3.Aşamalı Kanallar Hk.??

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cesur

Kayıtlı Üye
Epey zamandır şu 3 aşamalı kanallar kafamı bulandırıyor ve bu kanallardan güncel şartları sağlayıp sorun yaşadığım oldu. Bu işin olayı nedir? Adsenseye bağlamadan güncel şartları sağlayıp, bağladıktan sonra; kanalda reklamları çıkan, en az 20gündür sorun yaşamadan para kazanan henüz para kazanma kapatılmamış olan arkadaşlar var mı?? Alım yapmak istiyorum çekimserim.

ben 1 kanalda denedim sadece,24 saat içinde kapandı.3 yıllık kanal,para kazanmayı açınca yani adsense e baglayınca kapandı bi anda...

Epey zamandır şu 3 aşamalı kanallar kafamı bulandırıyor ve bu kanallardan güncel şartları sağlayıp sorun yaşadığım oldu. Bu işin olayı nedir? Adsenseye bağlamadan güncel şartları sağlayıp, bağladıktan sonra; kanalda reklamları çıkan, en az 20gündür sorun yaşamadan para kazanan henüz para kazanma kapatılmamış olan arkadaşlar var mı?? Alım yapmak istiyorum çekimserim.
Hocam genellikle anlattiginiz sekilde kullaniyoruz. Kanal gittigi noktaya kadar gidiyor. Belli bir sure sonra kapanan da oluyor kapanmayan da.

Şartları falan sağlıyordu ve 1 aylığına kanalın para kazanması mı kapatıldı hocam ?

yok hocam,direkt kanal kapandı :) kanal eskiydi ve 3 aşamalıydı ama içindeki videolar eskiden aboneyi karşılamıyordu.izlenim yeterliydi zaten,abone almakda istemedim kendi dogal olarak artsın diye bekledim.sonunda geçen hafta abone şartınıda sagladı ve adsense e bagladım ama 24 saat içinde kapandı kanal.

çerçeveli kanallar adsenseye bağlanınca hemen kapanıyor. 3 gün önce 4 tane anime çerçeveli kanalı 4 farklı adsenseye bağladım. abone şartını karşılamıyordu dün hepsi farklı zamanlarda kapandı. Adsenseye bağlanan kanallar otomatik bir sistem tarafından kontrol edildiğini düşünüyorum. çok detaylı olmasada kesinlikle bir kontrol mekanızması var

güncelemeden kaynaklı olarak kapatılıyor onay düzeni oturunca sorun kalmaz geçen sene 10k izlenim şartını geçen bir çok kanaldan ödeme aldım boş kanaldı test için bağladım video attım telif yedi hala kapatmadılar abone izlenim yoktu

Sartlari saglamasi felan hikaye kac asamali olursa da olsun. Son 2 hafta da en az 15 kanal icerik yükler yüklemez birkac gün icinde tekrar onaya girdi.

Kapatılıyor, youtube böyle bir şeyi göz ardı eder mi sizce? Sonra kapatılıyor diye yazınca bazı kişiler gelip '' yok öyle bir şey kapanmıyor, çok süper, asla kapanma falan yok, yalan dış mihrakların oyunu valla kapanmıyor billa kapanmıyor '' diye yazıyor :D 250TL ye fırlamıştı boş kanal fiyatı, şimdide kanalları alıp para kazanma açmaya çalışınca olacakları bilenler satmaya uğraşıyor sadece... Düzelecek olsaydı kimse satmazdı bence.

Sartlari saglamasi felan hikaye kac asamali olursa da olsun. Son 2 hafta da en az 15 kanal icerik yükler yüklemez birkac gün icinde tekrar onaya girdi.

Aynen benim 3 asamalı şartları karşılayan 4 kanalında para kazanması açıldıktan 3 yada 4 gün sonra para kazanması uygun bulunmadı deyip kapatıldı dolar işaretleri

Cesur arkadaş PM den kanallarımın nasıl kapandığını sormuş ben de tecrübemi anlatayım faydası olur belki. İçinde videolar olan üç aşamalı tabir edilen 3 kanal satın aldım. Yeni bir içerik yüklemeden ADS bağlayıp videoların PK sını açınca iki gün içinde 3 kanalında PK sı kapandı.

Benim kanallarımın kapanmasının sebebi içindeki videolar mıydı bilmiyorum. Boş kanal alıp kapananlar da oluyor sanırım. Boş kanal alıp PK sı sonradan kapanan arkadaşlar da tecrübelerini yazabilir. Yani abone satın almakla mı alakalı ya da neyle ilgili bilirsek daha az emek ziyan olacaktır.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

Bu arada kanallar içindeki videolarla izlenim şartını sağladığı için üç kanalı 220 TL ye aldım. Kapandıktan sonra arkadaştan iade talep ettim bekliyorum.

Cesur arkadaş PM den kanallarımın nasıl kapandığını sormuş ben de tecrübemi anlatayım faydası olur belki. İçinde videolar olan üç aşamalı tabir edilen 3 kanal satın aldım. Yeni bir içerik yüklemeden ADS bağlayıp videoların PK sını açınca iki gün içinde 3 kanalında PK sı kapandı.

Benim kanallarımın kapanmasının sebebi içindeki videolar mıydı bilmiyorum. Boş kanal alıp kapananlar da oluyor sanırım. Boş kanal alıp PK sı sonradan kapanan arkadaşlar da tecrübelerini yazabilir. Yani abone satın almakla mı alakalı ya da neyle ilgili bilirsek daha az emek ziyan olacaktır.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

Bu arada kanallar içindeki videolarla izlenim şartını sağladığı için üç kanalı 220 TL ye aldım. Kapandıktan sonra arkadaştan iade talep ettim bekliyorum.

Evet hocam gördüm PM nizi bir arkadaş da 3aşamalı kanalının hala kazandırdığını söylüyor enteresan anlamadım ben bu işi çoğu kişinin kazanması kapatılmış %80-90 kapatılıyor gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri