25-30 TL Sabit Adsense Gelirli Risksiz Kanal Satılıktır

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Konumu düzenleyerek tekrar açıyorum.
Kanal Adresi : Sadece Satıcıya Verilir.
Kanalın abone sayısı : +250
Toplam video görüntülenme sayısı : Resimlerde Belirtilmiştir.
Hesap Kayıt Tarihi : Resimlerde Belirtilmiştir.
Kanalın dili : İngilizce
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir ihtar bulunmamaktadır.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 700-900 arası.
Kanal Hakkında Ek Bilgi: Hiç video yüklemiyorum 1 ay önce yükledim şimdi sadece kazanca bakıyorum , daha doğrusu yüklenmiyor ünleme düşüyor direk bende partnere geçmediğimden kazaçda geldiğinden dokunmadım.
Kanal için istenilen ücret : 1,500 TL

Merhabalar ,
Aynı gmailde 2 kanal vardır aslında ikiside adseneye bağlıydı ama birisi az kazanç getirdiği için adsendeden para kazanmayı devre dışı bıraktım asıl kanalımı riske etmemek için.O kanalımın aylık kazancı 50-100 lira civarında isteyen kişi kullanabilir.
Önemli Not : Kanalıma 1 Ay önce 15 video attım başkada birşey yapmadım kazanç otomatik geliyor yani yaptıgım birşey yok sadece oturuyorum , kategori güncel olmadıgı için ellemeyin birşey olmadıkca yıllarca para kazanırsınız kategori belkide en risksiz kategorilerden bir tanesi , rakip çok az oldugu için az izlenmeye çok para getiriyor . İsterseniz video atabilirsiniz kazancınız kat kat artabilir size kalmış ama bunun için ünlemi çözmeniz ya da partnere geçmeniz gerekiyor yoksa günlük 30 lirayla idare etceksiniz.
Tüm adsense ve youtube değerleride aşağıdaki gibidir , ödeme alınmadıkda kanal kesinlikle verilmez. Alındıkdan sonra hiçbir sorumluluk kabul etmemekdeyim.
Kanal 1 gün içinde müşteri çıkmazsa satış iptal olacaktır , partnere başvurdum partnere geçiş yapıp yeni video ekleyeceğim.

4m2bY7.jpg

38BYR9.jpg

NV6rbg.jpg

8n0DE1.jpg

27m8QE.jpg

BXmD9L.jpg

İçerik neyle alakalı onu yazmamısınız

İçeriği nasıl desem köy -toprakla alakalı gibi ama yabancı içerik.

---------- Mesaj saat 12:00:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:43 civarında gönderildi. ----------

Dünün kazancı eklendi ;
O2nMA4.png

kanal ünlem yedimi hocam* ünlem yediye para kazanma kapatılabiliyor da yani benim öyle olmuştu yanlış anlamayın baltalamak falan değil amacım.

bir de parnere başvurdum demişsiniz diyelimki sattınız ama alan adam partner istemiyor. yani bence satış iptal olduktan sonra başvurmanız gerekiyodu

kanal ünlem yedimi hocam* ünlem yediye para kazanma kapatılabiliyor da yani benim öyle olmuştu yanlış anlamayın baltalamak falan değil amacım.

bir de parnere başvurdum demişsiniz diyelimki sattınız ama alan adam partner istemiyor. yani bence satış iptal olduktan sonra başvurmanız gerekiyodu

Partnere başvurdum onaylamadım daha alan olmazsa onaylıyacam , telif , ihlal hiç birşey yemedi.

PM Yollandı.

---------- Mesaj saat 19:28:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:39:31 civarında gönderildi. ----------

Sadece kanalımı öğrenmek için mesaj atan kurnazlar son kez söylüyorum :
Sadece ciddi alıcılar mesaj atsın , kanal sadece alıcıya verilcek satış öncesi vermem mümkün değil !!!

Hem satişa çiakriyon kanali hemde partnere başvurudm diyorsun kardşeim !!! Benmi yanliş okudum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri