25 bin tl ye kadar araba tavsiye

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar konuları gördüm bende acayım dedim 25 bine kadar bir araba almak istiyorum öğrenciyi çok yormayacak tasıyacak bir araba martın ortasına dogru almayı düsünüyorum önerilerinizi bekliyorum.Arabada aradıgım özellikler ş.içi yakıt tüketimi cok olmasın birde biraz rahat olsun yeter,hb daha bir bana uyar daha sport bence ..Benim aklımda olan araba grande punto 2008 civarı 1.3 m.jet olanlardan sizin öneriler nelerdir.

eğer modifiye tutkun varsa 19 20 bin e al bi lancer 2005 2006 kasa ona 5 6 binde masraf yap evo 8 9 olsun sonrası varya kaymak kaymak :D

Forumdaki konulara bakılırsa baya zenginleştik arkadaş :D

parana uygun yaşta bir opel corsa 1.3 cdti.

Opel Corsa 1.3 CDTI Essentia 2006 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 201632723
hocam bu kasayı pek begenmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------

eğer modifiye tutkun varsa 19 20 bin e al bi lancer 2005 2006 kasa ona 5 6 binde masraf yap evo 8 9 olsun sonrası varya kaymak kaymak :D
hocam öyle bir tutkum yok ben arabayı orjinal daha cok seviyorum modifiyedende anlamıyorum dogrusu

---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------

Forumdaki konulara bakılırsa baya zenginleştik arkadaş :D
youtube sagolsun para kazanmayı degil tutumlu olmayı ögretti.

Millet tbm'nin ve düşük olduğu zamanda araba alıyor maşllah :D 25 bine güzel araç bulursun kardeşim. 2008 pejolara falan bak derim. Hem gösterişli hem dizel az yakar..

Sorun hangisinde çıkmıyorki. 2008 model golf alsan 30 binin üstünde fiyatları. Ama sorun çıkarmaz taş gibi araba..
hocam diger kriterde yedek parca , bakımda cok masraf cıkarmasın wv biraz öyle sanırım ben sunlara bakmıstım aslında arastırmısım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08-1.3-dizel-dynamic-plusplus-201684935/detay ama bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

attım bi kenara hocam düsünecegim.

hocam diger kriterde yedek parca , bakımda cok masraf cıkarmasın wv biraz öyle sanırım ben sunlara bakmıstım aslında arastırmısım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08-1.3-dizel-dynamic-plusplus-201684935/detay ama bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

attım bi kenara hocam düsünecegim.

Bir önceki arabam 2006 puntoydu. Çok güzel araba. Geniş benzinli bile olsa az yakar. Görüntüsü güzel. Arıza çıkartmaz taş gibi araba. Temiz bulursan kaçırma derim ama puntolar genelde kazalı falan oluyor. Alırken buna çok dikat et ve kesinlikle sağlam bir ekspertize sok arabayı..

forumda araba alma haftası falan mı herkes araba alıyor maşallah

HOCAM O FİYATA SAGLAM PUNTO BULAMASSIN SAHSENBEN SATMAM AMA 28K DERSEN Bİ DÜŞÜNÜRÜM 2007 120OOO KM FULL DİNAMİC :)
Bu arada kesinlikle punto öneririm hem cok az yakar hem cok kacar ben alalı 5 sene oldu cok memnunum
edit sakın pejo 2007 falan düşünme puntoyla arasındaki fark
bmw ile aksent kadrdır.

Son düzenleme:
Bir önceki arabam 2006 puntoydu. Çok güzel araba. Geniş benzinli bile olsa az yakar. Görüntüsü güzel. Arıza çıkartmaz taş gibi araba. Temiz bulursan kaçırma derim ama puntolar genelde kazalı falan oluyor. Alırken buna çok dikat et ve kesinlikle sağlam bir ekspertize sok arabayı..

hocam bu mesaj cok iyi geldi bana 2008 saglam dolu bir dynamic icin parayı arttırabilirim begendim bu arabayı hani motoru 1.3 multijet ödüllü bir motormus az yakıyormus güvenlik testinden 5 yıldız almıs bir arabaymıs ondan düsündüm zaten bu ikisi var yetti bana görünüsüde bana uydu büyük ihtimal buldugumda bir punto alıcam gibi.

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

HOCAM O FİYATA SAGLAM PUNTO BULAMASSIN SAHSENBEN SATMAM AMA 28K DERSEN Bİ DÜŞÜNÜRÜM 2007 120OOO KM FULL DİNAMİC :)
Bu arada kesinlikle punto öneririm hem cok az yakar hem cok kacar ben alalı 5 sene oldu cok memnunum

cok tesekkürler hocam punto hakkında verdiginiz bilgi icin sizede

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

Sorun cıkarmasın diyorsan Japon bakacaksın ;) Yağını suyunu koy devam :D

mesela hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri