Kanal Adi : Satış Sonrası
Kanal Kategorisi : Alıcıya (Film dizi belgesel vb.)
Kanal Dili : Almanca (izlenimler global)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2014
Abone Sayisi : 21bin küsür
izlenim Sayisi : 18.250.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Adsense bağlanmadı (Fakat videodan para kazanılmıyor onu biliyorum)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : yok
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :Resimler aşağıda ekli
Kanal Satis Fiyatiniz : 2350tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Para Kazanma adsenseye bağlar bağlamaz açılacaktır. Abonelerin hepsi organiktir. Özgün kanal yapmaya müsait. Kanal tutmaya başlayınca dolar'ı yakmıştım o zamanlar ünlem vermişti. Unutulmuş bir kanal. Videodan para kazanmak için değil kanal abonelerinden yararlanılmak için alıcı almalı yada partnere sokmak için. Ekli içeriğe telif topluluk gelmemektedir. Yinede spam video olduğu için garanti veremiyorum. 3 senedir gelmemiş bundan sonra gelmez diyemem.
Herseyi açıkladığımı düşünüyorum. Aklınıza takılan soruları özelden veya buradan sorabilirsiniz.
skpe: kartalomerr
Kanal Kategorisi : Alıcıya (Film dizi belgesel vb.)
Kanal Dili : Almanca (izlenimler global)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2014
Abone Sayisi : 21bin küsür
izlenim Sayisi : 18.250.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Adsense bağlanmadı (Fakat videodan para kazanılmıyor onu biliyorum)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : yok
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :Resimler aşağıda ekli
Kanal Satis Fiyatiniz : 2350tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Para Kazanma adsenseye bağlar bağlamaz açılacaktır. Abonelerin hepsi organiktir. Özgün kanal yapmaya müsait. Kanal tutmaya başlayınca dolar'ı yakmıştım o zamanlar ünlem vermişti. Unutulmuş bir kanal. Videodan para kazanmak için değil kanal abonelerinden yararlanılmak için alıcı almalı yada partnere sokmak için. Ekli içeriğe telif topluluk gelmemektedir. Yinede spam video olduğu için garanti veremiyorum. 3 senedir gelmemiş bundan sonra gelmez diyemem.
Herseyi açıkladığımı düşünüyorum. Aklınıza takılan soruları özelden veya buradan sorabilirsiniz.
skpe: kartalomerr
Son düzenleme: