27 Günlük videoyap 1263 Hak+12Kanal 40tl

hasanefe95

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 27 günlük videoyap hesabımı satıyorum 27 günü var 1263 toplu video hakkı var içinde de örneğin 20 şer video yükleyip sildiğim kanallar var, işime yaramadığı için vereceğim, kanalların 6 tanesini hiç ama hiç kullanmadım bu sabah aldım duruyorlar, mail+şifrelerini de verebilirim ama garanti veremem. 40tl ye satıyorum ödeme yolu paypal, kanıtı da resimle atayım.
NOT: Video yükleyip sildiğim 4 Kanal kapanmış, diğer hiç dokunmadığım 8 Kanal duruyor.

Son düzenleme:
Hatta 1 Aydan fazla süredir biriktiriyordum, ayın 6'sında kyk yatınca sonraki ayın kredisinden alıyim dedim aldım ama beceremedim, yapamadım yani, en azından hem birinin işine yarasın hem zararımı kapatayım diye de satıyorum

Ohooo bu kadar kolay birakirsan senin olay cok hizli kapanir benden soylemesi.
3 gunde para kazanilsaydi ben su an nepalde falan tatilde olurdum. Idare et biraz daha benden soylemesi..

Bencede devam et. Ben ilk 6 ay odeme alamadim şaka gibi. Simdi ise kendi kazandigimla tatildeyim ayrica iyi bir birikimim var simdi ciksam kendi arabamida alirim bunlari soyleme amacim gosteris degil sakın yanlis anlama sadece uzun ugraslardan sonra basarabileciginin farkina var 3 gunde olcak is degil

Ohooo bu kadar kolay birakirsan senin olay cok hizli kapanir benden soylemesi.
3 gunde para kazanilsaydi ben su an nepalde falan tatilde olurdum. Idare et biraz daha benden soylemesi..

boşver rakip arttırma :) kazanılmıyor zor iş de geç :)

Genc bir kardesimiz, birde takip ediyorum gunlerdir para biriktirio bunun icin. Bu kadar cabuk vazgecmesi icime sinmedi

hocam kazanmanın sırrını aslında kazanç konularını okusaydı anlardı.kolay yoldan kimse kazanmadı.şu ikili diyaloğumuzdan bile aslında çok çalışması gerektiğini anlayıp devam etmeli

pm atdim

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

Genc bir kardesimiz, birde takip ediyorum gunlerdir para biriktirio bunun icin. Bu kadar cabuk vazgecmesi icime sinmedi

calisma istegi olursa yardim ederiz

Tabi 3 günde ben de direk ödeme almayı beklemiyordum, aslında ilk 3-4 ay 1tl bile beklentim yoktu ama fazla zaman harcamak gerektiğini gördüm, kanal açıp içine video atmak değil olay anladığım kadarıyla. Tecrübe, emek, zaman gerektiriyo, biraz da bundan dolayı bırakıyorum

Tabi 3 günde ben de direk ödeme almayı beklemiyordum, aslında ilk 3-4 ay 1tl bile beklentim yoktu ama fazla zaman harcamak gerektiğini gördüm, kanal açıp içine video atmak değil olay anladığım kadarıyla. Tecrübe, emek, zaman gerektiriyo, biraz da bundan dolayı bırakıyorum
daha fazlasını gerektiriyor aslında

Satılmıştır, konu kilitlenebilir, yardım etmeye çalışan iyi niyetli insanlarsınız, teşekkür ederim hepinize :)
Alan arkadaşa da hayırlı olması dileğiyle.

bırakırsan kendine yazık edersin. ağzını sıkı tut sabrını göster meyvesini alırsın

Ben cok istekliyim hocam bi elimden tutsana

pm at

p,s, istekli olmak yetmiyor calismakta gerek )

2013 de birakmishtim youtubu (buyuk paralarimi awe odemedi (cok buyuk) ) . 2015 de dondum geri . hayla pismanim o zaman biraktigima. bi kez daha dusun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri