2700tl ye kadar laptop önerileriniz

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Merhabalar. Maksimum 2700₺ bütçem var. Full Hd ekran (15.6 inch). Gta 5, cs-go gibi oyunları orta ayarda yüksek fps lerde oynatabilen bir laptop arıyışı içindeyim, arada render 1080p render vs. de yapacağım.

Aşağıdaki iki modele baktım ama lenovo olanın ekran katı beni baya üzdü benchmark larda radeon 530 berbat bir sonuç vermiş resmen.

Acerde bulunan 8. nesil i5 8250u işlemci 1.6 ghz (3.5ghz turbo) olması beni biraz çekindirdi ama benchmark testlerinde 7200u dan daha performanslı olduğunu gördüm ve de mx150 harika bir iş çıkarıyor. 4gb ram olması pek önemli değil bir 4gb daha ekleme yapabilirim.. Geriye sadece Acer markasının güveni kaldı.

i5 8250u vs i5 7200u benchmarks
mx150 vs radeon 530 benchmarks

1. Lenovo V310 128gb ssd 1tb / i5 7200u / Radeon 530
2. ACER A515-51G-51RY Intel Core i5-8250U 4GB 1TB GeForce MX150

İlk önce ilk seçenek olan lenovo v310 u baya beğendim ama sonra Radeon 530 benchmark larına bakınca baya soğudum. // tıklayıp siz de bakabilirsiniz

Daha sonra araştırmaya başladım ama bi türlü bu fiyata fhd ekran istediğim performansı veren ekran kartlı model bulamadım derken mx150(gt1030 muadili) ekran kartlı acer ı buldum.

ACER markası hakkında pek net bir bilgi bulamadım kötüleyen de var baya baya seven de.. Yardımlarınızı ve varsa farklı önerileriniz bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

şuan kullandığım makine acer ve daha öncede acer kullandım 2 kere acer makine kullandım daha hiç sorun cıkarmadı ....

şu laptop için takipteyim. kart kampanyası ve indirim çeki ile kombolayıp alacagım.
Asus ROG GL502VE-DM032

u serisi işlemciler günlük hayatta kullanılan işler içindir,az enerji harcaması ile öne çıkar.hq işlemciler ise oyun,render gibi işlemler için kullanılır.bana çok laptop geliyor u serisinde,oyunlarda tad alamazsın hocam.

bunu bizdehesapli dan 2400 e almıstım 3 ay once

https://urun.n11.com/dizustu-bilgis...500u-8gb-1tb-4gb-940mx-156-freedos-P152146390

çok güzel bilgisayar bi araştır 2700 e belki bulunur
ram 8 ekran 4 gtx940mx full hd yansımaz ekran klavye ışıklı
Hocam siz baya ucuza almışsınız 3000 den aşağı yok şuan 3000 verdikten sonrada msi, monster filan alırım :) 2700 e bulsam bunu hemen alırım...

u serisi işlemciler günlük hayatta kullanılan işler içindir,az enerji harcaması ile öne çıkar.hq işlemciler ise oyun,render gibi işlemler için kullanılır.bana çok laptop geliyor u serisinde,oyunlarda tad alamazsın hocam.
Aynen hocam u serisinin amacı oyun değil ama zaten asıl amaç ta oyun değil oyun arada bir orta ayarda akıcı olsun yeterli . Okul için alıyorum daha çok programlama vs. için kullanacağım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri