28 bin abone 3m izlenmeli kanalim banlandi

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar şuan ensemden soğuk soğuk terler akıyor anlımdanda..
tek kanal üzerinde yoğunlaşmıştım 2 aydır uğraşıyordum yeni yeni meyveleridi yiyordum 1 tane telifi vardı öncesinde 2. telif gelmiş 2 saat önce ss deki gibi bir mail gelmiş..

Lütfen yardım edin bu hesabımı geri açtırma şansım yok mu? 28 bin abone vardı ya :(

http://www.ytpara.com/attachment.php?attachmentid=414&stc=1&d=1376746613

telifler geri cekilmezse acamassın.

hava sıcak soguk su iyi gelir:D

açtırma şansım yok mu başka ben bunlarla nasıl iletişim kuracam kiiyorum youtube açık olsa ordan karşı bildirim gönder diyerek bulurdum adresini falan :(( bu gelen maildeki telife?? kimin yolladıgını dahi bil 2 telife neden kapandı youtube hesabım 3 hakkım yok mu :SSSSSS n

şimdilik bekle 2 hafta sonra kanalaın açılır , üçüncü uyarıyı almadan tüm videolarını özel yap , sonra 6 ay bekleyeceksin başka çare yok

hocam bu ihtar değil bunu geri çekemezsin videolarının ikisi topluluk kurallarına aykırı içerik barındırıyormuş. malesef bu nedenle gelen ihtarlar itirazla düzelmez yada geri çekilicek bir telif yoktur. direk youtube tarafındna kaldırılmış videoların. yedeklerin vardır umarım

hocam bu ihtar değil bunu geri çekemezsin videolarının ikisi topluluk kurallarına aykırı içerik barındırıyormuş. malesef bu nedenle gelen ihtarlar itirazla düzelmez yada geri çekilicek bir telif yoktur. direk youtube tarafındna kaldırılmış videoların. yedeklerin vardır umarım

yani açtırma imkanım hiç mi yok??? gitti mi 2 aylık uğraş 28 bin küsür abone?

yani açtırma imkanım hiç mi yok??? gitti mi 2 aylık uğraş 28 bin küsür abone?

Kardeşim Aynı Durum bendede Var Maili İyi Okusana Gözünü Seveyim

Al bak :

Bu, altı ay içinde aldığınız ve hesabınıza yapılmış uyarı amaçlı ikinci Topluluk Kuralları ihtarıdır. Bu nedenle, bu hesaba erişim hakkı devre dışı bırakılmıştır ve bu iletiyi almanızın üzerinden iki hafta geçinceye kadar etkinleştirilmeyecektir.

2 Hafta Sonra Kanalına Tekrar Girebileceksin Tekrar Uyarı Alırsan Kanalın Tamamen Gider Uyarı Almadıgın Takdirde 6 Ay İçinde var olan uyarılarda Kalkar

ŞİMDİLİK SADECE 2 HAFTA GİREMEYECEKSİN HESABINA KAZANÇLARIN DEVAM EDİCEK AMA ADSENSENE İZLENME VE TIKLAMA GELİCEK ...

bana da bugun geldi 2. topluluk ihtarı 2 hafta suresınce kanala giriş yapamıcam sanırım sonrasında videoları özel yapıcam ama fazlada önemsemiyorum abone sayısı 300 kadardı benim.Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Kardeşim Aynı Durum bendede Var Maili İyi Okusana Gözünü Seveyim

Al bak :

2 Hafta Sonra Kanalına Tekrar Girebileceksin Tekrar Uyarı Alırsan Kanalın Tamamen Gider Uyarı Almadıgın Takdirde 6 Ay İçinde var olan uyarılarda Kalkar

ŞİMDİLİK SADECE 2 HAFTA GİREMEYECEKSİN HESABINA KAZANÇLARIN DEVAM EDİCEK AMA ADSENSENE İZLENME VE TIKLAMA GELİCEK ...

aaaa öyle mi ya benim kafa gitti direk sırılsıklam oldum terden hızlıca okuyup geçtim dikkat etmemişim. tüm videoları gizleyeceğim teşekkür ederim..

---------- Mesaj saat 18:04:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:49 civarında gönderildi. ----------

hocam bir şey merak ettim. kanalınızda kaç video vardı?

300-330 o civarlardaydı hocam, tam hatırlamıyorum salaklık ettim artık her şeyi ekleyerek :P

Geçmiş olsun umarım düzelir. okdar abone vs heba olmaz.

Ayrıca soguk su iç soguk mınder gibi alaycı yorumları kınıyorum adamın kanalı banlanmıs alaycı şekilde yorum gırıyorsunuz :/ aynı seyın sızın basınıza geldıgını düşünün bıraz !

Geçmiş olsun umarım düzelir. okdar abone vs heba olmaz.

Ayrıca soguk su iç soguk mınder gibi alaycı yorumları kınıyorum adamın kanalı banlanmıs alaycı şekilde yorum gırıyorsunuz :/ aynı seyın sızın basınıza geldıgını düşünün bıraz !

AYNI FİKİRDEYİM, ŞÖYLE BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR ARKADAŞ 2 HAFTA SONRA AÇILACAK DEDİ FAKAT BANA GELEN MAİLDE ÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR KANAL URLİNİ YAZDIGIMDA ŞU ÇIKIYOR '''Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.'' yani boşa gitti o kadar abone. ya bu youtube ne kadar salak :@ emek denen bir şey var nasıl 2 saniyede kapatabiliyor anlamış değilim azda değil o kadar aboneyi kasmam 2 ayımı aldı

AYNI FİKİRDEYİM, ŞÖYLE BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR ARKADAŞ 2 HAFTA SONRA AÇILACAK DEDİ FAKAT BANA GELEN MAİLDE ÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR KANAL URLİNİ YAZDIGIMDA ŞU ÇIKIYOR '''Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.'' yani boşa gitti o kadar abone. ya bu youtube ne kadar salak :@ emek denen bir şey var nasıl 2 saniyede kapatabiliyor anlamış değilim azda değil o kadar aboneyi kasmam 2 ayımı aldı

Emeği anlaman için ban atıyorlar zaten. :D Geçmiş olsun ne diyelim.

2 defa Topluluk ihtarı almış kanal 14 günlüğüne askıya alınır 14 gün sonra açılır , açıldıktan sonra 6 ay içinde bir topluluk daha yersen kanal patlar , sana tavsiyem tüm videolarını gizli yapman

malesef artık çok geç kanalımın urlsini yazınca dedğim gibi feshedildi yazıyor... 2 hafta sonra açılcak yazısı gelenlerde kanalları açılıyormuş fakat girilmiyormuş sanırsam... 2 hafta sonra açılcak yazısı yok bana gelen mailde arkadaş diyor kanal gitti bidaha açılmaz :(

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi bi fikrin var mı? açtırma imkanım var mıdır bu kanalı tekrar? ona göre uğraşmak istiyorum tüm motivasyonum gitti böyle olunca :P

Kardeşim büyük geçmiş olsun. Bu tür trend videolarda telif olayı çok oluyor. Az bilinen ama telif yemeyen çoklu kanallara yönelmeni öneririm. Tabi bu biraz uzun vadede kazanç olur ama olsun.

Kardeşim büyük geçmiş olsun. Bu tür trend videolarda telif olayı çok oluyor. Az bilinen ama telif yemeyen çoklu kanallara yönelmeni öneririm. Tabi bu biraz uzun vadede kazanç olur ama olsun.

teşekkür ederim, bilen birisi açtırma şansımın oldugunu veya olmadıgınu söylese çok iyi olacak :( çok uğraşmıştım böyle açtırma şansımın olmaması olamaz heralde. deneyimli biri aydınlatsa süper olacak :P

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri