk bankasında oldu hepsinde olacak diye bir kaide yok neden olduğu da belli değil. Bazı hesaplarda biraz daha geç aktarım oluyormuş. Bankacı kendi inceledi birkaç hesabı sonuç böyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri