20k aboneli kanalım açıldı

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
1 ay önce 2 yıllık bir kanalım kapatılmıştı yaklaşık 250 tane video var ve 20 bin abonesi vardı hiç bir ihtar uyarı gelmeden kapatıldı bende çözüm bulmaya çalıştım ve forumda bi arkadaş 3 tane itiraz edebileceğimiz bir link verdi o arkadaşın konusunu bulamadım ama bulan etiketlerse güzel olur çünkü o arkadaşın sayesinde kanalımı açtım 24 gün boyunca hergün o 3 yere mesaj attım ama sonuç 0 dün akşam bir arkadaşın yorumunu okudum onunda kanalı açılmıştı oda benim yan komşularım spam filan yapıyor aynı ip ve wifi kullanıyoruz benim kanalımda onların yüzünden gitti gibi birşey yazmıştı aynısını denedim dedim alt komşularım da youtuber ama onların spam yaptığını biliyorum fakat aynı ip kullanıyoruz onların kanallarının kapatıldığı gün benim kanalımda gitti gibi cümleler kurdum ve sabaha kanalım açıldı. belki size faydası olur diye bu konuyu açma gereğinde bulundum o arkadaşın açılan kanalı spam kanalıydı benimki yarı özgün

arkadaşlar mesaj gelmeme sorunu bendede vardı ama o arkadaşın verdiği linklerde cevap geliyor

kanalım bu linkten açıldı

https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?hl=en

Son düzenleme:
1 ay önce 2 yıllık bir kanalım kapatılmıştı yaklaşık 250 tane video var ve 20 bin abonesi vardı hiç bir ihtar uyarı gelmeden kapatıldı bende çözüm bulmaya çalıştım ve forumda bi arkadaş 3 tane itiraz edebileceğimiz bir link verdi o arkadaşın konusunu bulamadım ama bulan etiketlerse güzel olur çünkü o arkadaşın sayesinde kanalımı açtım 24 gün boyunca hergün o 3 yere mesaj attım ama sonuç 0 dün akşam bir arkadaşın yorumunu okudum onunda kanalı açılmıştı oda benim yan komşularım spam filan yapıyor aynı ip ve wifi kullanıyoruz benim kanalımda onların yüzünden gitti gibi birşey yazmıştı aynısını denedim dedim alt komşularım da youtuber ama onların spam yaptığını biliyorum fakat aynı ip kullanıyoruz onların kanallarının kapatıldığı gün benim kanalımda gitti gibi cümleler kurdum ve sabaha kanalım açıldı. belki size faydası olur diye bu konuyu açma gereğinde bulundum o arkadaşın açılan kanalı spam kanalıydı benimki yarı özgün

arkadaşlar mesaj gelmeme sorunu bendede vardı ama o arkadaşın verdiği linklerde cevap geliyor

aynı ip ile sorun olmaz zira bende her kanala her adsenseme aynı ip ile giriyorum biri gidiyor diğeri açık, eğer dediğiniz gibi ip ile olsaydı açık ağ kullanan popüler kafelerde birinin hesabı gidersen o bölgedekilerin hepsi giderdi, yani itirazınız gerçek bir çalışanın önüne gitmiş onlarda açmıştır, hayırlı olsun:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri