24 Haziradan beri boşuna uğraşıyormuşum meğer adsense hesabım gitmiş :)

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Sayın Bertan Turk,

Movie Trailers hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Böyle bir mail gelmiş ti 24 haziranda, Movie Trailers diye bir kanala 20 30 eşleşen video dünya engeli felan gelmişti silmedim ilgilenmedim aynı gün, ertesi güne bırakmıştım.. Dedim sadece o açtığım hesap ve kanallar için sanırım. o hesabı silmiştim komple ( Adsense mailime gelmişti bu mail bu arada.. )

Bugün Adsense min oldugu gmail ile youtube hesabına girip baktım ki birde ne göreyim para kazanma gitmiş :o)

Demekki ip'yi baz alıp hesabı patlatmışlar :(

Bende bugüne kadar hala para kazanıyorum diye seviniyordum. zira adsense açık görüntüleme tık ve para kazanma yazıyor :'(

Ekli dosyalar

• evet.jpg
    evet.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 76
01.Tem.2014 - 04.Tem.2014
Hiç işlem yok
01.Haz.2014 - 30.Haz.2014
Hiç işlem yok
01.May.2014 - 31.May.2014 0,00 TL 4,79 TL 38,74 TL
01.May.2014 - 31.May.2014 Kazançlar - YouTube 4,79 38,74
01.May.2014 Başlangıç bakiyesi

Bende para kazanıyorum sanıyorum :))))

ip bazla alakası yok hocam bir hesabın telif yüzünden para kazanması kapandımı hemen diger kanallarda hemen etkileniyor

Böyle bir mail gelmiş ti 24 haziranda, Movie Trailers diye bir kanala 20 30 eşleşen video dünya engeli felan gelmişti silmedim ilgilenmedim aynı gün, ertesi güne bırakmıştım.. Dedim sadece o açtığım hesap ve kanallar için sanırım. o hesabı silmiştim komple ( Adsense mailime gelmişti bu mail bu arada.. )

Bugün Adsense min oldugu gmail ile youtube hesabına girip baktım ki birde ne göreyim para kazanma gitmiş :o)

Demekki ip'yi baz alıp hesabı patlatmışlar :(

Bende bugüne kadar hala para kazanıyorum diye seviniyordum. zira adsense açık görüntüleme tık ve para kazanma yazıyor :'(

Bak kendin yazmışsın.
KanaLı SİLMEMİŞSİN, İlgilenmemişsin.
Yapacağın şey basit.
Dünya Engeli alan kanalı silmek, Telif yiyen kanal silmek.
Yapmazsan para kazanman kapatılır.

Birde insan Adsenseye girince Hiç İşlem yok yazısını görüğ şüpelenmez mi.
İnsan Hakkaten hayret ediyor.

adam koskoca yazmıs orayı silmesseniz adsensedeki tüm kanallar etkilenecek daha ne yapsın

konu açmadan önce forumu biraz okuyun lütfen.
cevaplarınız yeni başlayanlar kategorisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri