215 Dolar Bakiyeli Awe Partner Kanal Ve Yanında 20 Boş Partner Kanal 300 Liraya..Lütfen Oku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
:rolleyes:Bu tür konular açmak için post sayısının fazla olması gerektiğini biliyorum ama benim eski hesabım uploader zaten 200 üstü mesajı vardı..sonra kız arkım aynı ipden hesap açma mevzusu oldu o banlandı bunla devam ediyoruz..

herneyse lafın kısası sorun olmasın lütfen zira ihtiyacım var satmam gerekiyor kanalı..

Beyler kanal film kanalı..şu ocak ayında video ortası reklam çıkmıo mevzusu yüzünden onları kaldırmıştım..o yüzden bu aralar ortalama 5000 izlenme ve 5 dolar kazanç var günlük..onları açarsanız kat kat fazlasını kazanırsınız.

Abone sayım tam rakamını vermeyeyim de 1000 den biraz az diyeyim.Bu hususta bişey daha demek istiyorum , ben karışmadım etliye sütlüye olduğu gibi durdu videolar ne sildim ne yeni bişey ekledim..siz bu aboneleri çok iyi kullanabilirsiniz..

Kanal Aralığın başı gibi açıldı , telif falan hiçbir sıkıntı olmadı şu ana kadar..

Kanalla ilgili çok açık etmeden bir kaç resim vereyim

Evet beyler şimdi gel gelelim fiyat meselesine..

Öncelikle şunu söyleyeyim kanalı satmazdım telif falan sıkıntısı yok
Ama borcum var ordan burdan kısıp biriktirmeye çalışıyorum ama artık zaman daraldı
Öyle konu da açıp ya yardım edin falan gururumu ezdirmek istemiyorum
Anlatıyorum işte adam gibi kısa zamanda denkleştirmem gerekiyor
Bu kanalda şu an 215.77 dolar var gördüğünüz gibi..Bu da 477 liraya denk geliyor..Yüzde 70 inin bize ödendiğini düşünürsek 333 lira ediyor yaklaşık

Bu da benim tam borcumu ucu ucuna kapatacak para..

O yüzden indirime falan gidemem maalesef kardeşlerim.. Ama öyle de size ayıp olacağım için önerim şu..

Bu kanal ve içindeki para + 20 tane Awe partnerli boş kanal : 300 LİRA

Awe kanallarının 10 ar liradan satıldığını düşünürsek bence iyi bir teklif..teklif kötü diyorsanız daha da uğraşır daha fazla partner kanal açmaya çalışırım şüpheniz olmasın..Ama rakamdan inemem beni anlayacağınızı umuyorum..samimi olmaya çalıştım..

Ciddi alıcıların mesajlarını bekliyorum.

Skype'dan Youploader eklerseniz goruselim hocam.

Hangi Şehirdesin elden teslim için ?

---------- Mesaj saat 20:46:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:44 civarında gönderildi. ----------

:rolleyes:

Ciddi alıcıların mesajlarını bekliyorum.

Adminlerle ortak iş düşünürsen bana uyar hocam.

Yani uygulamayı kabul eden bir adminle anlaşırız. Ben ödememi, sen de kanalını tüm bağlantılarıyla admine atarsın. Admin ikisini de teslim aldıktan sonro ödemeyi sana, kanalı da bana verir. İkimiz de mağdur olmayız.

Kanal tarafımdan alınmıştır. Konu kapanabilir.

[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] hocam keske haber etseydiniz, bosuna beklemezdik. Hayirli olsun.

Şu anda skype de , buraya bakmadı daha sanırım :)

[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] hocam keske haber etseydiniz, bosuna beklemezdik. Hayirli olsun.

özür dilerim hocam daldım maalesef..

---------- Mesaj saat 22:23:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:47 civarında gönderildi. ----------

Kanal satılmıştır [MENTION=5005]alpertunga[/MENTION] arkadaşa.. Hayırlı olsun

Konu kilitlenebilir.

Keşke bildirseydiniz ya da konusurken haber verseydiniz hocam yarım saat uğraştım sağa sola para alabileceğim kişileyle. Ayıp oldu insanlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri