230K Aboneli Pk Açık Tanınmış Kanal

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (eğlence)
Kanal Dili : (Turkce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (mart2016)
Abone Sayisi : (230k)
izlenim Sayisi : (50m)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (4-5 tl (okuldan dolayı 1 yıla yakındır ilgilenilemiyor) )
Kanal Satis Fiyatiniz : (40k)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanalı satın alan kişi için eğer isterse video başına yada aylık olarak aynı videoları üretecek bir editör bulunmaktadır.)

al9504.png

7a9kML.jpg

harika bir fırsat kanal kendini 266 ayda veya 22 senede amorti ediyor :D

Herkes istediği fiyatı yazabilir, sonuçta forumda böyle bir konu yok.

40k'yı gidip işten anlamayan adam vermez, işten anlayan da günde 4 tl kazandıran kanala 40bin tl vermez :)

Kanal denilen şey dükkandır. Şuan 2 dükkan ile 5 hane kazanıyorum. Lakin 40k'ya 40 tane kapısı açık dükkan satın alıp aylık 6'hane kazanabilirim çok çok rahat bir şekilde :)
Siz de eğer satmak istiyorsanız daha ince hesaplar yapın bence, her şeyi geçtim kıyımların olduğu dönemde çok çok zor .

yorumlar için teşekkür ederim. haklısınız ancak kanal çok emek harcanmış bir kanal ve içerisindeki videoları şuan birine yaptırmaya kalksanız bir video başı zaten 1000tl ister. videolar sıradan vlog yada oyun değil parodi tarzı sanatsal değeri olan güzel ve çok emek harcanmış videolar. kaldıki bilinen bir kanal. kategori olarak ilgisini çeken olursa alabilir. ücretiye içerik yaptırıp kanalın patronu olabilir. forumda değerlendirebilecek çok fazla uzman büyümüz var. günlük gelire gelince. günlük gelir potansiyeli daha önemli diye düşünüyorum . kanal zaten bana ait değil ben sadece satışını üstlendim yardımcı oluyorum . ilgilenen herkese teşekkür ederim

arkadaştan 6-7 tane kanal aldım. Aldığım kanalların birinde bile sorun yaşamadım. İzlenim organik diyorsa öyledir, abone organik diyorsa öyledir. Gözüm kapalı alıyorum kanallarını. Bu kanalı da param olsa alırdım iyi diyorsa iyidir. onun gibi güvenilir kişiler bu foruma şart. İyi satışlar kardeşim.

arkadaştan 6-7 tane kanal aldım. Aldığım kanalların birinde bile sorun yaşamadım. İzlenim organik diyorsa öyledir, abone organik diyorsa öyledir. Gözüm kapalı alıyorum kanallarını. Bu kanalı da param olsa alırdım iyi diyorsa iyidir. onun gibi güvenilir kişiler bu foruma şart. İyi satışlar kardeşim.

olumlu yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocam. sizin gibi anlayışlı ve ilgili müşterilerim oldukça bende severek devam ediyorum. Elimden geldiğince sağlam %100 özgün kanalalrın satışlarını üstlenmeye çalışıyorum. bir çok kanal ile hiç ilgilenmiyorum spam yada kapanma riski görüyorsam . sonuçta müşeterilerim çok yüksek rakamları gözden çıkarıyor bende elimden geldiğince üstüme düşeni yapmaya çalışyorum .

hocam hayırlı satıslar iyi abonelı guzel kanal fakat.
eskıden ozgun kanal da satılsa bu forumda 3-5 aylık gelırıne satılırdı özgunse hadı 1 yıllık gelırı olsun..
40k nedır...
aracısınız potansıyelı var dıyorsunuzda potansıyelı olsa zaten o abonelı kanal cıkartırdı kazanırdı.
tekrar amacım ugrasmak baltalamak dııl
ama abone tamm cok ıyı ozgun ıyı ama gunluk gelır cok kotu bu aboneye.
amortı olayı yok kanalın

hocam hayırlı satıslar iyi abonelı guzel kanal fakat.
eskıden ozgun kanal da satılsa bu forumda 3-5 aylık gelırıne satılırdı özgunse hadı 1 yıllık gelırı olsun..
40k nedır...
aracısınız potansıyelı var dıyorsunuzda potansıyelı olsa zaten o abonelı kanal cıkartırdı kazanırdı.
tekrar amacım ugrasmak baltalamak dııl
ama abone tamm cok ıyı ozgun ıyı ama gunluk gelır cok kotu bu aboneye.
amortı olayı yok kanalın

teşekküreler hocam. Dediğiniz gibi kanalın bir potansiyeli var ancak ancak şuanki sahipleri zaten kanaldan şimdiye dek çok para kazanmışlar. ancak artık birlikte video üretmiyorlar. ve kanalı bölüşemedikleri içinde satıp parasını bölüşmeyi düşünüyorlar .sizce 230k aboneli bir youtuber kanalını kaça satmalı hocam ? kanal slayt vs kanalı değil . ben istenilen fiyatı yazdım sadece.
burda eskiden 5 aylık yada 10 aylık değeri pahabiçiliyordu evet ama bu o kanalın değerini her koşulda hesaplamamız için yeterli olurmu. bu şekilde hesaplıyorsak haklısınız . sizin demenize göre 1000tlye satmak lazım. ben para kazanması aktif kanal satışı yapıyorum günlük 1 tl bile kazanmayan sadece para kazanması aktif diye 3 4k aboneli kanallar 3k ediyorken 230k abonesi olan iyi bir youtube kanalını sizce kaça satmalı arkadaşlar siz söyleyin ?

Son düzenleme:
teşekküreler hocam. Dediğiniz gibi kanalın bir potansiyeli var ancak ancak şuanki sahipleri zaten kanaldan şimdiye dek çok para kazanmışlar. ancak artık birlikte video üretmiyorlar. ve kanalı bölüşemedikleri içinde satıp parasını bölüşmeyi düşünüyorlar .sizce 230k aboneli bir youtuber kanalını kaça satmalı hocam ? kanal slayt vs kanalı değil . ben istenilen fiyatı yazdım sadece.
burda eskiden 5 aylık yada 10 aylık değeri pahabiçiliyordu evet ama bu o kanalın değerini her koşulda hesaplamamız için yeterli olurmu. bu şekilde hesaplıyorsak haklısınız . sizin demenize göre 1000tlye satmak lazım. ben para kazanması aktif kanal satışı yapıyorum günlük 1 tl bile kazanmayan sadece para kazanması aktif diye 3 4k aboneli kanallar 3k ediyorken 230k abonesi olan iyi bir youtube kanalını sizce kaça satmalı arkadaşlar siz söyleyin ?

yanlıs anlasılmasın sadece fıkrımı soyledım..
abonesı cok ıyı bısey dıemem..
saglam kategorısı olanozgun ıcın ıyı olur yada aynı ıcerıkle devam eden ıcın ıyı olur.
onn dısında bana fazla ama uygun gelen olablr..
hayırlı satıslar

yanlıs anlasılmasın sadece fıkrımı soyledım..
abonesı cok ıyı bısey dıemem..
saglam kategorısı olanozgun ıcın ıyı olur yada aynı ıcerıkle devam eden ıcın ıyı olur.
onn dısında bana fazla ama uygun gelen olablr..
hayırlı satıslar

evet hocam haklısınız. aynı içerik devam etmek gerekiyor. zaten satan arkadaşlardan biri editör olarak çalışmayı kabul ediyor. farklı içerik için kullanılamaz zaten aboneler gerçek ve video bekliyor

teşekkür ederim hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri