3 Adet Mobil Oyun Satılık - Güzel Fiyat

• Kullanıcı kral2241
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

kral2241

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, uygulama satan marketlerden alınan farklı uygulamalarımı devir etmeye karar verdim çünkü diğer uygulamalarıma reklam bütçesi yaratmam gerekiyor malum google playde reklam şart. Eğer reklam yapmassanız uygulamanız pekte büyüyemiyor. Reklam yapabilecek arkadaşlar alırsa başarılı olur.

1. OYUN ARABA YARIŞI - ORJİNAL SATILDIĞI SİTE İÇİN TIKLA

rJoOXM.png

149$ fiyatı var benim istediğim fiyat 300 TL

2. OYUN ZOMBİ - ORJİNAL SATILDIĞI SİTE İÇİN TIKLA

7yr6Wv.png

399$ fiyatı var benim istediğim fiyat 500 TL

3. OYUN ÇİFTLİK OYUNU - ORJİNAL SATILDIĞI SİTE İÇİN TIKLA

POZl2Q.png

499$ fiyatı var benim istediğim fiyat 600 TL

TOPLU ALIMDA 3 TANESİ 1250 TL

Yılbaşına kadar 3 tanesi 1000 tl

Oyunların hepsi kaynak kodları ile birlikte teslim edilecektir. Uygulamalar google playde yüklüdür sizin play hesabınıza devir yapılacaktır, reklam kodlarını değiştirmek dışında hiçbir işlem gerekmeyecektir. Alacak arkadaşlara 1 - 2 taktik vereceğim.

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Google Play hesabı olmayan arkadaş varsa uygun fiyatlı bir hesap ayarlayabilirim

Son düzenleme:
bu oyunları aldık diyelim değişik karakter vs bölüm eklemek istediğimizde hangi programı kullanmamız lazım ?

bu oyunları aldıktan sonra siz oyunlar üstünde değişşiklik yapıpmı yayınladınız yoksa aldığınız gibi googleplayemi yüklediniz.. sıkıntı olmasın sonra.

bu oyunları aldık diyelim değişik karakter vs bölüm eklemek istediğimizde hangi programı kullanmamız lazım ?

Unity 3D ile değişiklik yapabilirsiniz. Kendin yapmak istersen youtube üzerinde eğitim videoları var ama sabır istiyor öğrenmesi çok kolay değil. Uygun fiyata ekleme çıkarma yapan arkadaşlar var reskin işlemi deniyor buna.

bu oyunları aldıktan sonra siz oyunlar üstünde değişşiklik yapıpmı yayınladınız yoksa aldığınız gibi googleplayemi yüklediniz.. sıkıntı olmasın sonra.

Bu oyunlar şuanda yayında ve değişiklik yapılmış halde. Eğer kendi Google Play hesabınıza devir olarak alırsanız değişiklik yapmanıza gerek yok direk aynı şekilde yayına devam eder sorunsuz kullanırsınız tek yapmanız gereken reklam kodlarını değiştirip sizin admob reklam kodlarını eklemeniz.

Eğer kaynak kod satın alırsanız konudaki linklerde satılan sitelerden o zaman değişilik yapmanız gerekiyor direk yükleyemessiniz sıkıntı çıkartır

var olan getirileri nedir günluk hocam.
googleplayda aktif, açık şuan sanırsam aladığıma göre.... Ekran göruntusu felan varmı _ ? pm yada burdan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri