27k aboneli PK AÇIK boş kanal kaç para eder?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
27k aboneli PK AÇIK boş kanal kaç para eder? Bir arkadaş satmak istiyor da fiyatı belirlemek için sizlere danışmak istedim.

Video olmayacak içinde, 5-6 aydır da video atılmamış kanala. O şekilde satılacak.

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

Birileri tahmini fiyat söylerse süper olur yakın zamanda satış gerçekleştireceğiz de :)

Pk önceden açık diye min 1500 deseniz Abonede nereden geldiği özgünlüğü vs alanı ile ilgiliyse toplam 3 4 bin arası satılabilir tahminim.

Para kazanma manuel onaylandı hocam, aboneler de bot değil onu biliyorum. Ama dediğmi gibi tamamen boş teslim alacağım kanalı.

P.açık şöyle kanalim var diyorsun. Ama önemli olan kanalın aboneleri organik mi . Önceden içinde ne tür videolar vardı. Kanalın içindeki videolar hangi dildeydi. Kanalın abone yaş ortalaması nedir . Bunlar önemli şeyler . Ben telefon satıyorum 0 ne kadar eder diye konu açmak kadar senin açtığın konuda mantıksız. Bu bilgileri vermeden fiyat veremez kimse

P.açık şöyle kanalim var diyorsun. Ama önemli olan kanalın aboneleri organik mi . Önceden içinde ne tür videolar vardı. Kanalın içindeki videolar hangi dildeydi. Kanalın abone yaş ortalaması nedir . Bunlar önemli şeyler . Ben telefon satıyorum 0 ne kadar eder diye konu açmak kadar senin açtığın konuda mantıksız. Bu bilgileri vermeden fiyat veremez kimse

Hocam farkındaysan "ARKADAŞTA" yazmışım. ARKADAŞTA OLAN KANAL BENDE DEĞİLDİR. BİLGİLERİN DETAYINI BİLMİYORUM. Abonelerin organik olduğunu da YAZDIM.
SATMAK İSTEMİYORUM SATIN ALMAK İSTİYORUM. BU YÜZDEN TAHMİNİ FİYAT SORDUM. "BU KANAL KAÇ PARA EDER ?" DİYE SORSAYDIM ORTADA BİR İŞARET KİPİ OLDUĞU İÇİN İŞARET ETTİĞİM KANALI GÖSTERİRDİM / ÖNCE BİLGİLERİNİ YAZARDIM KARTALPATİSİ. Sen önce bi tekrar oku sonra bi baltalamaya gir.

Renkli renkli yazdım belki gözlerin sağlam görür bu sefer.

Son düzenleme:
27k aboneli PK AÇIK boş kanal kaç para eder? Bir arkadaş satmak istiyor da fiyatı belirlemek için sizlere danışmak istedim.

Video olmayacak içinde, 5-6 aydır da video atılmamış kanala. O şekilde satılacak.

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

Birileri tahmini fiyat söylerse süper olur yakın zamanda satış gerçekleştireceğiz de :)

Hocam merhaba ,

Videoları silip verecekse açıkcası alman taraftarı değilim tekrardan incelemeye düşebilir veya düşüyor tam bir bilgim yok.Eğer ki aboneler aktif değilse artık para etmiyor çok da fazla bilgin olsun. Ama arkadaşında söylediği gibi para kazanma adsenseye bağlı kanallar şu anda 1.5 k olduğunu varsayarsak içinde de video olursa 2.5-3k civarı eder. Ama dediğim gibi videolar silinmesin derim. Silinince tekrar incelemeye girdiğini duydum çünkü. Şimdiden hayırlı olsun

Hocam farkındaysan "ARKADAŞTA" yazmışım. ARKADAŞTA OLAN KANAL BENDE DEĞİLDİR. BİLGİLERİN DETAYINI BİLMİYORUM. Abonelerin organik olduğunu da YAZDIM.
SATMAK İSTEMİYORUM SATIN ALMAK İSTİYORUM. BU YÜZDEN TAHMİNİ FİYAT SORDUM. "BU KANAL KAÇ PARA EDER ?" DİYE SORSAYDIM ORTADA BİR İŞARET KİPİ OLDUĞU İÇİN İŞARET ETTİĞİM KANALI GÖSTERİRDİM / ÖNCE BİLGİLERİNİ YAZARDIM KARTALPATİSİ. Sen önce bi tekrar oku sonra bi baltalamaya gir.

adama gelir gider yapıyorsunda yok arkadaşımda bilmem ne demeyeceksin.
Madem fikir istiyorsun söyleyeyim 5 tl oldu mu hocam ?

Adam gibi bak sana soruyorlar şöylese şöyle böyleyse böyle.Hem yardım isteyip fikri isteyip hemde böyle konuşma hakkına nasıl sahipsiniz hayret

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

herkese cevap vermeyeceksin.adam olduğuna inandığına yardım edeceksin hocam hata sende.

Dostum atar gider yapma . Kanalın abonesi organikse dil önemli herşey önemli tüm bilgileri almadan fiyat istemek yanlış olur boşuna atar gider yapmana gerek yoktu.

Alıntı yapmazsan sevinirim.

27k falan boş. 50k abonem var organik video atıyorum 500 izleniyor. Ben olsam aboneye bakmam izlenimi nerden nasıl geldiğine bakıp kanal alırım.

Kuzenin 250k abonesi var 500 bile izlenmiyor belki.. Hepsi organik abonelerin.

Abonelerden gelen izlenim yuzde 2-5 arasi kanal önerilenlere ve gozatma ozelliklerine cikiyormu? Kalitesi oradan belli olur

Atarı gideri, saçma sapan kelimeleri siz konuya dahil ediyorsunuz sonra bana yüklenin. Komiksiniz. Güneş başınıza vurmuş bazılarının. Gayet üsluplu bir dille açtığım konuya verdiğiniz o SOKAK AĞZI CEVABINA hakettiğiniz dilde cevap verince zıplamayın. Forumda tartışmak istemiyorum, derdi olan var ise 0535 417 75 82 buyur arayın, yoksa da forumda boş muhabbet peşinde koşmayın. Hadi eyvallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri