- Web sitesi
- www.ytpara.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hep derlerdi youtube bigün bitecek diye, sanırım bu gelirleri gördükten sonra buna kendimi alıştırmaya başlamam lazım
Youtube'nin bittiği yok konu sizle alakalı bir şey. Herkesin yaptığı, türkçe içeriklerde çalışırsanız 2 yıl sonra da aynı şekilde "Youtube bitmiş" diyeceksiniz.
Ben spam çalışmıyorum farklı içerikte çalışabilecek ana dil seviyesinde ingilizcemde yok. Evet benimle alakalı siz üstünüze alınmayın benim için bitme noktasına geldi.
Kötü manada söylememiştim, içeriklerinizi değiştirerek daha iyi bir noktaya gelebilirsiniz manasında söyledim
Kötü manada söylememiştim, içeriklerinizi değiştirerek daha iyi bir noktaya gelebilirsiniz manasında söyledim
Bu arada youtube temsilci sürekli superchat ve özel üyelikler gibi yan gelirleri aktif etmek için görüşmek istiyor. İçerik üreticileri otarafa zorlama hissediyorum.
Martın 2'sinde para kazanmam kapatıldı, kesinleştirmi sizce?
Bir önceki tecrübem de 27 sinde kapanıp kesinleşmişti,şimdi mart'ın 3 ünde kapandı an itibariyle kesinleşmemiş görünüyor.(PK'sı açık kanalım kesinlemiş) 12'sine kadar zamanı var diye biliyorum,yakın zaman da tecrübe ederler cevaplarsa sevinirm 12 sine kadar ümitlenelim mi ? Herkese bol kazançlar,iyi günler.
Bir önceki tecrübem de 27 sinde kapanıp kesinleşmişti,şimdi mart'ın 3 ünde kapandı an itibariyle kesinleşmemiş görünüyor.(PK'sı açık kanalım kesinlemiş) 12'sine kadar zamanı var diye biliyorum,yakın zaman da tecrübe ederler cevaplarsa sevinirm 12 sine kadar ümitlenelim mi ? Herkese bol kazançlar,iyi günler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.