24 saatte Onaylıyor

youtubetr

Kayıtlı Üye
YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

Arkadaşlar YoungScreen Youtube iş ortağı Network'

Kazancınızın %70 'i size aittir

1,5 yıllık bir sözleşme teklif ediyorlar size

İsterseniz üç ay içinde Sözleşmeyi tek taraflı iptal edip Networkten ayrıla bilirsiniz

1,000 izlenme 3-50 dolar arası değişir genelde yuksek rakamları Gelir düzeyi yüksek ülkelerde görürsünüz.

Kanalınızın Banner ve Profil fotoğraflarını koymayı unutmayın

Kanalınızın etiketlerini ve açıklama kısmınıda doldurun ...

bugün başvuru yaparsınız yarın sizin kanalınızın Hesap Özeti kısmına Özel etkinlik diye bir bildiri gelir Orada Zoomin.tv'nin size yoloalmış olduğu daveti kabul edersiniz ve süreç başlar kanalızın marka kanal olur
YoungScreen.net | Youtube İş Ortağı Ağı bu siteden başvuru yapılıyor

DİKKAT !
Lütfen Eklediğiniz kanalların banner ve Pofil fotolarını koyun bu şekilde olmaz düzenli olun ... teşlekkürler

ihtar gelmeden uyarı maili geliyormu yt network gibi

Kazançlar nasıl Arkadaşlar bilgisi olan varmı.
Kazançlar adsensenin 3 katı ortalama kardeşim artı adsensen patlasa bile sorun yok çünkü parayı paypaldan alıyorsun

ihtar gelmeden uyarı maili geliyormu yt network gibi

Öyle birşey yok kardeşim o hurafe ama şu var bu kişi benin videomu kopyaladı diye ihtar atamıyor çünkü video direk senin telifin altına giriyor ...

yanlız şunu unutmayın sakın videolara üçüncü taraf veya dünya engeli koymayın itirazlardan kanalınız kapana bilir sadece para kazanın ...herkes kazansız

Kazançlar adsensenin 3 katı ortalama kardeşim artı adsensen patlasa bile sorun yok çünkü parayı paypaldan alıyorsun

Öyle birşey yok kardeşim o hurafe ama şu var bu kişi benin videomu kopyaladı diye ihtar atamıyor çünkü video direk senin telifin altına giriyor ...

yanlız şunu unutmayın sakın videolara üçüncü taraf veya dünya engeli koymayın itirazlardan kanalınız kapana bilir sadece para kazanın ...herkes kazansız

Ödeme ne kadarda hocam düşünüyorum girmeyi.

şuraya yazayım yarın başvurucağım.Eline, emeğine sağlık kardeşim eyv

Girmek için izlenim ve abone şartları nelerdir ?

Ödeme ne kadarda hocam düşünüyorum girmeyi.
Tam olarak anlamadım... ödemeyi 5 hafta sonra alırsınız, ilk ödeme geç gelir 100 doalr olunca ödenir paypal Wester union vs onu siz belirlersiniz<

şuraya yazayım yarın başvurucağım.Eline, emeğine sağlık kardeşim eyv
saolun teşekkürler

Girmek için izlenim ve abone şartları nelerdir ?

Hayır kanalınız düzgün olsun az video olsun azda izlenim olsun tamamdır kolay gelsin

kendı kanalınızın fotosu falan varmı bu network'e baglı. varsa koyarmısın

Merak ettiğim referans başına ne kadar para veriyor?

referans yaptığın kişilerin kazandığı oranda mı kazanıyorsun, yoksa kişi başı ödeme mi var?

kendı kanalınızın fotosu falan varmı bu network'e baglı. varsa koyarmısın
Var ama ne işe yarayacak ...sorun varsa sorabilirsin ...

Merak ettiğim referans başına ne kadar para veriyor?

referans yaptığın kişilerin kazandığı oranda mı kazanıyorsun, yoksa kişi başı ödeme mi var?
Bu networkle ilgili bir soru değil kardeşim... ama pm atarsan sölerim merakın gitsin ....

---------- Mesaj saat 04:02:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:59:07 civarında gönderildi. ----------

İlginize teşekkürler arkadaşlar Eğer detaylı bilgi almak isteyenler PM den SKYPE adresimi alabilirler Bol kazançlar

kardes konu acmıssın forumda. her sorulana soru ıle cevap verıyorsun.
insanları birşeylere yöneltiyorsan, sordukları sorulara tatminkar cevaplar vermen gerekir. Bu sorular kazanç vs. kast etmiyorum. Kendı kanalın baglıysa koyucaksın buraya. ben su kadar zamandır baglıyım. su kadar kazandırdı. kanal ısmını ıstemıyorum. merak ettım sadece kanalın bu partnerlıkte ne kadar kazanıyor!:cool:

---------- Mesaj saat 04:14:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:10:38 civarında gönderildi. ----------

+ olarak eklemek gerekirse bir göz atayım dedim ve birkaç kare..

--Youtube iş Ortağı Forum u ilevermektedir.--

-- YOUNGSCREEN Sağladığı Yüksek CPM geliri ile yine fark yaratıyor ödediği 1000 İzlenim Başı 3-50 Dolar arası pay ile kazancınızı çok kısa sürede arttırabilirsiniz--

-- YOUNGSCREN istatistik Dashboard ile Günlük kazan istatistiklerinizi tutabilirsiniz. Youtube Resmi kazanç, iizlenim istatistiklerini güvenilir ve anlaşılır bir şekilde inceleye bilirsiniz--

bilmem benim gördüklerimi sizlerde görüyormusunuz?

kardes konu acmıssın forumda. her sorulana soru ıle cevap verıyorsun.
insanları birşeylere yöneltiyorsan, sordukları sorulara tatminkar cevaplar vermen gerekir. Bu sorular kazanç vs. kast etmiyorum. Kendı kanalın baglıysa koyucaksın buraya. ben su kadar zamandır baglıyım. su kadar kazandırdı. kanal ısmını ıstemıyorum. merak ettım sadece kanalın bu partnerlıkte ne kadar kazanıyor!:cool:

---------- Mesaj saat 04:14:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:10:38 civarında gönderildi. ----------

+ olarak eklemek gerekirse bir göz atayım dedim ve birkaç kare..

--Youtube iş Ortağı Forum u ilevermektedir.--

-- YOUNGSCREEN Sağladığı Yüksek CPM geliri ile yine fark yaratıyor ödediği 1000 İzlenim Başı 3-50 Dolar arası pay ile kazancınızı çok kısa sürede arttırabilirsiniz--

-- YOUNGSCREN istatistik Dashboard ile Günlük kazan istatistiklerinizi tutabilirsiniz. Youtube Resmi kazanç, iizlenim istatistiklerini güvenilir ve anlaşılır bir şekilde inceleye bilirsiniz--

bilmem benim gördüklerimi sizlerde görüyormusunuz?

Yani güvenilirmi başvuralımmı hocam tam anlamadım :D :D

Yani güvenilirmi başvuralımmı hocam tam anlamadım :D :D

network'ü bilmem ama bu adam'ın ipi ile kuyuya inilmez. Bunu da buraya yazıyorum. herkezin kendi görüşüdür. kımseye katıl katılma diyemem. ama skype beni ekleyip zırvaladıkdan keza daha sitenin giriş sayfasında yukarıda yazıgım yazıda da görüldüğü gibi birçok hata mevcut. bu benim görüşüm.

en basidinden arkadasın öne sürdüğü iddia şu şekilde : (Sen ne kazandın sorusuna cevabı) günlük 15-20 gösterim alan kanalım var, ve 1000 gösterime 3 ila 50 dolar para verıyorum. ve aylık bu kanaldan kazancım 600euro..

herkeze bol kazanclar..

network'ü bilmem ama bu adam'ın ipi ile kuyuya inilmez. Bunu da buraya yazıyorum. herkezin kendi görüşüdür. kımseye katıl katılma diyemem. ama skype beni ekleyip zırvaladıkdan keza daha sitenin giriş sayfasında yukarıda yazıgım yazıda da görüldüğü gibi birçok hata mevcut. bu benim görüşüm.

en basidinden arkadasın öne sürdüğü iddia şu şekilde : (Sen ne kazandın sorusuna cevabı) günlük 15-20 gösterim alan kanalım var, ve 1000 gösterime 3 ila 50 dolar para verıyorum. ve aylık bu kanaldan kazancım 600euro..

herkeze bol kazanclar..

Eyvallah hocam :)

herkeze bol kazanclar..

Sana sölediklerimi çarpıtmışsın ... kardeşim senin partner olmaya niyetin yok ama konuyu baltalamak için konuya dalışın zaten ofsayt burada katılan arkadaşlar en kısa zamanda hür özgür iradeseiyle konuya yorum yapacaklardır bilmeden etmeden sadece ön yargılarınla yargılayıp hüküm vermen de senin kişiliğine yakışıyor herkese saygılar şunu sölim katılan kazanır herkese bol şans

Arkadaşlar, skype dan özel olarak görüştüm herkes bu işe girmeden önce aklında ki soruları falan güzelce bi sürsün belirtsin iletişime geçsin arkadaşla hepsine yanıt veriyor zaten ondan sonra kanalını bağlamaya kalksın, Banada dediği gibi ilk bi az izlenimli kanalını bağla deneme amaçlı zaten kabul ediliyor bi test et dene ondan sonra karar verirsin ben zaten sürekli burdayım iletişim halinde kalırız ki ben memnun kalacağına inanıyorum dedi bir çok sorumuda yanıt verdi, Ben ilgi ve alakasından dolayı yakın zamanda deneyeceğim boşta olan bir kanalımla sizede böyle deneyerek aklınızda soru işareti kalmadan partnerlik ve bu network u tercih etmenizi öneririm.

Arkadaşlar, skype dan özel olarak görüştüm herkes bu işe girmeden önce aklında ki soruları falan güzelce bi sürsün belirtsin iletişime geçsin arkadaşla hepsine yanıt veriyor zaten ondan sonra kanalını bağlamaya kalksın, Banada dediği gibi ilk bi az izlenimli kanalını bağla deneme amaçlı zaten kabul ediliyor bi test et dene ondan sonra karar verirsin ben zaten sürekli burdayım iletişim halinde kalırız ki ben memnun kalacağına inanıyorum dedi bir çok sorumuda yanıt verdi, Ben ilgi ve alakasından dolayı yakın zamanda deneyeceğim boşta olan bir kanalımla sizede böyle deneyerek aklınızda soru işareti kalmadan partnerlik ve bu network u tercih etmenizi öneririm.

Arkadaşın dediği gibi herkesin elinde iyi kötü bir kanal vardır boşta partnerlik denemek isteyen arkadaşlar bir kanalını bağlar orta halli olanı dener.Şimdi burda kimse kimseyi gerçek ortamdan tanımadığı için güvenemiyor ama buda demek değildir ki karşı tarafı hep suçlayacağız diye.Arkadaş yazmış isteyen dener isteyen denemez :D
Ben mesela hiç denemek istemiyorum çünkü partnerlik sevmiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri