3 Aşamalı izlenimli aboneli eski kanallar para kazanmaları anında aktif

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
kusura bakmayında bizde kanal satıyoruz ama günde 1 kere güncelliyoruz. [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] siz mi uyaracaksınız ayrıca benim uyarım yeterli midir ?

Uyarı amaçlı 3 ceza puanı aldınız umarım bir daha yapmasınız ve tekrar görüşmek zorunda kalmayız bol kazançlar :)

kusura bakmayında bizde kanal satıyoruz ama günde 1 kere güncelliyoruz. [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] siz mi uyaracaksınız ayrıca benim uyarım yeterli midir ?
Report tuşunu kullanmanız yeterlidir.Arkadaşa gerekli uyarı yapıldı tekrarında yaptırım uygulanacaktır bol kazançlar :)

Hocam sizi tebrik ediyorum adamlar 3 aşamalı kanallar 100 liradan aşağı satmıyor bazıları 150 e satıyor dalga geçer gibi şu devirde kanalların fiyatı bence (100 liraya 3 tane edecek şekilde olmalı) . Ama yinede fiyatlar gayet uygun hayırlı satışlar diliyorum diğer satıcıların uçuk fiyattan satıp sizin bu fiyattan sattığınız için :)

Hocam sizi tebrik ediyorum adamlar 3 aşamalı kanallar 100 liradan aşağı satmıyor bazıları 150 e satıyor dalga geçer gibi şu devirde kanalların fiyatı bence (100 liraya 3 tane edecek şekilde olmalı) . Ama yinede fiyatlar gayet uygun hayırlı satışlar diliyorum diğer satıcıların uçuk fiyattan satıp sizin bu fiyattan sattığınız için :)

yorumunuz ıcın tesekkur ederım hocam

20 kanal satıldı yenı kanallar yakında eklenecekdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri