21 günde 6000 tl mi :))) imkansız değil mi?? buralar çok durulmuş yeni konu açma vakti geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

actionScript

Kayıtlı Üye
Benim konular geri planda kalmış. Akıllı arkadaşlar bu konulardan insanları soğutup güzel güzel götürüyorlar...

Bu yöntem işe yaramıyor diyen birisi sadece google görselde konularda verdiğim şekilde arama yapsın :) size anlattığım şekilde ilk sıralarda 1 site göremezseniz işte o zaman bitti diyebilirsiniz.

Peki neden adsense kazanamıyorsunuz ? 100 hitle yabancı siteden 3-5 tl kazanan varken 1000 hitli resim sitesinde 1-2 tl alanlar var. Google görsel güncellemelerini, yeni algoritmayı, google görsel ile adsense ilişkisini araştırmazsanız tabi adsense kaybedersiniz.

Birisi konuya yazmış 3 yıllık web adsense hesabım banlandı :) O arkadaşı buradan tebrik etmek istiyorum. Hatta googleda işe başlatacaklar onu. Blooger siteye web adsense ekleyebilen ilk kişi olarak ;)

Yeni algoritma, yeni düzenlemeler şunlar bunlar derken, foruma bakıyorum 3-5 kuruşa sizlere bir şeyler satıp aylık 1-2k kazanabileceğinizi iddia edenler var :)))

Allah herkesten razı olsun diyorum. Onlar tam cennetlik! insanlar...

Satış konularında referanslar var di mi :) Neden başkaları referans oluyor da bu kazanan kişiler kendilerini, yani kendilerine hazırladıklarını sizlere referans olarak sunmuyorlar.. (başkaları dediğimde ortada site yok bir şey yok adsense görüntüsü var :)) Ben buradan blog adlarıyla adsense paylaştım inanmayan oldu :) Ben size verdiğim tamplete içinde kendi adsense kodlarımı gönderdim, istediğiniz kadar siteye ekleyin adsense banlanmıyor diye, siz adsenseim banlandı diyen kişilere inandınız.

İşte bu yöntem çalışmıyor, bu yöntem adsense banlatıyor diyenler şimdi sizlere aynı yöntemi biraz süsleyerek içine dışına bir şeyler katarak oraya buraya bir şeyler yazarak bir güzel satıyorlar. Dedim bu adamlar akıllı adamlar almazlar.. Neredeyse almayan üye yok.. Para bu kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım...

Neyse, bana inanan dediklerimi uygulayan, bu işlere para vermeden anlattığım şekillerde uygulayıp para kazanmaya devam edenler için yeni bir konu açacağım. Onlar için derken onlara özel olmayacak, ama yine o kişiler öğrenecek, diğerleri birilerine inanıp öğrenenlerden ya da bu işi yapanlardan para ile satın alacaklar.

Biraz işlerim azaldığında bunları anlatacağım. Skype üzerinden bana küfürler etmeseydiniz, şimdiye bu yöntemleri sizler yapıyor olacaktınız. Ama siz birilerinin gazına gelip küfür edip, sonra sizi gazlayanlara para verip aynı yöntemleri aldınız :))) Pardon aynı yöntem değil, sadece resim yok başka bir şeyler de var. Google'ın translateini kullanarak google ı kandıracağınızı sanmak gibi :D Utanmadan özgün içerik yazmak gibi.. Neyse..

21 günde 6bin küsür tl. nerdeeeee ??:):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

burada: ;)
v4oB1R.jpg

cümleten, hayırlı kandiller...

heyecanla bekleyin ;)

Hocam şu parayı bi çekelim şurada coşarız yanlış zamanda geldin :D

resim eklemede dikkat ettiğiniz incelikleri de eklerseniz seviniriz.ortada etiket eklemeyin,açıklamaları her resime ayrı ayrı girin diyen de var,başka yollar anlatanda...takipteyiz..

Benim konular geri planda kalmış. Akıllı arkadaşlar bu konulardan insanları soğutup güzel güzel götürüyorlar...

Bu yöntem işe yaramıyor diyen birisi sadece google görselde konularda verdiğim şekilde arama yapsın :) size anlattığım şekilde ilk sıralarda 1 site göremezseniz işte o zaman bitti diyebilirsiniz.

Peki neden adsense kazanamıyorsunuz ? 100 hitle yabancı siteden 3-5 tl kazanan varken 1000 hitli resim sitesinde 1-2 tl alanlar var. Google görsel güncellemelerini, yeni algoritmayı, google görsel ile adsense ilişkisini araştırmazsanız tabi adsense kaybedersiniz.

Birisi konuya yazmış 3 yıllık web adsense hesabım banlandı :) O arkadaşı buradan tebrik etmek istiyorum. Hatta googleda işe başlatacaklar onu. Blooger siteye web adsense ekleyebilen ilk kişi olarak ;)

Yeni algoritma, yeni düzenlemeler şunlar bunlar derken, foruma bakıyorum 3-5 kuruşa sizlere bir şeyler satıp aylık 1-2k kazanabileceğinizi iddia edenler var :)))

Satış konularında referanslar var di mi :) Neden başkaları referans oluyor da bu kazanan kişiler kendilerini, yani kendilerine hazırladıklarını sizlere referans olarak sunmuyorlar.. (başkaları dediğimde ortada site yok bir şey yok adsense görüntüsü var :)) Ben buradan blog adlarıyla adsense paylaştım inanmayan oldu :) Ben size verdiğim tamplete içinde kendi adsense kodlarımı gönderdim, istediğiniz kadar siteye ekleyin adsense banlanmıyor diye, siz adsenseim banlandı diyen kişilere inandınız.

İşte bu yöntem çalışmıyor, bu yöntem adsense banlatıyor diyenler şimdi sizlere aynı yöntemi biraz süsleyerek içine dışına bir şeyler katarak oraya buraya bir şeyler yazarak bir güzel satıyorlar. Dedim bu adamlar akıllı adamlar almazlar.. Neredeyse almayan üye yok.. Para bu kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım...

Neyse, bana inanan dediklerimi uygulayan, bu işlere para vermeden anlattığım şekillerde uygulayıp para kazanmaya devam edenler için yeni bir konu açacağım. Onlar için derken onlara özel olmayacak, ama yine o kişiler öğrenecek, diğerleri birilerine inanıp öğrenenlerden ya da bu işi yapanlardan para ile satın alacaklar.

Biraz işlerim azaldığında bunları anlatacağım. Skype üzerinden bana küfürler etmeseydiniz, şimdiye bu yöntemleri sizler yapıyor olacaktınız. Ama siz birilerinin gazına gelip küfür edip, sonra sizi gazlayanlara para verip aynı yöntemleri aldınız :))) Pardon aynı yöntem değil, sadece resim yok başka bir şeyler de var. Google'ın translateini kullanarak google ı kandıracağınızı sanmak gibi :D Utanmadan özgün içerik yazmak gibi.. Neyse..

v4oB1R.jpg

heyecanla bekleyin ;)

Hocam sizin işlerinizde çoğu insanın sıkıntısı adsense bağlantısı oldu sanıyorsam. Bende bir türlü adsense reklamı bağlayamamıştım bloglara

Şu yt adsensini nasıl ekleyecez bloga onu bi bilsek [emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

v4oB1R.jpg

heyecanla bekleyin ;)

umut tacirliği yapmadığın sürece seni kimse sevmez ;)

Son düzenleme:
Alinti yapmadan yorum atin lutfen

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

Sen millete bakma hocam, senin kalbin yüreğin yansıyor cümlelerine, yardım etmek istiyorsun aynı Serkan abi gibi enerjin var. Sen anlat hakeden kişiler gerçekten var, ben seni okuduğumdan beri taktir ediyorum en ufak olumsuz düşünce geçmedi kafamdan. Sen kendi o özünden gelenleri yaz klavyenle sevilirsin, zaten kimse de seni de motive edemez, sen aramızda ol, ben uğraştım hep senin yöntemleri denedim yine deneyeceğim, çünkü farklı bir enerji var sende. saol herşey için.

adsense den 200 lira kazandım ödemeyi falanda aldım ama sonra google bi güncelleme yayınladı siteler google'da çıkmaz oldu. Bekliyoruz bakalım yeni yöntemi yine çöp olmasa bari diyeceğim ama pek ümidim yok.

Hocam, şimdi blogspot açıyoruz güzel, özgünleştirme falan yapmadan direk blog kopyalıyoruz dimi ? bazen xml içe aktarırken takılma sorunu oluyordu. Birkaçkere de bloglarım kapandı anlamadım, ama yılmak yok tabi.

Google gibi getir epey yoruyordu bir de, google gibi getir yapmazsak, kendiliğinden index almaz mı zamanla ?

Senin dediğine göre yazıdan çok görsel içeriği bol olan blogspotlar üreterek, resimlerden mi kazanalım diyorsun ? Yani daha açık ve net şekilde izah edebilir misin?

1 blogspotu aynen mi kopyalayalım xml indirip ? bu yöntemle mi kazanıyorsun sen ?

Bize göstermek istediğin yolu daha net anlatabilir misin

Hocam, şimdi blogspot açıyoruz güzel, özgünleştirme falan yapmadan direk blog kopyalıyoruz dimi ? bazen xml içe aktarırken takılma sorunu oluyordu. Birkaçkere de bloglarım kapandı anlamadım, ama yılmak yok tabi.

Google gibi getir epey yoruyordu bir de, google gibi getir yapmazsak, kendiliğinden index almaz mı zamanla ?

Senin dediğine göre yazıdan çok görsel içeriği bol olan blogspotlar üreterek, resimlerden mi kazanalım diyorsun ? Yani daha açık ve net şekilde izah edebilir misin?

1 blogspotu aynen mi kopyalayalım xml indirip ? bu yöntemle mi kazanıyorsun sen ?

Bize göstermek istediğin yolu daha net anlatabilir misin

sakin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri