3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç haftadır kullandığım bir firsattan söz etmek istiyorum. Site için tıklayın: https://vcloudservice.vmware.com/

Bir kaç ayrıntı: Firma 3 aylık deneme sürümü vermekte. vps alabilmeniz için hesabınızı 2 ayrı çeşitte onaylamalısınız (telefon,email)
Arkadaşlar ücretsiz email ile onaylanmıyor malesef(hotmail,gmail) email ile onaylayabilmeniz için site adresiniz ile mail açmalısınız örneğin [email protected]ı gibi :) bu adımı yaptıkdan sonra telefon onayına geçiyor sıra telefonuza bir kod geliyor vs vs. Daha sonrası kolay vps yi oluşturma aşaması var ama yapamayan arkadaşlar olursa buraya eklerim nasıl yapması gerektiğini. Şuanda internetim çok kötü durumda buraya zor girdim o yüzden devamını anlatamıyorum :)
NOT: Arkadaşlar vps ücretsiz olduğu için fazla bir şey beklemeyin.
Bir teşekkürü çok görmeyin bu kardeşinize...

Kullanan arkadaşlar konuya yazarlarsa diğer arkadaşlar için referans olmuş olurlar.

Mail Adresi olmayan arkadaşlar "TUTKU.COM" adresinden mail alabilirler.

VİDEOLU ANLATIM: TIKLA
Not: Video, hesap girişi yapıldıkdan sonraki adımları içermektedir.

Arkadaşlar ilk defa vps kullanıyorum yanlışım hatam varsa kusura bakmayın. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Kısa ve öz resimli bir anlatımda benim katkım olsun.

Bu arada toplu video indirme programı bilen varsa link verirse sevinirim.

1) Kurulum ayarları
p3kk0.png

2) Run Console olan bölüm. Eklentiyi kurduktan sonra aktif oluyor görüntüsü vb.
p3kk4.png

3) Administrator şifresinin olduğu bölüm
p3kkd.png

4) İnternet explorer ayarlarından indirme eklentisini aktif etmek. Daha sonra flaş player vb kurup chrome yada firefox ta kurabilirsiniz.
p3kkf.png

5) İnternet Explorerde sıra ile değiştirilmesi gerekenler. Active edeceğimiz bölüm.
p3kkm.png

6) Uzaktan bağlantı ayarları için yapılması gerekenler. Sol alttan Server Manager e tıklıyoruz.
p3kkx.png

7) Uzaktan bağlantı ayarları 1
p3kky.png

9) Hız Testi
p3klk.png

10) İdm ile indirme hızı
p3l1q.png

Cevap: 3 aylık ücretsiz VPS - 1GB RAM,50GB Disk

teşekkürler :)

site adresiyle mail nasıl açılıyor yardımcı olurmusunuz

peki diyelim aynı siteden 10 tane mail alsak ve [email protected] olsa yine üyelik verirler mi?

yada blogger ile açsak ourmu :D?

We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

Üyelik kabul etmiyor hata veriyor.

maili olmayanlar geçen Vbully Plus ın verdiği adresten bedava hosting açıp ordan mail oluşturabilir. 000webhost.com Members Area

Yanlız bu hem linux mu windows mu?
Daha denemedim aksama dogru denerim ama Arshavinde hata vermiş ama sen aldınmıki hoffnung?

teşekkürler paylaşım için

Ben forumdaki bi hocamın sayesinde 20 gündür kullanıyorum para verip kullanılmaz ama ( çok kasıyor) beleş olduğu için süper diyebilirim hızıda çok iyi genelde 100 mbit download-upload hızı var. Tavsiye ederim.

oncelıkle tesekkurler sımdı uye oldum herşeyı yaptım maıle gelen mesaja k.adı ve sıfreyı gırıyorum sıfre hatalı dıyor aynı şıfreyı defelerca gırdım yınede sıteye gırış yapamadım..

oncelıkle tesekkurler sımdı uye oldum herşeyı yaptım maıle gelen mesaja k.adı ve sıfreyı gırıyorum sıfre hatalı dıyor aynı şıfreyı defelerca gırdım yınede sıteye gırış yapamadım..

Üye olurken hata vermedi mi?
- We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

bende bu hatayı veriyor.

Üye olurken hata vermedi mi?
- We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

bende bu hatayı veriyor.

yok hocam sorunsuzca uye oldum once maıl doğrulaması sonra cep doğrulaması yaparak kayıt yapıyor sonra maıle k.çadı ve sıfre gelıyor ama gırdıgımde gırış yapılmıyor yanlış dıyor,,kendı gonderdıgı ısım ve sıfre yanlış..;)

yok hocam sorunsuzca uye oldum once maıl doğrulaması sonra cep doğrulaması yaparak kayıt yapıyor sonra maıle k.çadı ve sıfre gelıyor ama gırdıgımde gırış yapılmıyor yanlış dıyor,,kendı gonderdıgı ısım ve sıfre yanlış..;)

Bende de aynı şekilde, iki onayıda yaptım fakat verdiği şifre ile giriş yapmak istediğimde hesabını onaylamalısın uyarısı veriyor.

Not: mail olarak tutku.com'u kullandım.

bende yarım saatir bekliyoru bu yazı var : We were unable to log you in: Your vCloud service has not completed provisioning. If you recently signed up for service please wait at least 15 minutes for this to complete

Bende de aynı şekilde, iki onayıda yaptım fakat verdiği şifre ile giriş yapmak istediğimde hesabını onaylamalısın uyarısı veriyor.

Not: mail olarak tutku.com'u kullandım.

aynı şekilde bende herşeyi ayarladım şimdi yolladıları şifre ve isim yanlış...

aynen gelen şifre ve kullanıcı adında bi sorun var

bana gelen ullanıcı adı ve şifrede sorun yokda oluşması için 15 dakka bekleyin diyor 1 aat oldu :)

bır bende hata oluyor sanmıştım demekkı herkeste aynı sorunmuş sistem kaynaklı maıl attım onlara bakalım gerı donuş yapacaklar mı .:)

Arkadaşlar simdi üye olabildim. Gelen mail ile size verdiği k.adı ve şifre zaten 15dk içinde sağlanacak diyor. Yani anında aktif olmayabilir anlamına geliyor. Biraz bekleyip öyle deneyin.

"We were unable to log you in: Your vCloud service has not completed provisioning. If you recently signed up for service please wait at least 15 minutes for this to complete

Yeni üye olanlar için en az 15 Dk. Bekleyin diyor.

Arkadaşlar simdi üye olabildim. Gelen mail ile size verdiği k.adı ve şifre zaten 15dk içinde sağlanacak diyor. Yani anında aktif olmayabilir anlamına geliyor. Biraz bekleyip öyle deneyin.

"We were unable to log you in: Your vCloud service has not completed provisioning. If you recently signed up for service please wait at least 15 minutes for this to complete

Yeni üye olanlar için en az 15 Dk. Bekleyin diyor.

We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later.

bu hatayı nasıl aştın hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri