bendede cok eskı kanal var bu ay 4000 saat ve aboneyi tamamladı tik işaretleri geldi 3 asamalıydı. Ama para kazanma hala incelemede diyor nasıl bu kadar eminsiniz para kanmaya baslayın diye
PARA KAZANMA işareti var mı videolarda yeşil dolar ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendede cok eskı kanal var bu ay 4000 saat ve aboneyi tamamladı tik işaretleri geldi 3 asamalıydı. Ama para kazanma hala incelemede diyor nasıl bu kadar eminsiniz para kanmaya baslayın diye
PARA KAZANMA işareti var mı videolarda yeşil dolar ?
vardı istekleri karşılamadıgı ıcın kapandı sonra tamamlanınca istekler abone ve izlenme hala incelemede
İstekleri karşıladıği zaman reklamlar gelecektir, garanti yöntem daha sonradan adsense bağlamak herkes öyle yapıyorbende arkadaştan aldım istekleri karşılamadan bağladım dolar işareti yanıyor ama reklamlar çıkmıyor
İstekleri karşıladıği zaman reklamlar gelecektir, garanti yöntem daha sonradan adsense bağlamak herkes öyle yapıyor
incelemeden geçtı mı
3 aşamalı kanal incelemeye hiç girmiyor hocam.Tüm şartları sağladıktan sonra adsense baglıcaksın
3 aşamalı dediğiniz ne oluyor benim kanallar adsenseye bağlıydı para kazanmaları kapandı bunlar 3 aşamalı mı oluyor ?
Hocam eskiden para kazanma açılan kanallar 3 aşamalı olarak kaldı.Yeni kanallar 4 aşamalı. 4 aşamalı kanallar şartları sağlasa bile onay almasını beklemen gerekiyor.3 aşamalı kanallarda onay almasını beklemiyorsun 1k ve 4000 saat olunca direk adsense baglanıyor ve para kazanma adsense onaylanınca açık hale geliyor.
Konu başında eklediğim fotoya baktın mı orda 1-2-3 yazıyor.Sende orda 1-2-3-4 yazıyorsa 4 aşamalıdırbenim kanallar 3 aşamalı mı oluyor eğer öyleyse neden bağlayınca incelemeye girdi![]()
3 aşamalı kanalda böyle bişey başıma hiç gelmedi hocam içerik veya kanalınıza özgü bişey olabilir.Hocam bu kanallar şu anki onay alamama durumu düşünüldügünde nimet değerinde maalesef para kazanma kapanması durumuna garanti veremem tamamen içerik ile alakali benim hiç başıma gelmedikonuyu baltalamak istemem fakat 3 aşamalı kanalda izlenim süresi ve abone şartları sağlıyorken adsense bağlamıştım ve 5-6 gün sonra 1 aylığına kanalın para kazanması kapatıldı ve onay sürecine sokuldu şu an beklemedeyim. Bu tarz sorunların karşılaşılmamasına garanti vermeniz mümkün mü?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.