22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

• Geçen ay işleme GİRMEDİ. FAKAT bu ay İŞLEMDE.

Oy: 9 3,2%
  • Geçen ay da işleme GİRMEDİ, bu ay da işlemde DEĞİL.

Oy: 205 73,5%
  • Geçen ay işleme GİRDİ, bu ay da İŞLEMDE.

Oy: 42 15,1%
  • Geçen ay işleme GİRDİ. Bu ay işlemde DEĞİL.

Oy: 23 8,2%

• Kullanılan toplam oy
    279

bilenyok

Kayıtlı Üye
Lütfen test ödemesini yeni girmiş ve İLK ÖDEMESİNİ ALMIŞ / ALACAK ARKADAŞLAR oy kullanmasın.

Son düzenleme:
Geçen ay da işleme GİRMEDİ, bu ay da işlemde DEĞİL.
Geçen ay işleme GİRDİ, bu ay da İŞLEMDE.

2 adsense bu şekilde şuan..

Pini yeni girilmiş / test ödemesi yeni yapılmış arkadaşlar oy kullanmazsa tam olarak oranı görürüz.

şimdi bende şöyle bi durum var geçen ay test ödemesinde sorun vardı ilk ödememdi, ödemeyi geçen ayın 22 sinde degilde 26 sında aldık bu ay "Invalid Traffic - YouTube" debits 1.35 gösteriyo herhangi bir sahte tıklatma yapmadım tabiki ve işleme girmedi acaba benim gibi olanlara 26 sındamı ödeyecekler ne saçma sapan bi bugda kaldım ya

Geçen ay işleme GİRDİ, bu ay da İŞLEMDE.

Tek Adsense böyle. Bu arada işleme girmeyen arkadaşlardan geçersiz trafik adı altında birşey kesildi mi?

işleme girmenin normal saat aralığı nedir 04:00'dan sonra değil mi ?
erken seçim olmuş keşke 5 den sonra açılsaydı bu konu.
kısaca demek istediğim. ankete mi inanalım yorumlara mı. şimdi işleme girmedi oyu verdik ya girdikten sonra ne olacak ?
veya zırt pırt tekrar mı konu açılacak.
bekliyoruz sabrediyoruz. inşAllah herkesin işleme girer bayram çıkışı bayram yaşarız

Yine başlıyoruz.

Geçen ay da girmedi bu ay da girmedi.

Arkadaslar yeter artik baslamayalim yine sıktı artık forumu takip takip eden neyin ne oldugunu biliyo zaten

Yarin gece de ben bunun 23 temmuz olanini acicam. Bu kuyu bu kadar tasla dolar mi hic. Biraz da ben atayim.

valla ne diyim bu sefer ben bile umudumu kaybetmeye başladım galiba. Hep burda uğraştım bilgi aldım google yetkililerinden bile ama saat 5 oldu nasıl umudumu kaybetmiyim ki.

o 2 kisi kanit sunabilirmi acaba gecen ay girmeyip bu ay girdigine dair

geçen ay 4 hesapdan 3 girmemişti 1 girmişti, şimdi diğer kalan birtanede girmemiş...
morel sıfır. para kazanacak kanal açmak ayrı dert birde ay sonu geldimi bu seferde para yatacakmı derdi çıktı yaaaaaa

Ben böyle işin... böyle firma mi olur arkadaş dünyanın en iyi şirketi kalkip bir acikkama yapmiyor burada dönüp duruyoruz vallahi sıktı artık

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 eski 1 yeni olmak üzere 2 si de işleme girmedi..eski adsense de geçersiz trafik kesintisi olmuştu yenisinde bu kesinti olmamıştı.. mahvetti google bizi resmen 25 ine kadar bir umut diye bekleriz ama şuan moraller çok bozuk

8 senelik adsense hesabım, zamanında web site üzerinden almıştım 2 aydır işleme girmiyor.

İçimden bir ses vurgun yapıp çekip gidecekler diyor ya hayırlısı bakalım.Artık 3. sınıf partner şirketleri bile bunlardan daha güvenilir geliyor , en azından ödemeyeceklerini söylüyor adamlar, rezilliğin de bu kadarı olmaz arkadaş ya.

Bakalım bugün de girmezse [email protected] şu adrese bir mail etkinliği düzeneleyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri